Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Ausztriai utazással kapcsolatos kérdések topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
fezso6
140 élménybeszámolót írt
140
15 éve tag
2021.11.16. 11:08
Szerintem nem !Az oltás előtt kellett volna megcsinálni a tesztet!

A 2G-rendelkezések egyik pontja lehetőséget ad azoknak, akiket korábban bármilyen vakcinával beoltottak és a szervezetükben jelenleg is elegendő antitest kimutatható. Ennek az igazolása, valamint egy újabb, de ezúttal uniós oltás felvétele megfelel a 2G-szabályoknak, amely az illetékes osztrák minisztérium honlapján megtekinthető.

sozialministerium.at)

Elméletben úgy néz ki, hogy akinek elég semlegesítő ellenanyag keletkezett a szervezetében és azt egy neutralizáló antitest vizsgálattal bizonyítani is tudja az első lépést már megtette. A vizsgálat és az utána beadott uniós oltás kombinációja már megfelelő. Arra kell figyelni, hogy mindkét igazolást (antitest és oltás) német vagy angol nyelven állítsák ki. Oltásoknál a további "utazási bonyodalmak" elkerülése érdekében megfontolásra ajánlott az mRNS vakcinák (Pfizer vagy Moderna) felvétele.
Előzmény: (Gellei 212946)
PoLizei
60 élménybeszámolót írt
60
17 éve tag
2021.11.16. 10:30
szerintem január 3-ig OK
Előzmény: (Gellei 212946)
Gellei
1 élménybeszámolót írt
1
8 éve tag
2021.11.16. 08:27
sziasztok, szeretném pontosítani, mert le kellene kötnöm a síelést a két ünnep közöttre. Van két orosz (nekem) ill. két kínai (férjemnek). Utána semmiféle ellenanyag tesztet nem csináltattunk. A két kínaira augusztusban, a két oroszra november elején kaptuk meg a harmadik pfizert. A gyerek júniusban kapta a két pfizert. Akkor most egyáltalán, ha csináltatunk ellenanyag tesztet, akkor elfogadják? Itt az időrendre gondoltam, mert előrrébb azt olvastam, hogy a tesztet már előzőleg a két keleti után kellett volna megcsináltatni. köszönöm a válaszokat előre is!!!
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.