kzskzs által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
kzskzs
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2011.12.05. 09:08
Igen, abszolút üdülési jogot keresek a Club Hotelben (bár nem megvenni, csak bérelni szeretném). Sikerült is találni már többet is - ezúton is köszönet a fórumozók segítségének (!), de ahogy jeleztem is, nagyon megfontolandó, hogy a pótágyak helyett is inkább további apartmanokat keressünk, mivel az apartman ("főágy"!) kb. 40e/fő/hét, a pótágy meg 50€-val számolva kb. 105e/fő/hét... hát mindenesetre elgondolkodtató árazás... ?!
Jártam már néhány helyen, de pótágyért - ennél messze jobb szálláson - sem láttam még ennyit elkérni. Persze jogos az észrevétel, nem muszáj a Club Hotelbe menni... de mi talán érthetetlen módon, de mégis sok-sok éve már szeretjük ezt a helyet...
Üdv
Zs
kzskzs
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2011.12.03. 15:15
Köszönöm a segítséget, ez nekem is megvan már.
Mivel többen is mennénk, sajnos a teljesen irreális árazás miatt (50€/éjszaka/pótágy !!?? Ez mondjuk két 3 fős család esetén, kétágyas apartmanban, 7 napra, csak a gyerek pótágyakért összesen több, mint 210e/ft/hét plusz... nevetséges !!!) inkább keresünk több appartmant, mert nyilvánvalóan sokkal jobban jövünk ki, ha 6-8 éves iskolás gyerekeinknek papíron külön kiveszünk appartmant. Bár a gyakorlatban az üresen áll, mert ők nyilvánvalóan nálunk alszanak...
Üdv
Zs
kzskzs
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2011.12.02. 16:29
Sziasztok !
52. héten (2011.Dec 24-31) érdekelne 4 vagy esetleg 2 fős apartman. Ha tudtok ilyet, kérlek szóljatok.
Köszönöm
Zsolt
(30) 9704-654
h i r d e t é s