Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

hikefun által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk molltal-draga-parkolas Beteg🐄 2018.09.03 12:23:44
Cikk candide-thovex-sieles-ho-nelkul--kotelezo-video A jövő?! 2018.01.29 18:17:15
Cikk a-szollos-testverek-mar-nem-magyar-szinekben-versenyeznek Ez olyan ízigvérig hazai történet! A szövi meg milyen jófej, nem gördít akadályt...! Nem ismerem az események hátterét, hogy őszinte legyek nem is vagyok rá kíváncsi, elég ez így is!
De nincs gond, majd honosítunk helyettük valakiket!
(Közben meggondoltam magam, kíváncsi vagyok és szeretném részletesen megismerni eme dicső ügy hátterét, illetve mindkét oldal érveit!)
2018.01.05 23:33:39
Cikk meztelen-igazsag-miert-jobb-az-ulolift-mint-a-csakanyos Ilyen sérülésed akkor lehet, ha megállsz a lift alatt, két rúgót szerelnek a tekercselőbe, valaki kihúzza mögötted a csákányt, majd 10 méterről a hátsódra engedi(vagy akkor sem!), amúgy a reklám tuti, még Magyarországon is beszélnek róla!
Az ülőlift egyébként veszélyes, tehát beszüntetendő! Ki lehet belőle esni, sőt még rajtaragadni is lehet, ha zárás után rámászik a síző, arról nem beszélve, hogy még nem született tanulmány, hogy milyen gyakori az aranyér a sokat liftezőknél (bár ez a tányéros felvonóknál is vizsgálandó!), tehát a sízőket ki kell zárni a TB ellátási körből! Egyébként "százas" kérdése figyelemreméltó, milyen emberek ezek a norvégok?!
2013.02.27 14:29:16
Cikk ujdonsagok-chopokon-2-resz-delen-is-epitenek Krupova felől pár év múlva ér oda a másik kabin 2012.12.01 21:46:39
Cikk francia-lavina-lift Kár volt bezárni a pályát, mert így már nyár elejéig elegendő hó van az alján is! 2012.03.07 06:25:12
Cikk magyar-holgy-lezuhant-molltal A vendégnek mindig igaza van!
Ha át kell szervezni az addigi esetleg jól bevált biztonsági rendszert, akkor is, és ha tetszik, ha nem, a legfontosabb a biztonság!
DE!
Ennek ellenére mélységesen együtt érzek az üzemeltetőkkel, ha Ők megtették azt, ami eddig elégséges volt, nevezetesen lezárták a bejáratot, és kitették a táblát!
Sajnos olyan világban élünk, ahol mindent ezerszer túl kell/kellene biztosítani a balesetek elkerülése miatt. Vannak még helyek a világon, ahol az emberek egyértelműnek vesznek bizonyos szabályokat (pl.: nem lépünk be lezárt, elzárt területre, mert esetleg megsérülhetünk), és nem értik, hogy miért nem elég, ha kiteszünk egy táblát.
Olyan helyen dolgozom, ahol ezzel nap mint nap szembesülünk, és azt látjuk, hogy csak akkor védhetjük meg a vendégeinket (bár a Mi esetünkben felmerül a kérdés, vendég-e az, aki zárás után átmászik a kerítésen...?), ha fokozott figyelemmel, állandóan jelen vagyunk mindenhol, és sajnos sokszor csúszunk a zárással is emiatt. Ilyenkor mindig arról beszélgetünk röhögve a fiúkkal, hogy Franciaországban az üzemeltetők bezárnak a kalandparkban, ha eljön az ideje, és kiírják a vendégnek, hogy hová tegyék a felszerelést, ha esetleg későn jönnek le a pályáról. Mi nem ilyen helyen élünk, reggelente úgy megyünk nyitni a parkot, hogy megnézzük mi történt késő délután és este, hol másztak föl a pályára, mit döntöttek ki, és vajon mennyien ugrálhattak a trambulinokon?! Persze mi is hibásak vagyunk, hiszen csak 1 méteres kerítéssel vettük körül magunkat, és csak 4-5 helyre írtuk ki, hogy mit tilos csinálni zárás után, illetve hogy ez veszélyes! Nyitáskor és záráskor kb 3/4 óra munka az, hogy a különböző feljutást meggátoló akadályokat levegyük, majd este feltegyük, de az emberek leleményesek, ügyesek, és hát tulajdonképpen minden megoldható...
Viszont amíg egy ember is a parkban van, aki jegyet váltott, vagy besétált nyitvatartási időben, addig nem tehetjük be a kaput, nem mondhatjuk hogy bocs!
2012.02.14 11:03:42
Cikk hogazdag-palyak-szlovakiaban Hozsanna a hóágyúknak! Ha nem lennének, szinte sehol sem lehetne csúszni! Remélem lesz még IGAZI hó is idén Szlovákiában 2011.01.31 16:47:27
Cikk interski-2011-democsapat Élmény!
A 3. kör a legtutibb szerintem!!!
2011.01.26 11:50:59
Cikk miklos-edit Hogyan lehet összegyűjteni a szükséges pontokat a VB-ig? 2011.01.18 21:42:11
Cikk havazin-2010 Celebeket a hóra!!!
Javaslom hogy mindet vigyék a déli sarkra, és hagyják is Őket ott (a szerkesztőkkel együtt)!
Évek óta nem nézem a műsort, mert nem lehet!
És csatlakozom az előttem szólókhoz, igazi síző műsort a magyar nézőknek! Elég sokan vagyunk!
2010.11.22 14:06:28

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »