Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

kocsazsolt által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk hatalmas-tomeg-jasnan-korlatoztak-a-jegyeladast Nekem a kedvenc síterepem, de tudtam,hogy most brutális tömeg lesz. Ilyen van minden évben. 100-150km-es körzetből mindenki itt akar síelni, még a lengyelek is ide járnak, akkor is ha van természetes hó. Bármelyik európai top sítereppel felveszi a versenyt, azt nem mondom, hogy egy Sölden, de a természeti adottságait maximálisan kihasználó pályarendszert használhat itt a síelő. A probléma az, hogy ilyen kaliberű síterep csak ez az egy van Szlovákiában. 2020.01.05 10:18:32
Cikk ho-show-fridge-2013 Sajnos én a régi Hó-Show-t nem ismerem,de ez a mai.................inkább nem mondok semmit, nem kellett volna el mennem,jobban jártam volna....sokkal jobban. 2013.11.24 18:08:41
Cikk chopok-az-iden-teljesen-megujul-a-csucs Én szeretem Chopokot,Szlovákiát is...vagy szégyellni kéne,hogy oda járok síelni?Hozzám közel van pár óra alatt ott vagyok,a fejlődés évről évre óriási,már most vetekszik a jobb ausztriai síterepek színvonalával.Remélem a felvonó kapacitás növelése után most a pályák számának növelése következik,mert azok néha igen zsúfoltak,úgy tűnik,mintha egész Kelet Európa itt síelne,ennek egyenes következménye,hogy a jópár Pistenbully 600-as ratrak kiváló pályát varázsol reggelre,azt kora délutánra a hatalmas tömeg tönkre teszi,persze nem mindig vannak rengetegen.A felvónónál én még sokat sose várakoztam,persze nem csak a Zahradkyt vagy az új kabinost használom. Ausztriában sem ürítik ki a sípályákat,ha jönnek a magyarok síelni,én például a kitzsteinhorni Kees liftnél októberben ugyan annyit állok sorba,mint Chopokon hétvégén,igaz olyankor Szlovákiában még zöld a fű a csúcson.
Szóval aki még nem volt itt annak ajánlom,próbálja ki és csodálkozzon hová is jutottak eddig a szlovákok a fejlesztésben.Osztrák pályarendszerek között számtalan jobb van ez tény,eleve a természeti adottságok miatt is,de egy próbát megér Chopok is,főleg a free-ridereknek.
2013.11.19 21:53:48
Cikk mar-epitik-az-uj-liftek-chopok-eszaki-reszen Azért én sem mennék vissza az időben,jobb ez így,de a tömeg hétvégente ,szünidőben, már-már elviselhetetlen a pályákon.A jelenlegi pályarendszerhez ez a felvonó kapacitás már szerintem túlzás,persze sorban állni nem kell,cserébe síelni se lehet biztonságosan,ha csak nem vagy freerider,akkor mehetsz a fák között is.
Ettől függetlenül mégis minden évben ellátogatok ide,mert mikor az reggel az elsők között a kiválóan ratrakolt pályán "karcolok" lefelé az mindent megér,és bizony jó lenne nekünk is ilyen hegy,cserébe adnánk a szlovákoknak jó sok természetvédőt,"segítsék" ott a pályaépítést:)
2013.10.22 19:40:04
Cikk lassan-visszaternek-a-magyar-turistak-szlovakiaba Nekem is csak jó tapasztalataim vannak Szlovákiával kapcsolatban,Chopok ha Ausztriában lenne egész biztos az egekig magasztalnák,ez egy top síterep európai viszonylatban is, kimerem jelenteni,ami talán probléma,hogy mivel ezt már elég sokan tudják a környező országokban is ,így elég zsúfolt,főleg ha az idő miatt csak az alsó pályák üzemelnek.
Én nem csodálkozom,hogy egyre több a magyar,az lenne fura ha nem így lenne,a fejlődést mindenki látja és élvezheti is ha egyszer ellátogat ide,vagy akár egy szerényebb síterepre.Aki szereti a síelést,mint sportot annak nagyon ajánlom Szlovákiát,de az előítéleteket otthon kell hagyni.
2013.10.21 21:04:24

h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »