Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

joe.t1978 által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk freeride-world-tour-mont-blanc ez jó... :))
Nyilván igazad van neked is, általában a hosszú élet titka nem a határok feszegetése. Biztos egy halom balfék megpróbálja majd utánuk csinálni, aztán majd csodálkoznak egy fára feltekeredve. Ugyanakkor én pl. szívesen nézek extrém videókat - nem csak síelést, hanem pl. mountainbike-os redbull rampage-t, de ettől még nem akarok leszakítani az everestről.
Egy kissé ellentmondásos amit az utolsó kommentedben írsz, mert a cikk egy extrém síversenyről szól, meghatározott terepen, profikkal.
A sima versenypályákat tekintve elég csak a múltkori kitzbüheli bukásra gondolni.. valóban egyre dúrvábbak.. de hát évtizedek óta ilyen a sísport, minden évben odaveri magát valaki. Vagy ott van pl. a halálos szánkóbaleset, ahol Nodar Kumaritashvili esett ki a pályáról.
Arra már én is rájöttem, hogy jobb az embernek visszafognia magát és egészségesen aktívan élni, mint túlpörgetnie magát, mert azt hosszú távon nem lehet csinálni.
2011.02.01 19:42:46
Cikk freeride-world-tour-mont-blanc ... és pont Neked, aki 16 évig hegymászással is foglalkoztál (mint az önéletrajzodból kiderült), nem kellene az extrám sportolókat leszólni, hiszen ezek szerint Te is az voltál.
Erről ennyit.
2011.01.31 22:03:40
Cikk freeride-world-tour-mont-blanc azért kíváncsi lennék, hogy fiatal korodban is ilyen "öreges" volt-e a hozzáállásod a témához...
kicsit fura, hogy ilyen símúlttal ez a véleményed..

például itt ez a videó:
http://vimeo.com/16662757
ennek sincs köze a síelés szépségéhez? :)
2011.01.31 21:52:12
Cikk freeride-world-tour-mont-blanc Ezt hívják extrém sportnak.. a sízés szépsége nem arról szól, hogy kétszer lecsorogsz a kezelt pályán, aztán a nap nagy részét meg a hüttében töltöd pihegve, sörrel a kezedben. Sokkal több béna kezdőhöz kell napi szinten kimenni menteni, mint ezekhez a profikhoz.
Sokkal inkább élvezetes a síelés pályán kívül, szűzhóban, ahol nincs népünnepély a hegyen.
2011.01.31 19:24:59

h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 35 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.