Előzmény és válaszok a Haladó edzések Visegrádon Lackóval topikból

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
kobezda
87 élménybeszámolót írt
87
20 éve tag
2012.12.11. 17:42
Szia Soma!

Úgy néz ki, hogy nyártól újra csatasorba állok nálatok...nem szabadultok meg tőlem :-))
Most télen még marad a száraz alapozó edzés, visegrád, Ausztria meg Franciák (rendőr edzőtábor) márciusba Svájcba az EB, aztán nyáron szabad vagyok.

Tényleg jan 25-én Wenigzellben verseny (ott húzós a mezőny, de legalább osztrákokkal lehet versenyezni, jó viszonyítási alap) , nem akarsz jönni? ha igen keress telcsin...

Ui: rég láttalak, remélem Visegrádon találkozunk.
Előzmény: (Soma 145808)
Soma
673 élménybeszámolót írt
673
20 éve tag
2012.12.11. 12:05
Konkrétan én voltam a keresztapa, de Andi jól vette az akadályt.
Egyébként esetleg még egy csatlakozó a haladó csoportba, ha épen nem vagyok Atesszal edzőtáborban?
Több szem többet lát alapon, Atesztől a versenytechnika, Tőled meg valami más.
Előzmény: (Lackó 145520)
Lackó
3287 élménybeszámolót írt
3287
20 éve tag
2012.12.08. 16:38
Na így jó, mert már megijedtem, hogy te vagy a "síelés Einsteinje". :-)

Amint vannak időpontok, azonnal írom ide!
Előzmény: (kobezda 145513)
h i r d e t é s
kobezda
87 élménybeszámolót írt
87
20 éve tag
2012.12.08. 15:18
Szia!

Köszönöm :-))

Mindenképpen kipróbálom, ártani nem fog abban biztos vagyok, szeretnék szépen is síelni, nem csak gyorsan :-)

Amúgy az Einstein név egy edzés alkalmával ragadt rám, rém egyszerű feladat volt, 4 rövidebb ív és 3 hosszú ív párban követéssel. én mentem elől, nos nálam ez a számolás nem egészen jött össze, így a mögöttem jövőnek igen feladtam a leckét, csak a káromkodást hallottam a hátam mögül. majd mikor megálltuk közölte, hogy matekzseni vagyok, és a csapat közös egyetértésben elnevezett :-)

Akkor várom az edzés időpontokat! Nekem igazából mind1, mert még Gyed-en vagyok :-)
Előzmény: (Lackó 145510)
Lackó
3287
20 éve tag
2012.12.08. 14:46
Szia!

Ez egy gyönyörű sorozat, amit eddig összehoztál, gratulálok hozzá! :-)
(Síelgettem párszor osztrák csendőrökkel, nem nyomták rosszul, tehát gondolom, hogy jó szokott lenni a mezőny.)

Ezek után még megtisztelő is lenne, ha esetleg becsatlakoznál hozzánk.

"..sztem ezt egy életen át lehet tanulni "
Ez mondjuk tényleg igaz, tehát ha úgy gondolod, akkor majd gyere el, próbáld ki, hogy mit csinálunk, és ha gondolod, akkor maradj! Szerintem így a legtisztább.

OK?

Ui: Az "Einstein" mit jelent a neved után, elárulod?
Előzmény: (kobezda 145487)
kobezda
87 élménybeszámolót írt
87
20 éve tag
2012.12.08. 07:27
Szia!

Igen amatőr versenyeken indulok, rendőr vagyok és a rendészeti válogatottba vagyok. ezeken a berkeken belül is ugyan úgy vannak versenyek, mint a síszövetségben, csak ez egy másik szövetség. 2010-ben Sestrier-ben megnyertem a világkupát GS-ben. Igaz az edzőm szerint Hermann Mayer hozzám képest szépen síel.:-) Gyors voltam, de a stílus......... az I. futamban 3. helyre értem be, majd a 2. futamban 2 másodpercet vertem a mezőnyre, pedig még az utolsó kapunál is tudtam hibázni (alig fértem be) mire leértem a sílécem is hosszába elrepedt...szép emlék.:-) http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/sport/kobezda-andrea-bajnokkent-tert-haza-olaszorszagbol-296107

Egyébként a Holtpont SE-vel szoktam készülgetni Fábián Attila vezetésével.
http://holtpontse.hu/si/versenyzk/amatr-versenycsapat/27
De most kimaradt egy teljes szezon, mert jöttek a gyerekek :-))
Szívesen csatlakoznék hozzátok, mert ugye nem lehet eleget tanulni, én még mindig nem érzem úgy, hogy tudok síelni..sztem ezt egy életen át lehet tanulni :-)))
És Visegrád jó lehetőség a csiszolgatáshoz!

Köszönöm válaszod!
Előzmény: (Lackó 145475)
Lackó
3287
20 éve tag
2012.12.07. 23:19
Szia!

Elvileg még igen, be tudnál szállni, csak kérdés, hogy mit szeretnél a kezdő csapatban kezdeni. :-)

A haladó csoport más lehetne, csak kérdés, hogy a leírásod alapján kapnál-e olyat, amit a pályában, versenyen tudsz kamatoztatni.
Mi pályában nem szoktunk síelni, illetve az előző szezonban egy alkalommal volt egy kis belekóstolásunk, de tényleg csak az érdekesség kedvéért.

Ettől függetlenül, ha úgy gondolod, hogy érdemes lenne a mozgásodat csiszolni, szívesen látunk. Nem csinálunk persze rossz dolgokat (sőt! :-), tehát hasznosnak valószínüleg hasznos lenne.

Egyébként amatőr versenyeken indulsz?
Előzmény: (kobezda 145459)
kobezda
87 élménybeszámolót írt
87
20 éve tag
2012.12.07. 19:59
Hali!

Be lehet még szállni a csapatba??? Azt nem tudom, melyikbe tartozom kezdő vagy haladó....pár síversenyt megnyertem, de sztem a technikám erősen megkérdőjelezhető!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE