Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

gyura által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk tirol-lavina-zudult-a-kek-palyara Die Lawine erstreckte sich vom Anriss bis zum Auslauf, nach Angabe der Polizei, über eine Länge von zirka 250 bis 300 Metern. Die blaue Piste Nr. 11a war zudem zu diesem Zeitpunkt gesperrt.
Szóval eszerint ez a pálya ekkor le volt zárva...
2018.12.13 09:20:30
Cikk sielos-hosszuhetvege-es-nemzeti-csuszas-eplenyben Néztél Te Híradót? 2013.03.15 18:43:31
Cikk molltali-baleset-utan Jobbulást a Hölgynek! Remélem, maradandó sérülés nélkül felépül és sok jó síélményben lesz még része! 2012.02.17 20:40:58
Cikk magyar-holgy-lezuhant-molltal Kedves Forever SKI! CSAK IDÉZTEM! Az idézetnek CSAK ez a része volt fontos! Aki akarja, majd elolvassa a többit. A többi csak mellékes abban az összefüggésében vizsgálva a teljes bemutatkozását, hogy egy egész nemzetre, akik ilyen vagy olyan vendégszeretettel -ami valljuk meg szubjektív megítélésű dolog-, azt képes mondani, hogy elmehetnek a p-ba. A gratulációm pedig természetesen irónikus volt, ezért tettem idézőjel közé, tehát nem gratulálok valójában, így nem kell megköszönni sem!
Mindenkinek további szép hétvégét, kellemes sínapokat! És balesetmenteset!
2012.02.12 09:44:21
Cikk magyar-holgy-lezuhant-molltal Első és legfontosabb véleményem, hogy gyógyuljon meg mielőbb a Hölgy a balesetből! Második és már-már mellékes véleményem, hogy azért ezek a kommentek egyik-másik nem semmi.
Én alapvetően huligánnal értek egyet, szerintem az ő meglátása a legjobb a dolgok összefüggését tekintve ha azokat pusztán józan ész szerint vizsgáljuk.
Érdekesek (gondolom Dr) Kálóczy Péter (gondolom jogász) úr latinnal és §-okkal spékelt meglátásai is, de sajnos valamiért mégsem szimpi. Gondolom, mondanom sem kell, hogy (hála a GOOGLE-nak) beleolvastam a PTK. 345§-ba, ahol mindjárt találtam is egy (2) bekezdést, miszerint "Nem kell megtéríteni a kárt annyiban, amennyiben a károsult felróható magatartásából származott." Persze, az igaz, hogy: "A károsult közreható magatartásának felróhatóságát a veszélyes tevékenység folytatójának kell bizonyítania." Persze, lehet, hogy volt ott kamera, ami rögzítette az eseményeket, sőt, az is lehet, hogy a Hölgy majd beismeri, hogy hibázott.
Bárhogy is van, illetve lesz, én is annak örülnék, ha ilyen SOHA TÖBBÉ, SEMMILYEN NEMZETBELI SPORTTÁRSUNKKAL NEM FORDULNA ELŐ!!! Nyilván a személyzet munkaideje nem a liftek működési idejéig tart, így valóban ott kellett volna lennie még 16 óra néhány perckor valakinek, aki nem engedi, hogy ez a mindenre elszánt és valószínűleg kétségbeesett Hölgy átmásszon a rácson vagy akár a beengedő kapun.
Aztán, ha már így belejöttem az írásba, megragadnám az alkalmat, hogy "gratuláljak" Forever SKI hozzászólásához, annak is utolsó, igen hízelgő stílusú mondatához: "Károghatnak az Osztrákok, és ezzel egy időben el is mehetnek a p-ba." Hát ez szép volt!!! Megengednék hogy idézzek az adatlapjáról? Idézek: "...viszont mióta 3 gyermekes szülő vagyok az utazási idő miatt Ausztriát látogatjuk." Persze, amikor kedvesek és előzékenyek a gyerkőcökkel, illetve a családdal, Önnel, akkor bizonnyal nem küldi el őket a p-ba, ugye, tisztelt Uram?
Végül pedig legyen még egy idézet, mely leginkább tükrözi azt, amit és is gondolok, de én nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni: RM: "Biztos vagyok benne, hogy át fogják vizsgálni az eddigi zárási gyakorlatot és ki fogják zárni a jövőben egy ilyen baleset lehetőségét."
ÁMEN!
2012.02.11 22:45:02
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »