Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

gyurkog által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk megint-nincs-aram-a-matraiszentistvani-siparkban Ausztriában csak 600 m feletti síterepek vannak.
Meg Szlovéniában, Szlovákiában, Franciaországban...
R Ö H E J E S !!!
2013.01.20 17:23:28
Cikk eletmento-bukosisak Józan síelő felhúzza a sisakot!! Jómagam is nagyon sokáig síeltem sisak nélkül, de mára beláttam, hogy ennek mekkora értéke van! Mostanra már az egész család sisakban síel! 2012.03.07 10:20:08
Cikk 12-eves-kislany-meghalt-gerlitzen-sibaleset Részvétem a családnak!
Ismerem a sípályát, megdöbbenéssel láttam, hogy hol, melyik részén történt a baleset. Jómagam több éven keresztül oktattam iskolánk 8-14 éves tanulóit Gerlitzenben a síelés alapjaira. Tanítványaim - legalábbis remélem - arra mindig vissza fognak emlékezni, hogy az első és legfontosabb, amit igyekeztem megtanítani: a megállás tudománya volt. Nem győztem eleget hangsúlyozni, hogy nem száguldozni tudni komoly képesség, hanem biztonságosan megállni. Talán ennek volt köszönhető, hogy a több, mint 10 sítáborunkban a tanítványok hibájából egyetlen baleset sem következett be.
Az ilyen balesetek legfőbb oka CSAK a nem megfelelő oktatás!!! Esetünkben mindig felelősségteljesen mértük fel a gyerekek tudását, és bizony még a harmadik(!!!) napon is volt olyan tanuló, akit NEM ENGEDTÜNK LE ezen a kék pályán!!!
Nekik a kép bal oldalán látható libegővel kellett lemenniük úgy, hogy a léceiket a kezükben kellett vinni. Higgye el mindenki, ez nem szégyen, ez egyszerűen a biztonságra való törekvés.
Sajnálom a történteket...
2012.02.26 10:26:10

h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »