Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Ausztriai utazással kapcsolatos kérdések topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Varghasz
253 élménybeszámolót írt
253
18 éve tag
2022.02.01. 15:40
Szintén zenész :)

A legkisebb fiam még nincs 18 éves, van két pfizere (május-június), és a múlt héten esett át a covidon.

"A pár hete történt megbetegedés orvosi igazolásával simán tud síelni. (ez legyen angol vagy német, van erre letölthető formula az osztrák minisztérium oldalán) A greenpass-ba nem kerül bele, de a papírt bemutatja, azt elfogadják."

Az uniós gyógyultsági igazolvány nem elég a gyógyultság igazolására? Pcr-t nem csináltak, mivel már a gyors teszt is pozitív lett, így ez szerepel az igazolványban is.
Bata Attila
2088 élménybeszámolót írt
2088
17 éve tag
2022.02.01. 14:53
Vannak olyan sajtóhírek, hogy 18 év alatt marad a 270 nap, mivel ez a korosztály Ausztriában még nem igazán kaphatott 3 oltást. Ez nem szerepelt a hírben, mert akkor még nem jelent meg a rendelet, és nem tudtunk utánajárni.

Kíváncsi lennék, hogy a mai, február elsejei állapotban a greenpass mit mutat neki?

A pár hete történt megbetegedés orvosi igazolásával simán tud síelni. (ez legyen angol vagy német, van erre letölthető formula az osztrák minisztérium oldalán) A greenpass-ba nem kerül bele, de a papírt bemutatja, azt elfogadják.
Zoltan Koleszar
61 élménybeszámolót írt
61
7 éve tag
2022.02.01. 10:56
Igyekeztem kovetni minden szabalyt s annak modositasat is... de most elvesztem. Adott a gyerek( 17) 2 oltassal - masodikat 180 napon tuul kapta. Kozben par hete atesett a Covidon *orvosi igazolas stb van - ugye a 3.oltas szakmaiatlan volna jelen pillanatban. O most 1. hogyan tud belepni Ausztriaba? Hogyan tudja a greenpass-at kizolditeni? Koszi ha valaki eppen koveti a valtozasokat s tud nekem valaszt adni. (Feb 5 ugranank ki sielni).Illetve aki hazai "gyogyult"- Ok hogyan/mivel/milyen qr koddal tudjak atzolditeni a grunerpass-t - mert ugye az oltasnal teljesen egyertelmu, de beteg meg nem voltam s nem tudom h ott milyen qr-t kell kinyomtatni... tx tx
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.