Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Visegrád síterep leírás szállás cikk fotóalbum videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
elsőelőzőkövetkezőutolsó laponként: összesen 1767, rendezés:
Üzenetek Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  takisiFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.10.24. 21:07
(Üzenetazonosító: 53257)
takisi Hozzászólások: 76
Regisztrált: 2006.09.05.
40 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia Szali!

Te is félsz tőle??
Miért nem vitted el?,
Feladó:  SzaliFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.10.24. 19:15
(Üzenetazonosító: 53249)
Szali Hozzászólások: 211
Regisztrált: 2005.01.15.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Ma jártunk fent Visegrádon ,bár gyepsízés előtt de nagy örömmel láttam ,hogy van +1 hóágyú! Azaz mostmár 3 hóágyúból áll a hóágyú park.:)
Viszont a Büfétől a tubing pálya felé ,le van kaszálva a fű és egy döglött sikló hevert a fűben. Szerintem azt valahogy el kéne onnan tüntetni ,mert valaki írtózik az ilyen állatoktól.
Kep039.jpg
Feladó:  MilFérfiHaladó síelő
Dátum: 2008.10.24. 18:55
(Üzenetazonosító: 53243)
Mil Hozzászólások: 768
Regisztrált: 2007.01.14.
20 síterepet értékelt

gyepsí rulez :)

Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.10.19. 23:49
(Üzenetazonosító: 53027)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Ismét nagyszerű hétvégét zártunk, ami természetesen a kiváló időjárásnak is köszönhető. Talán egyre többen érzik, hogy közeleg az évszázad legnagyobb tele és erre bizony fel kell készülni valahogy?

Szombaton eddig egyáltalán nem volt jellemző, hogy alig maradt szabad Rollka és szinte tele volt a felvonó. Persze köszönhető ez a síoktató "válogatottnak", akik itt tartották edzésüket a jövő heti gleccser sízés előtt. Sajnos erről a sízésről nekem le kellett mondanom, de pont ennek köszönhető, hogy így az ünnepek alatt folyamatosan nyitva leszünk (23., 24., 25., 26.) délután 2-től este 6 óráig. Remélem a kiváló időre is tekintettel, új próbálkozókkal is találkozhatunk majd, hiszen nekik szól 50%-os kedvezményünk, amit szerintem nem szabad kihagyni.

Vasárnap szintén szép időben, az egyre bővülő törzsgárda részvétele mellett, jelentős számú első próbálkozó ismerkedett a "zöld" sízéssel. A pálya melletti szerpentin útról jó páran rácsodálkoztak a sípályán látható mozgásra és érdeklődve szemlélték a furcsa görgős szerkezeten némi zajjal lesikló különleges öltözetű lényeket. Többen is esküdöztek, hogy ezt ki fogják próbálni. Hát majd meglátjuk!

Érezhetően közeleg a tél, ami a naplemente után volt igazán érezhető. Egy csapásra csípős lett az idő és már a hóágyúk felé kacsingattam, hogy lassan készenlétbe kell helyezzük őket. Addig is bizton állíthatom, hogy a sikeres téli szezon alapja a jó felkészülés, és nemcsak a pálya üzemeltetőknek, hanem a sízőknek is.

Emberek ébresztő, nyakunkon a tél! Gyepsíre fel és télen már játék lesz a síelés!

Üdv! Gutbrod Rezső Nagyvillám Sípálya Gyepsí Team! 20/9590213 https://www.visegradsipalya.hu
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.10.18. 09:40
(Üzenetazonosító: 52940)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és gyepsí barátaink!

Visegrád Nagyvillám Sípályán egyre népszerűbbek a gyepsí edzések. A stabil maghoz szombat délután csatlakozott immáron a magyar síoktató demo csapat is, akik a január végén Mátraszentistvánon megrendezésre kerülő IVSI nemzetközi kongresszuson fogják formációs sízésükkel elkápráztatni a nagy síző nemzetek oktatóit. Persze céljuk nem az esetlegesen elmaradó tél helyett a gyepsís demó formáció bemutatása (idén kivételesen nagy tél lesz), hanem a haladó sízők számára e nagyszerű edzőeszközön gyakorlás, hazai viszonyok között.

Szerencsére az utánpótlás is meglesz, hiszen örvendetesen sokan próbálkoznak először a gyepsízéssel. Sokan mindennemű sítudás nélkül teszik ezt és meglepően jó fejlődést mutatva. A gyepsí tanulásnál ugyanis kimarad az osztrák síiskolában előszeretettel alkalmazott hóeke, ezzel egyből a párhuzamos íveket tanulják meg a bátor próbálkozók. Persze az egyensúly megszerzése nehezebb ennél az útnál, de a merev hóeke tartás túlzott beidegződése (ami sok tanulónál éppen a további fejlődés gátja) nem akadályozza a dinamikus sítechnika elsajátítását. Persze egy alkalom erre itt is kevés, és a rendszeresség, a gyakorlás az igazi út a technika fejlesztéséhez, amire most hazai körülmények között, kedvező áron van lehetőség Visegrádon.

Őszi felkészülési akciónk keretén belül az első próbálkozók minden árból 50%-os kedvezményt kapnak!!!
A téli szezon áraihoz hasonlítva, a felvonó és a gyepsí bérlet együttes összege annyi a 4 órás időtartamra, mint télen egyedül a felvonó díja (2500 Ft). Spórolni a további felszerelések elhozásával tudsz (sícipő, bot, görkoris védőfelszerelés, biciklis sisak, kesztyű és strapabíró ruházat), és az oktatás is olcsóbb mint télen (1500 Ft/óra).

Várunk minden érdeklődőt, fontolva haladó sízőt akár csak nézőként is szombatonként 16-20 óráig már pályavilágítással és vasárnap 14-18 óráig még napsütéssel. A szép hétvégi idő és a csodálatos őszi panoráma garantált!!!!

Üdv! Gutbrod Rezső a Nagyvillám Síiskola oktatója, ahol mint a villám megtanulsz jelenleg gyepsízni. 20/9590213

És, hogy a honlapot (https://www.visegradsipalya.hu) és a fórumot is reklámozzam, idézem Szivák András gyepsí fun egyik hozzászólását a hétvégével kapcsolatban:

"Úgy látszik tévedtem, mert a szuperjót is lehetett fokozni, ui. Rezső pályát tűzött ki a haladók számára. Egy csapásra megváltozott minden, ui. az addig tetszés szerint kényelmesen huzogatott ívekről, a főúri szalonsíelésről, át kellett térni egy kitűzött nyomvonalra, aminek sikeres teljesítése - még ha könnyű pálya volt is - igen csak fokozta az élvezetet és kellemes "Herrmann Maier vagyok" érzést kölcsönzött az embernek. Ismét bebizonyosodott, amit télen is mondogattam, hogy még egy ilyen, viszonylag rövid pályán élvezetesen lehet síelni és - a kitűzött pályát nehezítve - akár versenyre is fel lehet készülni. Köszönjük Rezső, Isten tartsa meg eme jó szokásodat!

Egyébként mind szombaton, mind pedig vasárnap ismét a nagyszüleim által mutatott huszas években készült fényképeket idéző majális-hangulat volt a pályán, olyan örvendetesen nagy részvétellel, hogy amikor a pályához érkeztem, először azt hittem, hogy véletlen időutazás következtében éppen január közepébe csöppentem, csak csodálkoztam, hogy miért nincs hó?

Büszke vagyok arra, hogy szombaton megjelent a második síelő is, aki úgy figyelt fel a gyepsíre, hogy látott engem a Normafánál. Hét év alatt ez elég jó eredmény, bár egy verbuváló cégtől biztos kirugnának.

Ja, a lényeget majdnem elfelejtettem: megfordult a trend. Eddig ugyanis a magyar síversenyzők jártak Szlovákiába edzeni, most viszont megjelent Nagyvillámon az első szlovák vendég egy fiatal síversenyző hölgy személyében, aki ámulattal nyilatkozott a pályáról. Meglátjátok, megérjük még, amikor osztrák csoportok jönnek majd hozzánk síelni és az osztrák síedzők a magyar síakadémián fognak tanulni."
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.09.21. 23:57
(Üzenetazonosító: 51916)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Hát ma igazán tökéletes volt a visegrádi pálya. A folyamatos esőzések hatására olyan puha volt a felső földréteg, hogy a síbotot egyszerűen le lehetett szúrni a földbe mint télen. Képzelhetitek, hogy milyen kiválóan lehetett ilyen talajon íveket húzni. Ahhoz tudnám hasonlítani a pályát, mint mikor télen a Ratrakolt alapra esik 5-10 cm friss hó és minden kanyarodást élvezel. A törzsgárda Kristóffal kiegészülve szinte haza sem akart menni. Szivák András szinte könnyes szemmel búcsúzott, neki valamivel korábban el kellett menni, Tibi meg a végén már a nagy ugratón kockáztatta életét, ma egész nap "bombastabil" maradt és mindehhez folyamatosan vigyorgott. Robi a fia, aki hozta a formáját menetenként 40 karcolt kanyarral, a végén már kezdett aggódni apjáért. Mi maradék meg egy eséssel fejeztük be a napot, de ez inkább már a kondíció és koncentráció hiányának volt köszönhető, addig minden percét élveztük a lesiklásnak. Az esés mindig intő jel, ilyenkor érdemes a tempót visszafogni. Kristóf viszont, aki gyerekkorában állt utoljára gyepsín, fokozatos javulás és a hozzá tartozó esések után egyre biztosabban állt a lábán és a végén már szinte abba sem akarta hagyni az ívek karcolását.

Hát szép és jó volt ez a mai nap, a kilátás gyönyörű volt, a hőmérséklet pont ideális egy kis mozgáshoz, sajnálhatja aki kihagyta. Olyan az érzésem, mint egy kiváló síelős havas nap után. Remélem a többiek is beszámolnak majd a mai élményeikről, nehogy csak reklámfogásnak tűnjön az egész.

Üdv! Várunk mindenkit egyelőre hétvégente szombaton 17 órától már pályavilágítással 20 óráig, illetve vasárnap délután 3-tól este 7-ig.

Készüljünk gyepsízéssel együtt a télre!

Nagyvillám Gyepsí Csapat https://www.visegradsipalya.hu
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.09.11. 23:11
(Üzenetazonosító: 51707)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

A mai eső után igazán jól lehetett íveket karcolni a pályán. Szinte a gurított rövidlendülethez hasonlóan lehetett besűríteni az íveket, megcsúszás veszélye nélkül. A felpuhult pálya nem is rázott annyira mint korábban, így bátran ajánlhatom mindenkinek, igazi síelés élményem volt ma. Ráadásul az utolsó csúszásokhoz már be kellett kapcsolni a pályavilágítást, ami csak tovább fokozta az élvezetet.

Úgy néz ki a nyárias időknek vége, és az újra megjelenő csapadékos időben kiváló "hóviszonyok" várnak mindenkit a pályán, remélem a vele járó hűvös idővel egyre többen érdeklődnek majd a téli gyepsís felkészülés iránt. Egyébként a visegrádi pálya ad otthont október 4-én a Síoktatók Magyarországi Szövetsége első szakmai napjának, melyen a fő téma a gyepsí szerepe a síoktatásban, carving sítechnika és a gyepsí összehasonlítása. Természetesen az elmélet gyakorlattal is párosul, több oktató gyerekként már versenyzett is gyepsível, többen pedig először próbálkoznak majd. Remélem sikerül készítenünk egy videós összefoglalót az eseményről, a webkameránk pedig működni fog a rendezvény alatt.

Emberek ébresztő, hamarosan itt a tél, készüljünk együtt gyepsível a szezonra, hogy a besíző táboron már jó kondícióval és remek sítudással brillírozhassunk.

Információk a http://www.visegradsipalya.hu honlapon, a fórumban, a képeknél és a gyepsí menüpontban. Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató 20/9590213
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.09.01. 19:04
(Üzenetazonosító: 51612)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves Sí és Snowboardos Barátaink!

Indul az őszi gyepsíszezon a Nagyvillám Sípályán Visegrádon!

Augusztus utolsó hétvégéjén, az eddiginél is nagyobb létszámban vettek részt gyepsíelők a szokásos hétvégi edzésen. A törzsközönségen kívül szép számmal próbálkoztak először a gyepsízés rejtelmeivel. Olyanok is akadtak akik csak arra sétáltak, és vasárnapi ruhájukat nem kímélve próbálkoztak meg először a lecsúszással, majd a végén már a törzsközönséget megszégyenítő módon karcolták az íveket.

Reméljük, hogy a nyaralás végeztével egyre többen gondoljátok úgy, hogy most már a hamarosan beköszöntő télre kell készülnetek, és mi mással mint gyepsível. Mondom ezt azért, mert a téli felkészülés "sízéssel" a leghatékonyabb, és a műanyag pályák inkább kezdőknek ajánlhatóak, a gleccserek meg túl messze vannak.

Tehát marad a gyepsí, ami tapasztalataink szerint megtanít rendesen sízni. Hogy miért? Mert a sízők többsége nem élez eléggé és hátul terheli a lécet, itt pedig az élezés alapkövetelmény és a hátul terhelők pedig fenékre esnek. Mivel a gyepsínél az ívek karcolása a carving síeléssel (kanyarsíelés) azonos technikát követel meg, ezért a rendszeresen gyakorlók már ősszel elsajátíthatják ezt az új technikát, és télen már szabadon karcolhatják az íveket.

Információk a https://www.visegradsipalya.hu honlapon, a fórumban, a képeknél és a gyepsí menüpontban. Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató 20/9590213
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.08.13. 23:14
(Üzenetazonosító: 51513)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Augusztusban is gyepsízés Visegrádon. Javában tart a csapadékos nyár jóvoltából a gyepsí szezon a Nagyvillám Sípályán. A fű hihetetlen zöld színű, alpesi körülmények várják a hozzánk látogatókat. Egyelőre vasárnap délutánonként lehet jönni, de szeptembertől új időpontok is lesznek a téli felkészülés jegyében.

További információk, képek, videók és fórum a https://www.visegradsipalya.hu honlapon.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.06.05. 22:17
(Üzenetazonosító: 51344)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves Síbarátok!

2008. június 1-től ismét gyepsí szezon Visegrádon.

Június 15-én ill. 22-én vasárnap délután várjuk az érdeklődőket, ahol akár komplett felszerelést, oktatást és természetesen sífelvonót is biztosítunk. Látogassatok el honlapunkra https://www.visegradsipalya.hu, vagy ha szeretnétek rendszeresen hírlevelet kapni küldjétek el címeteket a visegradsipalya@dunainfo.net-re.

Üdv! G.Rezső Nagyvillám Sípálya Visegrád
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.29. 10:39
(Üzenetazonosító: 49673)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Hát ez a szezonzáró buli nem nagyon jött össze! Persze későn hirdettük meg, de nem láttuk előre hogy mikor lesz vége a szezon!?
Kárpótlásul és a szervezhetőség érdekében április közepre (addig talán már mindenki visszajött az Alpokból és a Kárpátokból) fogjuk kitűzni a Visegrádi "téli" szezonzáró és egyben gyepsi szezonnyitó bulink időpontját. Tehát lesz sízés is, igérem a fű nem fog elolvadni, sőt ki fog hajtani addigra. Találkozhattok a bulin a tejes stábbal, így lesz lehetőség a téli élmények viszzaidézésére, a jó és rossz tapasztalatok megbeszélésére is. Lesz projektoros vetítés is, ezért kérjük küldjetek képeket a sípálya Emil címére (max 1 MB/db).

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket és nem szoktatok kapni Emilen hírlevelet, küldjétek el Emil címeteket, hogy értesíteni tudjunk az időpontról és a részletekről.

Üdv! Gutbrod Rezső 20/9590213 https://www.visegradsipalya.hu visegradsipalya@dunainfo.net
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.21. 17:08
(Üzenetazonosító: 49139)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves Sí és Snowboardos barátaink!

Többen szerették volna, hogy a jól sikerült december 30-i előszilveszteri bulihoz hasonlóan legyen többször hosszított nyitvatartásunk. Sajnos a hó időközben elolvadt a nagy melegben és a tervezett farsangi rendezvényünket így nem tudtuk megtartani. Gondolom értesültetk róla, hogy viszont most működik még a pálya (2/a kisebbik hóágyúzott rész 2 felvonóval). Sajnos a természet ismétli önmagát és újra nagy meleg jön ránk a jövő héttől, úgyhogy minden igyekezetünk ellenére valószínűleg a jövő héten ill. hétvégén be kell zárnunk a pályát. Mivel az időjósók nem sok jóval bíztatnak már ebben a szezonban, így lehet, hogy ez lesz az utolsó síelős hétvégénk ill. hétvégi esténk, ezért ezennel meghirdetjük a Visegrád Nagyvillám Sípálya jelképes szezonzáró esti sízését február 23-án szombaton.

JELKÉPES SZEZONZÁRÓ ESTI BULI A VISEGRÁD NAGYVILLÁMI SÍPÁLYÁN

Időpont: 2008. február 23 szombat 17-órától hajnali 1-ig

Részvétel: Minden sí és snowboard barátunkat várjuk kicsiket és nagyokat

Feltételek: Ár 3000.- Ft, melyben a sífelvonó korlátlan használata mellett van még korlátlan tea, 2 dl forralt bor és egy Balaton szelet elfogyasztásának lehetősége is. (A menetes bérletünk este 9-ig érvényes lesz még, de arra csak a tea ingyenes fogyasztása vonatkozik)

Természetesen lesz zene tánc, értékeljük az elmúlt szezon jó és rossz tapasztalatait és az üzemeltetőktől meg lehet rendelni a jövő évi fejlesztéseket is!


Mindenkit várunk szeretettel! Természetesen a pálya vasárnap reggel 9-kor a megszokottak szerint kinyit és az utolsó havas foltokig azért még nyitva leszünk.


Üdv! Gutbrod Rezső, Nagyvillám Sípálya Visegrád https://www.visegradsipalya.hu
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.21. 10:10
(Üzenetazonosító: 49100)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves Síbarátok!

Az éjszaka ismét fagyott és a tegnapihoz hasonlóan ma sem várható jelentős légmozgás, így a pálya felülete alig kásásodik napközben a felmelegedés ellenére. Sajnos a hóágyúzáshoz nem volt elegendő hideg, de a vastag száraz hóréteg már a naplemente után kezdett kifagyni és kiváló gyors pályát biztosított az esti sízésen résztvevőknek. A webkamerán látható olvadás csak a pályán kívüli, vékony hóréteggel borított részeken észrevehető. A kamerák állványa a nagypályával van szemben és a teljes kisebbik pálya az erdősáv takarásában ezért nem látható. Aki reális képeket szeretne nézze meg a galériánkban a tavalyi szezon képei, ahol teljes nagyságban látható a pálya (tavalyi meleg télben csak az működött)https://www.visegradsipalya.hu

Mindenki nyugodtan tervezhet erre a hétre és hétvégére, a gyönyörű tavaszias idő ellenére a pálya bizosan működni fog, ahogy a síiskola kölcsönző és büfé is.

Üdv! G.Rezső
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.19. 10:03
(Üzenetazonosító: 48925)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves Síbarátok!

A visegrádi sípálya ma is kíváló állapotban van, köszönhetően a vastag és "száraz" hóágyúzott rétegnek és marad is a hétvégéig biztosan a felmelegedés ellenére. Talán sokak számra hihetetlen, de ebben a tavaszi időben is kiválóan lehet síelni Visegrádon 250 méterrel a tengerszint felett. A 2. webkamerán sajnos nem látszik a teljes pályahossz, mert az erdősáv takarja a felső részét. A hozzászólásokból kitűnik, hogy nemcsak kezdőknek alkalmas a jelenleg nyitvatartó pályaszakasz, hanem a jó sízők is megtalálják számításukat csak talán többször kell forduljanak és tehetik ezt korlátlanul 4 órás időtartamra mindössze 2500 Ft-ért sorbanállás nélkül.

"Aki nem hiszi járjon utána!" Lehet, hogy a jövő héten már késő lesz!

Üdv! G.Rezső
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.19. 07:38
(Üzenetazonosító: 48916)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Napközben fokozatos melegedést jósolnak, szerencsére éjszaka azért még lesz lehülés és így a vastag és száraz hóréteg biztosan kitart a hétvégéig. Javaslom hogy kisérd figyelemmel a honlapot ill a fórumunkat a pálya állapotát illetően. https://www.visegradsipalya.hu

Üdv! G.Rezső
Feladó:  MilFérfiHaladó síelő
Dátum: 2008.02.18. 22:10
(Üzenetazonosító: 48907)
Mil Hozzászólások: 768
Regisztrált: 2007.01.14.
20 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Ma 19:10-kor indultam síelni Óbudáról, 19:45-kor már a pályán voltam Visegrádon. Kilencig síeltem 15 + 1 tiszteletkört :) 21:40-kor már újra itthon.

Érdemes kipróbálni, nagy feeling!

Aki úgy gondolná, hogy túl kicsi a pálya, annak ott egy jó kis ugrató! Egyébként egész profik is carvingoltak meg boardoztak, és nagyon igazuk van, nulla sorállással folyamatosan lehet csúszni.
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.17. 08:15
(Üzenetazonosító: 48713)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Síbarátok ébresztő itt a tél Visegrádon!

Rengeteg jó minőségű havat tudtunk gyártani az éjjel így optimális pályaviszonyokkal napsütéssel várunk minden régi és új sízőtársat a gyönyörű Visegrádi Nagyvillám sípályán. Működik a kölcsönző a síiskola és természetesen forralt borral a büfé is.
A pálya folyamatosan nyitva lesz a jövő héten is. Minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy a hóvastagság növelésével minél tovább lehessen síelni Visegrádon.
Az előrejelzett melegedés ellenére a hó hétvégéig biztosan ki fog tartani, így végre lehet előre tervezni a látogatást. Egy kis tavaszias időben síelés még senkinek sem ártott meg!

Kérjük részvételeddel támogasd a pálya hosszútávú létét és fejlesztéseit, mint ahogy Szivák András fanatikus sízőbarátunk írta a sípályával kapcsolatban :
"Mint mondtam, össze kellene fogni. Hogyan? Kemény munkát végezni, ásni kapálni, fát vágni? Dehogy! Csak azt kellene csinálnotok, amit a legjobban szerettek: síelni, síelni, síelni, ha éppen jó a pálya, mint most szombaton volt. Akkor, ahogy én Rezsőt ismerem, 5 éven belül hóágyúzva lesz az egész pálya, a legfelső meredek résszel együtt. "

Üdv! Gutbrod Rezső https://www.visegradsipalya.hu
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.16. 10:36
(Üzenetazonosító: 48663)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Végre sikerült az elmúlt éjszaka sok havat lőni a pályára, így optimális pályaviszonyokkal várunk mindenkit ezen a napos téli hétvégén Visegrádon a Nagyvillám Sípályán! https://www.visegradsipalya.hu

Lehet, hogy ez az utolsó téli hétvége ebben a szezonban? Sajnos jövő hétre ismét tavaszt jeleznek az időjósok.

Mindenkit várunk szeretettel egy kis téli mozgásra, tegyünk meg ennyit az egészségünkért és a pálya támogatásáért!

Halihó síelni jó!!! Üdv! Gutbrod Rezső
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.15. 12:08
(Üzenetazonosító: 48589)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Tudtunk hajnalban havat csinálni, igaz nem annyit mint szerettünk volna, de így is szombat reggel kinyitjuk a kisebbik hóágyús pályánkat két felvonóval. Bízunk benne, hogy a megérkező hidegfront nem jár viharos széllel és éjszaka még tudunk hízlalni a rétegen. Gépi és kézi munkával már így is síelésre alkalmassá tehető szerencsére a pálya. A hóréteg vastagsága nem mindenhol optimális (szerencsére a gyepsí miatt igen jó a pályaalap), de főleg szombat éjszaka biztosan jelentős mennyiséget tudunk még gyártani.

TEHÁT HOLNAP, SZOMBATON REGGEL 9-KOR NYIT ÚJRA A PÁLYA! TERMÉSZETESEN LESZ ESTI SÍZÉS IS!
SPORTTÁRSAK ITT VAN ÚJRA A TÉL!!!!!

Üdv! G.Rezső https://www.visegradsipalya.hu
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.02.11. 10:54
(Üzenetazonosító: 48205)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 147
Regisztrált: 2006.07.08.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Elindult újra a hóágyúzás a visgrádi sípályán, egyelőre éjszakánként. A webkamerákon nyomon lehet követni az eseményeket ( https://www.visegradsipalya.hu ). Nappal ugyan meleg van, de mivel szél nincs nem olvad jelentősen a hóágyús hó. Hétvégére mindenképpen szeretnénk legalább egy pályát megnyitni. Kis szerencsével még a természet is besegít a pályák újranyitásában.
Holnap reggel friss hírekkel újra jelentkezem.

Üdv! G.Rezső

elsőelőzőkövetkezőutolsó laponként: összesen 1767, rendezés:
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 13 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.