Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (2367)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.21. 08:17
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sajnos az előrejelzések igaznak bizonyultak, már esik az eső nálunk, és egész napra ezt jelzik előre, így a pályák kímélése miatt ma zárva tartunk. Szerencsére nem jósolnak az eső mellé magas hőmérsékletet, így a csapadék nem tud nagy kárt tenni a pályákban, leszivárog az alsó rétegekbe, ahol egyszerűen a hó alatt a föld felszínén lefolyik. Ezt a folyamatot azonban nehezíti, ha használva lesznek eső közben a pályák, ezért döntöttünk a zárva tartás mellett.

Éjszaka visszatér a hideg, így várhatóan holnap (01.22.), kedden 9-kor nyitunk újra. Nem kell aggódni, a vastag hóréteg biztosan jól át fogja vészelni ezt a napot.

Holnap reggel jelentkezek friss hírekkel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.20. 09:05
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Éjszaka ismét hóágyúztunk, javítottuk a 3/A pályánkat, és az éjszaka elromlott ratrakot is sikerült megjavítani, így természetesen volt pályakarbantartás is.

Itt nálunk Északon még stabil hideg van és 1 cm havat is jeleztek mára, az enyhülés csak estére fog bejönni hozzánk, így ma is hamisítatlan téli idő várható Visegrádon. Még kitart a felső meredek rész is és az erdei pályán is csak a kanyarokban kell figyelni a hóekézők által kitúrt pár kőre, így ma is jár a nagy tányéros lift a tetőpontig.

Az éjszakától enyhülés várható, és holnap még eső is fog esni, így arra bíztatok mindenkit, hogy még ma látogasson ki hozzánk, minden felvonónk működni fog (7 db), a kissé borultabb időben nagy tömeg és jelentős sorállás nem várható.

Mindenkit várunk szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2013.01.19. 21:59
Pedrinnyó, sajnos nem jött össze mert borúlt az esti programom...legközelebb újra megpróbáljuk.
Előzmény: (PEDRO 151567)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
rockenstein
354 élménybeszámolót írt
354
15 éve tag
2013.01.19. 19:52
Egyszerűen nagyszerű volt ma a visegrádi sípálya! Először jártam itt síelni, de biztosan nem utoljára. Szuper kis pályarendszer, változatos felvonókkal és pályákkal. Különösen tetszett, hogy a tanulóknak 2-3 különböző szintű pálya is van mindegyikhez külön felvonókkal, így nem zavarják egymást a kezdők és a haladók. Az itthon régen látott sok hónak köszönhetően az összes pálya működött, a felső piros viszont csak haladóknak ajánlott meredeksége és kezeletlensége miatt. Az alsó pályáknak viszont stabil ágyúzott alapja van, ami a ráesett és leratrakolt természetes hóval szinte tökéletes síélményt nyújtott ma. Reméljük, még sokáig marad a hideg és csapadékos tél, és még sokszor lesz alkalmunk ilyen kellemes csúszásra Visegrádon!
DSC05193.JPG
Rera
318 élménybeszámolót írt
318
14 éve tag
2013.01.19. 19:51
Hétvégén még nem jártam Visegrádon -- s eztán sem fogok. ;-) DE muszáj volt, hiszen mára ígérték a felső rész és az erdei út megnyitását, s mivel azokat a pályákat nem tudják kezelni, első napra kellett szervezkedni. (A sielok.hu segítségével és ügyes logisztikával telekocsi vitt, másik autó hozott.) Végül csak 11 előtt valamivel mehettünk fel először a hosszú tányérossal: izgatottan vártam, még sosem jártam arra... A meredek csak az elején volt élvezhető, szerintem, amíg nem túrták szét, viszont a szélső erdei út (a pályaképen nem látható, hogy kettéágazik, aztán összefut) nekem nagyon bejött: lankácska, de gyönyörű panorámával a várra és a Dunakanyarra! A legjobb az volt az egészben, hogy így a megszokott "visegrádi feeling" (értsd: épphogy elindulsz, máris vége) nem kapott el! Délben a hosszú felvonó megadta magát, de a gyors intézkedésnek hála húsz perc múlva újra tudták indítani, csak azután be kellett tartani egy szabályt: három ember, egy üres tányér, megint három ember, megint egy üres, és így tovább. Az alsó részre hihetetlen tömeg gyűlt a nap folyamán! A felvonók győzték a sok embert (alig kellett várakozni!), a pályák azonban kevésbé... Délutánra jeges, sőt földes foltok is kialakultak, a tolókaros tetején és az erdei úton kövek is előbújtak, de azért ki lehetett kerülni (néha nem sikerült, mint látható a lécem talpán, szerencsére nem vészes). Fél 3-kor abbahagytam, lejárt a négyórás jegyem. Okosan csináltam: elég is volt, jó is volt! Köszönjük! (A képek telefonnal készültek.)
Fenykep0040.jpg
Fenykep0044.jpg
Fenykep0047.jpg
Fenykep0054.jpg
MaZo
3 élménybeszámolót írt
3
11 éve tag
2013.01.19. 17:59
Holnap délután kimennénk kicsit csúszni a pályára. Szeretném megkérdezni milyen a pálya minősége ma este? Holnap is nyitva lesz minden pálya és működnek majd a felvonók?
Köszi a választ!
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.19. 08:15
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap este fergeteges buli volt nálunk, beüzemeltük az összes felvonónkat, így felkészülve várjuk a várhatóan nagyobb létszámú vendégsereget szombaton és vasárnap. Szép időnk lesz szombaton és vasárnap még kicsit a hó is fog esni, igazi téli hét vége lesz szép téli környezettel. Éjszakánként hóágyúzunk, így már jelentős a hó vastagságunk az egész pályarendszeren.

Szombat reggel indul a nagy tányéros lift is a felső pályákkal (1. és 2.), valamint üzemelni fog az új Doppelmayr tányéros liftünk is, amely sikeres éles bevetésen van túl. Lesz snowtubing (hófánk), és üzemel a természetes havas szánkózó részünk is a 3/B pálya mellett. A sí és snowboard iskolában lesz csoportos oktatás is, a 20/9430505 telefonon kell bejelentkezni Lesi Feri oktató kollégánál.

Tehát teljes kapacitással (8 felvonó) és idén először az összes pályával üzemelni fogunk ezen a hét végén (reméljük a felső meredek rész és az erdei pálya bírja majd az igénybevételt még vasárnap is) A sípálya megközelítésére a Fellegvár felőli hosszabb szerpentin utat ajánljuk, mert a rövidebb feljárón egy esetleges megállás után már nehéz újra indulni. Persze hólánccal minden lehetséges.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
PEDRO
838 élménybeszámolót írt
838
16 éve tag
2013.01.19. 01:28
Tulképp összehozhatunk valamit!
Előzmény: (minerel 151557)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2013.01.18. 23:02
Holnap este valaki ismerős lesz kint?
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
2013.01.18. 10:00
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Végre már mi is a hideg oldalra kerültünk, így reggelre sikerült a ratrakolás, és a hó is elkezdett esni, és esni is fog egész nap.

Ma napközben a szokásos pályákkal és felvonókkal leszünk nyitva, viszont estétől nyit a nagy tányéros felvonónk félútig (A jelű, ott van világítás) és 19 órától működik az új Doppelmayr tányéros felvonónk (G) is, amelyet a buli tiszteletére adunk át a nagyközönségnek.

Sajnos éjszaka nem jött meg a hideg, így a nagy snowpark ugratót nem tudtuk hógyúzással előkészíteni, de építünk egy, ill. kettő kidobó rámpát fából, és a természetes érkező a katlanban már adott. A boxokat is elhelyezzük ideiglenesen, a szokott stábtól kérünk majd kicsi segítséget, 17 órától tervezzük az elhelyezést.

Szombat reggel a meredek és erdei pálya hívőknek üzenem, hogy nyitva lesz az A tányéros lift a tetőig, aki még jó körülmények között szeretné használni a felső pályákat (1 és 2) az jöjjön minél előbb, 9-kor nyitunk. A hét végén teljes kapacitással üzemelünk, minden elérhető liftünkkel, jelentős sorállás így nem alakulhat ki.

Ma este tehát óriási havas buli lesz nálunk hajnali kettőig Dj Sterbinszkyvel és Dj Vajant JR segédletével, fényárban fog úszni a Nagy Villám-hegy É-i oldala, ma még a vaddisznók és a szarvasok is táncra perdülnek a környező erdőkben.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

Pár kép még múlt szombatról.
DSC05132.JPG
DSC05133.JPG
DSC05130.JPG
DSC05124.JPG
DSC05126.JPG
DSC05127.JPG
DSC05128.JPG
visegradsipalya-WEB.jpg
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.17. 08:22
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Éjszaka volt egy kis fagy, így tudtunk ratrakolni, napközben ismét 0 fok körül lesz a hőmérséklet, sajnos havazás nálunk nem várható, de eső sem. Sorállás mentes nyugodt sínap várható ma és holnap nappal is.

Jó hír, hogy tegnap már üzemelt mindkét nagyfelvonónk próbaüzemben. A régi tányéros üzemkész, az erdei pálya megtaposva várja a szombat reggeli nyitást a meredek felső résszel együtt. Az új Doppelmayr tányéros liftünket még mai nap tesztüzemben járatjuk, ha minden rendben lesz, holnap este 7 órakor a buli nyitányaként felavatjuk az új pályával együtt. Éjszaka még szeretnénk a 3/A pályára ágyúzni egy keveset, remélem lesz elég hideg a havazáshoz. Igazi tél ünnep várható ezen a hét végén tehát Visegrádon!

Mi már nagyon készülünk a holnapi bulira, és Ti?
Talán nem is kellene bezárnunk hajnalban!?

Várunk minden régi és új barátunkat szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.16. 11:14
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma kissé ködös idő várható nálunk, 0 fok körüli hőmérséklettel. Most örülünk, hogy nem süt a nap, mert így az utolsó enyhe napon sem lesz jelentős olvadás nálunk, estére pedig már visszatérnek a fagyok. Az rövidebb feljáró út még részben havas, de téli gumival fel lehet jutni, bizonytalanoknak a Fellegvár felőli hosszabb utat ajánljuk.

Holnaptól már nappal is hideg lesz és talán jön egy kis természetes hó is, így a hét végére ideális körülményekkel várunk mindenkit, kis szerencsével az összes pálya és felvonó üzemelni fog. Péntek este buli, csak mínusz 3-5 fok hideg lesz és 1 cm hó, így a várhatóan kiváló zene mellé igazi téli hangulat is garantált.

Mi már teljes erőnkkel a hét végére készülünk, mindent megteszünk a zökkenőmentes lebonyolításért, gyertek minél többen és élvezzétek az igazi telet Visegrádon.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
szendre
1058 élménybeszámolót írt
1058
17 éve tag
2013.01.15. 14:48
Jaj! Én melóból megyek, waxolásra semmi esélyem.
Azért valamicskét csak fog csúszni.
Előzmény: (Lackó 150906)
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2013.01.15. 11:37
Köszönjük az infókat, ezek szerint waxolunk, és este ott vagyunk!
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.15. 09:13
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ismét volt egy kis hóágyúzás a hegyen, de ez most a természetes változat volt. Álmomban az új pályánkra irányítottam a hópihéket és reggelre esett is 5 cm. De szeretem ezt a hóágyúzást!

Nálunk tehát végig hó esett az éjszaka is, ratrakolás után 5 cm friss hó borítja a pályákat, így kissé tapadós az új felület, elkel most a waxolás. Ma is az 1/A, 2/A és a bébi pályánk lesz nyitva a hozzá tartozó felvonókkal. Lesz büfé, nyitva a kölcsönző és működik a sí és snowboard iskolánk is. Természetesen a szerpentin út hókotrása is megtörtént, téli gumival jól járható, de hólánc azért legyen biztonságképpen a csomagtartóba.

A meredek felső pálya felvonója még nem közlekedik, amennyiben még esik hó, akkor a hét végén, talán már pénteken be tudjuk üzemelni a felső meredek részt is az erdei lesiklóval együtt. Az A felvonó tehát jelenleg csak félútig, sorállás esetén indul.

Gondolom már mindenki értesült a péntek esti bulinkról, szeretnénk minden Visegrád sípálya régi és új hívőt megnyerni, hogy látogasson ki hozzánk egy őrületes bulira és egyben csúszásra, a méltán híres Visegrádra. A hangulatról nem kisebb név, mint Dj Sterbinszky fog gondoskodni Dj Vajant JR segédletével. Egyben ez igazi tél ünnep is lesz, fényárban fog úszni az egész hegy, különleges esti hangulatot varázsolva a havas lejtőkre. Aki maratoni bulira vágyik, az 17 órától válthat egész estés jegyet is 4000 Ft-ért, de hivatalos kezdés 19 órától lesz mindössze egy esti sízés áráért (3000 Ft), melyben egy ital is benne lesz. Biztos sokakat érdekel, hogy működni fog e az új Doppelmayer felvonónk? Biztosat még ma sem tudok mondani (hatóságokon is múlik), de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez legyen egyben az avatója ennek a nagyszerű liftnek és pályának. De szép ünnep is lenne így egyben!

Addig is lehet hozzánk jönni síelni kiváló hóviszonyok mellett, még este sem lehet sorállás, mert akkor félútig be fogjuk indítani a tányéros liftünket is.

Hét végére ismét itt a hideg és a szép téli idő, emberek ne csak a tél rossz oldalát és a katasztrófa híreket nézzétek a meleg szobából, gyertek ki a szabad levegőre egy kicsit mozogni, a gyönyörű téli Visegrád mindenkit vár!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
visegradsipalya-WEB.jpg
ttamas1028
190 élménybeszámolót írt
190
14 éve tag
2013.01.15. 08:49
Piros pálya megnyitása mikor lesz?, ritka az ilyen jó körülmény.
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.14. 10:19
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Mi nem bízunk a véletlenre semmit, így szakadó hóesésben ágyúztuk végig az éjszakát. Most aztán szépen felvastagodott a pálya! Előtte természetesen szokás szerint ratrakoltunk, így igazi szűzhavas élmény várja a délelőtt hozzánk érkezőket.

Eddig 15 cm friss hó esett, és még mindig havazik. A rövidebb szerpentin utat folyamatosan takarítjuk, az első síelők meg is érkeztek, eddig mindenki gond nélkül feljutott. Azért hóláncot tegyetek be a csomagtartóba, nem árt az óvatosság!

Éjszaka behavaztuk a tányéros nagyfelvonónk bejáró útjait, így a hét végén biztosan fog járni legalább félútig. Amennyiben az előrejelzések igaznak bizonyulnak és még esik hó, lehet hogy a hét végén a felső szakaszt és az erdei pályát is beindítjuk.

Ne felejtsétek el, hogy péntek este hatalmas utószilveszteri buli lesz nálunk Dj Sterbinszky segédletével. Ha minden jól megy az összes létező felvonónk üzemelni fog (talán még az új tányéros is?), így sorállásra egyáltalán nem kell számítani, csak hatalmas pörgésre, mint azt már megszokhattátok. Természetesen a snowtubing (hófánk) pályánk is fog üzemelni, és szánkózási lehetőség is lesz világítással. Teljes kapacitással üzemel majd a büfénk, és táncra is lesz lehetőség a teraszokon, de természetesen az "igaziak" lécen deszkán fogják ropni.

A szezon legszebb hét végéje előtt állunk, mindent meg fogunk tenni, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nálunk. Várhatóan sokan fognak kilátogatni hozzánk, 7 felvonó áll rendelkezésre (talán még az új lift is beindul?), így jelentős sorállásra nem kell számítani. Aki szeret szinte egyedül síelni, annak ajánljuk a hétköznap nappali időszakot, ráadásul nem is kerül annyiba mint hét végén. Munka után érdemes az esti sízésekre is kilátogatni, van 2 órás jegyünk is és 4+1-es kedvezményünk. Sorállás nem alakulhat ki, mert akkor bevetjük titkos fegyverünket, a tányéros nagyfelvonót is félútig, így garantáltan pöröghet mindenki kedvére.

Most aztán már igazi tél van Visegrádon, aki nem hiszi járjon utána (síléccel, deszkával)!

Várunk mindenkit továbbra is szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
visegradsipalya-WEB.jpg
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.11. 09:26
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma kissé felhős 0 fok körüli hőmérséklet lesz nálunk, éjszakai ratrakolás során szokásos asztal minőséget produkált Janó, így most is kiváló pályákkal várunk mindenkit a gyönyörű Visegrádon.

Ma napközben hétköznapi jegyárakon, garantáltan sorállás menetesen lehet nálunk csúszkálni, estére ugyanez mondható el, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk. Este sajnos csak 9-ig leszünk nyitva, mert ezerrel hóágyúzunk, szeretnénk a hétvégi várhatóan nagyobb forgalomra üzembe helyezni az immár lágy indítós tányéros liftünket (A) is, egyelőre félútig, hogy hét végén se legyen sorállás. A felső meredek részen még nincsen elegendő természetes hó. Belőjük éjszaka a snowtubing pályánkat is, így már a természetes havas szánkópálya mellett, a fizetős hófánk is várhatóan igénybe vehető, persze zárt biztonságos pályán.

Teljes kapacitással működik majd a büfénk az új elektromos fűtésű melegedővel. Felavatjuk bővített sí és snowboard kölcsönzőnket, ahol immár több hely és felszerelés várja a vendégeket. Sokan jelentkeztek már előzetesen sí és snowboard oktatásra, de van még szabad időpontunk is. A helyszínen jelentkezőknek esetleg rövid ideig várakozniuk kell majd, ezért kérek mindenkit, hogy lehetőleg előre foglaljon időpontot.

Várhatóan sokan kilátogatnak ezen a hét végén hozzánk, de elviselhetetlen tömegre nem számítunk. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nálunk!

Várunk mindenkit az új évben is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2013.01.10. 14:38
Köszönjük az infókat, hiszünk neked, így az idei legkomolyabb létszámmal ma este is megjelenünk.

Idén háromszor voltunk, mindig nagyon jó, vagy már-már tökéletes volt a pálya, hátha épp nem ma csapsz be minket. ;-)
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.10. 09:03
Lackó!

Persze csak vicc volt, de jól összejött a nyitás kedd estére. Szeretek estére nyitni, mert akkor minden olyan szép, és a pálya is nagyobbnak tűnik. Ilyenkor nem kérdezik meg, hogy a felső meredek rész mikor nyit?



Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma reggelre ismét esett pár centiméter hó. El tudnám ezt az időjárást viselni a tél hátralévő részében, és akkor már viselhetné "a tél" megtisztelő címet, ja és hozzá majdnem nálunk van ma a leghidegebb reggel. Olvassátok Szivák András levelét a kanadai télről a honlap/fórum/síelés topikban, ahol a végén már visszavágyik mini gleccserünkre, igazán megtisztelő.

Éjszaka természetesen ratrakoltunk, és a ráesett pár centis hóval igazi síélményt nyújt majd a hozzánk látogatóknak. Esti síelők figyelem, nappal alig pár ember használja a pályákat, így a villanyfényes sízésen egyes részeken még felfedezhetők friss ratrak nyomok, tehát olyan mintha este is kezeltük volna a pályákat.
A feljáró út havas, téli gumival járható, de a bizonytalanoknak a hosszabb Fellegvár felé vezető szerpentin utat ajánljuk.

Hét végén újabb jelentős havazás várható!
Jövő péntek estére (01.18.) tervezzük az elmaradt előszilveszteri bulink pótlásaként utószilveszteri partinkat nem kisebb név, mint Dj Sterbinszky részvételével, tehát minden Visegrád rajongót várunk egy fergeteges bulira, amin bemutatkozik már talán új liftünk is. A részletekről hamarosan (19.00-02.00-ig 3000 Ft egy itallal).

Emberek nincs több kifogás, visszatért a rég nem látott tél hazánkba, irány a magyar pályákra!

Mindenkit várunk szeretettel Visegrádon!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (Lackó 149977)
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.