Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

PrtyGbr által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk i-love-snowboard Nahát, most látom az utolsó kommentet.

Szóval szerinted a síelők nem tolják le a havat. Akkor mivel magyarázod azt, hogy minden meredekebb pályán le van tolva a hó, pedig a hegyen lévők nagy többsége síelő...?
És elismerem, hogy a boardosok letolják a havat, de azt is látom, hogy a síelők ugyanezt teszik. Ezért dühít fel mindig, amikor olyat olvasok, hogy "mer' a snowboardosok így meg úgy, meg tönkreteszik a pályát, meg amúgyis....".
2014.11.30 20:57:59
Cikk i-love-snowboard gyf: Természetesen láttam sarokélen lefelé araszoló boardost. De oldalra fordult lefelé araszoló síelőt is, és a két bucka között pihenni megálló síelőhöz is volt már szerencsém. Egyik jobb, mint a másik.
Viszont kisserno46 hozzászólása szerint a 70-es 80-as években is voltak ugyanolyan buckák mint ma, pedig a snowboardosok száma akkor még elenyésző, vagy nulla volt (bár én személy szerint nem tanúsíthatom, hiszen akkor még csak tervben sem voltam :) ). Az, hogy "ijesztő hangja" van, meg nézőpont kérdése. Számomra sokkal ijesztőbb, mikor egy keskenyebb pályán kell kikerülnöm egy vadul botozó kéttalpon-siklót... (szeretem a szemeimet) :)
2014.02.08 20:53:29
Cikk szocsi-modositjak-a-veszelyes-slopestyle-palyat Mééért kell mindent lefordítani.. A slopestyle maradjon már slopestyle, akit kicsit is érdekel, úgyis tudja, hogy mi az, ha nem akkor kb fél perc alatt meg fogja találni az interneten (mellesleg ha az illető nem tudja mi az a slopestyle, akkor a "trükkös akadályverseny"-ből sem fogja megtudni :D ) 2014.02.08 20:17:55
Cikk i-love-snowboard Az egyedüli, ami megint bántja a szememet: "Általában értetlenül nézzük, ahogy a boardosok "tolják le a havat" a kedvenc pályánkról. "
Miért tolná le jobban a havat a board a pályáról, mint a sí, valaki magyarázza már el... Azért, mert sokkal nagyobb felületen oszlik el ugyanaz a súly, vagy azért, mert csak egy kantni szántja végig ugyanazt a felületet?
Még egy gyakori okosság, hogy a snowboardosoktól buckás a pálya. Gondolom azért, mert a snowboardosok sokkal inkább szlalomoznak apró kanyarokban, mint hogy viszonylag egyenes vonalban haladnának nem..? Mellesleg a buckák miatt nekünk sokkal több okunk lenne panaszkodni, ugyanis buckasízésről már hallottam, de buckasnowboard-ozásról még nemigen. :)
2014.02.06 18:24:45

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 381 vendég és 22 regisztrált felhasználó látogatja.