| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Kedves sí és snowboardos barátaink!
40. üzemnap és búcsú egyben, 50%-os engedménnyel! Végre rendes fagy van, hajnalban ratrakoltuk az 1/A, fő pályánkat, szépen kifagyott a felülete, és ma hűvösebb is lesz, így méltó pályával búcsúztatjuk a szezonunkat. Érdemes kilátogatni hozzánk, szép napsütéses idő lesz, ráadásul 50%-os kedvezményt adunk a jegyek árából, remélem még nem mindenki pakolta el felszerelését. Figyelem, ma már csak 9-16 óráig vagyunk nyitva, a fő pályánkkal (1/A), és a 2/A alsó felével. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen! Hát nem kevés küzdelem volt a 40 napért, megtanultuk, hogy bizony tartós + 18 C fokot is kibír gleccserünk, köszönet a szibériai száraz hidegnek, melyben nagyon jó minőségű havat sikerült gyártanunk, és a vízműves kollégáknak, akik idén különösen jól nyomták fel, a jó minőségű Duna vizet. Kollégáimnak is köszönöm a kitartó munkát, igazi férfi/női munka volt! És a csattanó, hogy pénteken hidegbetörés lesz, még nem pakolunk el, ki tudja mi jön még :) Várunk minden sportbarátot, szeretettel! Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Mi lenne március elsején, hétfőn? Tudom, időjárás függő. Bevállaltok egy abszulút hételejét, hogy meglegyen a márciusi síelhető napotok? WFeri
Előzmény: (Visegrád - Nagyvillám 211864)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Fő pályánk még mindig sízhető, ma hétközi árak, és 3+1 jegy akció! Ma megjött a hidegfront, és már hűvösebb lesz, éjszaka gyenge fagy is várható, mely hóágyúzáshoz kevés, de legalább az olvadást megállítja. A hét végén, hétközi árak lesznek érvényben 3+1 jegy akcióval, sajnos a bébi pályánk már nem lesz nyitva, mert kevés rajta a hó. Ma még 9-19-ig vagyunk nyitva, a fő pályánkkal (1/A), és a 2/A alsó felével. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. Kedvezményes hétközi árak, ingyenes bébi pálya és 3+1 jegy akció, és ma utolsó esti sízés, ebben a szezonban. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen! Végre megjött a lehűlés, reméljük ezzel együtt a sízési kedv is! Ez az utolsó hét vége, ebben a szezonban, aki még szeretne egyet csúszni a mini gleccseren, ma még nyitva vagyunk, és még esti sízés is lesz. A holnappal kapcsolatban, reggel jelentkezek friss hírekkel. Várunk mindenkit, szeretettel! Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető |
|||||||||
![]()
A manóba is én meg már dolgozom. Pedig kipróbáltam volna még egy pólós síelést! Mindenesetre gratula Rezsőéknek a teljesítményükért! Jövöre is Visegrád!
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Manpaság tanúi lehetünk annak, hogy sorra dőlnek meg a kőbe vésettnek hitt igazságok. Itt van például a fizika egyik törvénye: "az anyag nem vész el csak átalakul". De nem a visegrádi sípályán! Itt ez következőzéppen módosul: "Az anyag (jelen esetben a hó) nem vész el és nem is alakul át". Bizony kérem szépen! +18 fokban és verőfényes napsütésben jól síelhető, nem foltosodó hóréteg borítja a pályát. Ennek láttán Einstein zavarba jönne, visszaadná a diplomáját es elmenne dolgozni péknek. Ez most a gleccsersí-feeling csúcsa! Most aztán nem kell túlöltözni. Akár rövidnadrágban is lehet síelni! Fázósok, eljött a ti időtök. Lécre fel! |
|||||||||
![]()
Fő pályánk átdolgozva, ratrakolva, igazi gleccser érzés! Azért nem mindent bír ki mini gleccserünk, tegnap délután már látni lehetett a fő pályán, a foltosodás előjeleit, így ma reggel, hozzá kellett nyúlni a hótartalékokhoz. A teljes felületet érintette a tolólapos gépi munka, majd a darálás elsimítás, már gyorsan megvolt. Ma is Szivák Úr húzta az első íveket, kurjongatását az érkező gyerekcsoport zsivaja tudta csak elnyomni, egyszerre élettel teltek meg a pályák. Ma még ez a napos, igazi tavaszi érzés van, csakúgy mint az Alpokban március végén, vagy a gleccsereken májusban. Ma is 9-19-ig vagyunk nyitva, a felújított, hibátlan fő pályánkkal (1/A), és a már fogyóban lévő, de még sízhető 2/A és bébi pályával. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. Kedvezményes hétközi árak, ingyenes bébi pálya és 3+1 jegy akció, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, hangulatos esti sízésünkre. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen! Holnap itt a hidegfront, sajnos nagy lehűlést nem hoz, de az olvadás csökkenni fog. Biztosan kevesen lesznek a hét végén nálunk, bátran lehet tervezni hozzánk, de csak vasárnap délutánig, mert a jövő héten már nem leszünk nyitva, átadjuk a terepet a tavaszi olvadásnak. Amennyiben a tél mégis meggondolná magát, nem azonnal pakolunk el, megnézzük addig, a még nyitva tartó magyar pályákat, és ezt javasoljuk sportbarátainknak is. Várunk mindenkit, szeretettel! Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető |
|||||||||
![]()
Feri bátyám!
Sokat nem gondolkodhatsz, legalább megbeszéljük a liftet, várunk szeretettel még ezen a hét végén! :) Üdv! G. Rezső Előzmény: (WéberF 211852)
|
|||||||||
![]()
Tegnap a napsütéses időt kihasználva egy kis kirándulást vállaltunk. A 11-es út 41-es km-énél lesétáltunk a Dunapartra, gyönyörködtünk. Tovább menve az eredeti célnál fájó szívvel állapítottam meg, hogy nem hoztam síszerelést! Igaz, bérelhettem volna, de nem úgy voltam öltözve(?) - miért is nem? Akár trikóban is síelhettem volna. A lényeg, hogy még így is kellemes élmény volt nézni a sporttársakat, tanuló síiskolásokat. Tényleg jó állapotúnak nézett ki a pálya. Lehet, hogy még idén belefér egy csúszás itt? Drukkolok Rezsőéknek. WFeri
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Tegnap azt írtam, hogy leesett az állam a pálya láttán. Ma is így történt, csak még koppant is egyet. A fizika törvényeit tényleg sutba dobhatjuk! Ez valódi gleccsersízés. Úgy lebarnult az arcom, hogy a szomszéd megkérdezte, hogy most érkeztünk a dubai nyaralásból? Ezt nem szabad kihagyni! |
|||||||||
![]()
A szokásos, akkor indulnak el az emberek sielni, ha már/még otthon is télies a hangulat..
|
|||||||||
![]()
Hihetetlen, de fő pályánk még mindig hibátlan! Tegnap + 15 C fokban azt gondoltam, vége, lefolyik mini gleccserünk a hegyről. Aztán valahogy nem akart intenzíven olvadni, már magam is csodálkozom, mert egyszerűen fittyet hány a fizika törvényeinek. Aki, ebben a tavaszi időben kilátogatott hozzánk, mindenki elismerően nyilatkozott, hogy milyen jó a hó minősége. Délelőtt egészen kiváló volt, délután mélyebben kásásodott, de napnyugtakor már érezhetően gyorsult, az esti edzéseken már kezdett meghúzni. A 2/A pálya bal szélén és a bébi pályán már fogyóban a hó, de részlegesen még azok is használhatóak. Már nyitás előtt birtokba vették a visegrádi iskolások a pályákat, kurjongatva siklanak rajta, bárcsak nekem is ilyen testnevelési óráim lehettek volna! Ma is 9-19-ig vagyunk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályával. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. Kedvezményes hétközi árak, ingyenes bébi pálya és 3+1 jegy akció, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, hangulatos esti sízésünkre. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen! Nem hiszem, hogy ebben az "ínséges" évben, mindenkinek elege lenne a sízésből, sajnos a látogatottságból ez látszik. Emberek, a világ legjobb dolga, a tavaszi napsütésben síelni, ez most igenis az Alpoknak felel meg, persze kis képzelőerő azért szükséges hozzá :) Várunk minden sportbarátot, szeretettel! Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető |
|||||||||
![]()
Támogatom :)
Előzmény: (szivakandras 211826)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Bár megfordultam egy párszor a visegrádi sípályán, de komolyan mondom, szó szerint leesett az állam, amikor reggel megláttam a gyönyörűen ratrakolt pályát. Életem egyik legélvezetesebb síelése volt a mai. Ezúton fordulok fázós sporttársaimhoz, hogy most melegben lehet síelni minőségi pályán. 0 fázás! Most ugyanolyan a feeling, mint nyáron egy alpesi gleccseren. Egyesek pólóban síeltek. Nagyon is érdemes tehát sürgősen kilátogatni, amíg még lehet. Egyébként pedig mit lehet még csinálni, amikor minden zárva van? Kimenni a hétvégi telekre és számolgatni a rügyeket a fán vagy nézni ahogy előbújnak a hangyák rejtekhelyükről? Vagy otthon ülni a tévé előtt és hallgatni a rosszabbnál rosszabb híreket, hogy utána marokszámra öntse magába az ember a vérnyomáscsökkentő tablettákat? Higgyétek el, az egyetlen normális lehetőség a síelés. Síelő nemzetté kell válnunk, nincs mese. Mikor most hazaértem és a szomszédom megtudta, hogy síelni voltam, látszott rajta, hogy komplett őrültnek tart. Rendet kell tenni a fejekben. Szeretném végre elérni azt a fordított állapotot, amikor télen a síelés a mindennapi élet részévé válik, az utakon mindenütt síboxos autók közlekednek és mélyen titkolja, ha valaki nem tud sielni. Lécre fel! |
|||||||||
![]()
Még mindig jól tartja magát mini gleccserünk! Hajnalban a völgyekben volt kis fagy, a vastag hóréteg is jól hűti magát, így még tudtunk ratrakolni, ma is jó pályákkal várjuk a hozzánk érkezőket. Összefüggő a hóréteg az 1/A, 2/A és bébi pályákon, még a 2-es átkötés is sízhető, érdemes még, ebben a szép időben kilátogatni hozzánk, ki tudja meddig tudunk kitartani ebben a tavaszi időben. Ma is 9-19-ig vagyunk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályával. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. Kedvezményes hétközi árak, ingyenes bébi pálya és 3+1 jegy akció, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, hangulatos esti sízésünkre. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen! Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a hét végéig kitartsanak a pályák, de aki biztosra akar menni, az ne sokat gondolkodjon, szervezze át dolgait, és irány hazánk egyetlen gleccsere, ami nem mellesleg "királyi" hely. Várunk minden sportbarátot, szeretettel! Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető |
|||||||||
![]()
A felvonó nyomvonalán egy aszfaltozott/betonozott "járdával" talán működőképes is lehetne. Ötletnek nem rossz, de ötletekből tele van a padlás (bocs, én is egy fantáziáló barkácsember vagyok, tudom értékelni a még ennél is bizarrabb ötleteket, alig valószínű, hogy hosszú távon ez életképes lenne. Bár ki tudja? Mindenre van ellenpélda.) WFeri
Előzmény: (istvanbakter 211783)
|
|||||||||
![]()
Kedves Rezső!
Köszönöm szépen az infót. Igy már érthető. Üdv Elan Előzmény: (Visegrád - Nagyvillám 211791)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Most néztem a Mo-i hőtérképet, és szinte el sem hiszem, hogy megint a szerencsés oldalon vagyunk! Mégpedig a tőlünk, légvonalban 10 km-re lévő Gödöllői dombságban +15 C fok van, ugyanakkor nálunk csak +5 C fok. Mohácson meg +19 C fok! Most kivételesen az Esztergom felőli, ködös idő hűt minket, ugyanis onnan fúj a szél. Ez is ritkán van! Nagy túlélő ez a visegrádi gleccser, használjátok ki, amíg még lehet. Üdv! G. Rezső |
|||||||||
![]()
Szép napos idő, a mini gleccseren! Éjszaka hótartalékaink felhasználásával, átdolgoztuk a pályákat, majd szépen elsimítottuk a ratrakkal, így ma kiváló pályafelülettel várjuk a hozzánk érkezőket. A 3/A pálya alján, elvékonyodott a hóréteg, így az már zárva van, de még át lehet csúszni az 1/A-ról a 2/A pályára, variálva a lecsúszási lehetőségeket. Szerencsére a szél nem fúj, így az enyhe idő ellenére nem indult meg az intenzív olvadás, így kitart a pálya még pár napig. Ma is 9-19-ig vagyunk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályával. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. Kedvezményes hétközi árak, ingyenes bébi pálya és 3+1 jegy akció, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, hangulatos esti sízésünkre. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen! Érdemes még a hétközi lehetőséget kihasználni, mert a jobb körülmények most vannak. A hét végéig szeretnénk nyitva lenni, a következő hetet meglátjuk megéli e gleccserünk, bízunk még egy jelentősebb lehűlésben, de az erre vonatkozó előrejelzések még bizonytalanok. Várunk minden sportbarátot, szeretettel! Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető |
|||||||||
![]()
Kedves istvanbakter!
Én meg ezt a hozzászólást nem tudom értelmezni! Szerintem már az összes lehetőséget ismerem a sílift hasznosításban, ez most tél vagy nyár akar lenni?! Üdv! G. Rezső Előzmény: (istvanbakter 211783)
|
|||||||||