Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

ZsuzsuRf által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk szaz-ev-vaganysag A mindenit! Még sok boldog síelést kívánok! :) Örökké fiatal marad Jenő bácsi! 2013.03.19 13:22:10
Cikk gyerekes-csiny-hofalat-epitettek-a-busz-kore Vagy csak becsukta valaki előtt az ajtót :)) 2013.02.27 00:52:12
Cikk 12-eves-kislany-meghalt-gerlitzen-sibaleset Mély együttérzésem a családnak, rokonoknak, érintetteknek.
Ne vegyünk egy kalap alá minden tanárt és táborvezetőt! Vannak hosszú évek óta nagyon jól működőek is. Szerencsére megtapasztalhattam hogyan működik egy jó tábor. 2 hete jöttünk haza Gerlitzenből. A tábor végére, az 5 éves óvodások is biztonsággal lejöttek az érintett pályán.Nem kószált egyetlen percig sem felügyelet nélkül gyerek, egyik pályán sem. Mindenki a tudásának megfelelő csoportba került. A legkisebb fegyelmezetlenségnek is volt retorziója. Bizony előfordult, hogy a haladó csoportból is másnap a kezdő csoporttal kellett valakinek iskolás gyakorlatokat csinálnia. Ami nekem kifejezetten tetszik, hogy sítábor alatt, ha ott is van a szülő, az elején el kell dönteni ki felel érte. Nem lehet labdázni, hogy egyszer itt, máskor meg ott. Csak így lehet fegyelmet tartani.
Az anyagiakat mindenki döntse el, mi mennyit ér meg. De! Egyet ne felejtsünk el. Adott fő után a csoportoknál ingyenes hely is jár. (ezt elolvashatja akit érdekel, utazási irodák ajánlatai között) Amúgy pedig a buszt sem egy szülő vagy pedagógus vezeti, mert olcsóbb lenne. A sofőr költségeit is kifizetik, mert így biztonságosabb.
Nem hiszem, hogy az a megoldás, ha nem engedjük el gyerekeinket sehova, csak kellő körültekintéssel. A 16 éves fiamat a mai napig minden síelés előtt "kioktatjuk" a fegyelemről. Sajnálatos, hogy ilyen tragédiának kell történnie ahhoz, hogy más tanuljon belőle.
2012.02.26 14:50:30

h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »