Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

Mácsai Tomi által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk dobogoko-pentek-deltol-mar-itt-is-lehet-sielni Az alábbi videót ma (feb. 01.) délelőtt készítettem. A pálya valóban nem tökéletes, de azért két év kihagyás után kézben tartott fényképezővel, bot nélkül, egy 8 éves léccel le lehet jönni rajta így: http://youtu.be/NTvNQUwx-Ts 2015.02.01 12:17:55
Cikk sipark-marcius-15 Szerintem a legtermészetesebb dolog, hogy ha Magyarországon március 15.-én egy síközpont üzemelni tud (márpedig tegnap is meggyőződtem róla, hogy olyan hótartalékok vannak a Síparkban, hogy ez nem lehet probléma), akkor az megemlékezik az eseményekről és a még síelni vágyókat az ünnephez illő programokkal várja.
Egyébként fura, hogy sipranger ezért az egy kommentjéért regisztrált.. szerintem ez az elkeserítő..
2012.03.10 09:52:56
Cikk fejlesztesek-matraszentistvan-2011-12 Nem! A pályák színbesorolása az osztrákokéval megegyező. A kékek fele szerintem is csak zöld lenne a franciáknál, de a piros az piros, a feketén még itt nem volt alkalmam csúszni, de a tapasztalatom, hogy az osztrákok gyengébb lejtőkre is feketét jelölnek, mint a franciák, s szerintem az itteni fekete a francia szerint nem lenne fekete, az osztrák szerint talán. Viszont, miért jelölnénk Magyarországon a francia rendszer szerint?

Gergő! Gratulálunk a fejlesztéseitekhez, örülünk, hogy ilyen szépen alakul a Sípark nálatok a Mátrában! Ha lassan is, de reméljük, ha már nálunk is elkezdődik valami komolyabb.. Hosszú szezont sok hóval és vendéggel Nektek és minden magyar pályának!

Üdv. Tomi Dobogókőről
2011.10.14 08:23:21

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »