Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (2367)Időben csökkenő Időben csökkenő
Rera
318 élménybeszámolót írt
318
14 éve tag
2012.02.01. 10:18
Köszönjük!!! :-)
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.02.01. 10:12
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Mára tökéletes állapotba kerültek a pályák! Az éjszakai gondos ratrakolás után még hóágyúztuk a vékonyabb részeket, így végre hozzuk a megszokott formánkat. A nagy éjszakai fagyok és alacsony páratartalom igen jó feltételeket biztosítanak a hóágyúzáshoz (hajrá vízműves kollégák, töltés-töltés-töltés) és a pályák is szépen kifagynak, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, tehát működik teljes fényében a mini gleccserünk. A snowtubing és a szánkópálya még nem üzemel, hamarosan jut oda is hó, amint többet tudunk róla hírlevéllel jelentkezünk. Fontos, hogy nem febr. 11-én lesz a hallássérült verseny (Duna Kupa), hanem egy héttel később, tehát febr. 18-án, szombaton. (info: https://www.sportaktiv.hu) Hamarosan látható lesz a kiírás.

Tehát csodálatos napsütés a teraszon, kellemes meleg a büfében, forralt bor és frissen sült pogácsa illata mindenütt és még síelni, boardozni is lehet?! Talán ez már maga a paradicsom?!

Tessék kérem felkerekedni, kimozdulni otthonról és rendkívüli szabit kérni a munkahelyen, mert ennél jobb gyógyszert ma nem ismer az orvostudomány.

Várunk mindenkit szeretettel a gyönyörű Visegrádon!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
DSC01839.JPG
DSC01840.JPG
DSC01841.JPG
DSC01843.JPG
DSC01845.JPG
DSC01846.JPG
DSC01857.JPG
DSC01858.JPG
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.02.01. 01:34
Kedves Rera!

Ma este már ratrakoltunk és hajnaltól ismét dübörögnek a hóágyúk Nagyvillámon. Nem lesz probléma, ígérem!

Üdv! G. Rezső
DSC01836.JPG
Rera
318 élménybeszámolót írt
318
14 éve tag
2012.01.31. 20:19
Mi meg holnapután este leszünk ott, mi is kérjük a további hóágyúzást, ratrakolást a lejtőn!! Mert a természetes hó valszeg csak pénteken érkezik...
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2012.01.30. 23:01
Köszönjük a jó híreket!

Holnap este mi már ott leszünk, ezek szerint még jobb viszonyok között. :-)
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.30. 10:04
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Szép hét végét zártunk, ideális idővel jó pályákkal, igazi téli hangulattal, öröm volt nézni a gyerekek önfeledt örömét.

Ma is hasonlóan szép idő lesz, a pályákat, mint korábban jeleztem, egyelőre csak síszánnal tudjuk taposni, a 2/A és a bébi pálya felülete kiváló, az 1/A pedig jó. Szokás szerint este 9-ig leszünk folyamatosan nyitva, hétköznapi kedvezményes árakkal és ingyenesen használható bébi pályával. Nyitva a büfé, melegedő, sí és snowboard kölcsönző és lesz oktatás a Visegrád Síiskolában is. Ma garantáltan sorállás mentesen lehet nálunk élvezni a végre megérkezett tél örömeit.

Ma este ismét tudunk teljes kapacitással hóágyúzni, előtte ratrakolás lesz, így kedd reggelre felfrissített kiváló pályákkal várunk mindenkit. A hét végére itt a természetes hó is, így teljes kapacitással, 7 felvonóval, és reméljük a felső meredek (1) és az erdei (2) pályával együtt működni fog végre a teljes pályarendszerünk. Felhívom a figyelmet arra, hogy az árak függetlenek a felső részek nyitva tartásától, tehát azok megnyitása nem emeli majd árainkat.

Következő hét végén, pénteken (10.) este farsangi gleccser partit rendezünk hajnali kettőig a sípályákon, az elmaradt előszilveszteri buli pótlásaként is. A jelmezben hozzánk érkezőket meglepetéssel várjuk.
Szombaton (11.) kerül megrendezésre a hóhiány miatt elmaradt Hallássérültek Országos Síversenyének I. fordulója, a Duna Kupa keretén belül, melyen mindenki ingyenesen elindulhat.

Minden tél szerető embernek riadó, itt a tél, irány a magyar pályákra! Várunk mindenkit továbbra is a gyönyörű Visegrádon szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.29. 10:03
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Itt a hétvége, napsütés, frissen hóágyúzott bébi pálya, síszánnal kezelt pályák, igazi téli hangulat (legalább is a pályák környezetében).

Aki ma ki szeretne mozdulni otthonról, közel ideális körülményeket talál nálunk a gyönyörű Visegrádon, a Nagy-Villám hegy északi oldalában. A szerpentin útra még nem tudtunk hóágyúzni, úgyhogy az még hómentes, ezért kiválóan járható. A pályákat jelenleg még ratrakkal nem tudjuk kezelni, ezért a dupla talpas síszánokkal lettek megtaposva, kisebb hullámok és egy két jeges folt a régi hóágyús foltokból lehetnek a pályán, ezért előre is elnézést kérünk. A jövő hét folyamán lesz elegendő vizünk, és kellő hideg a hóréteg megduplázásához és így már a ratrak is bátran tud majd dolgozni. A snowtubing pálya hóágyúzását kellő hideg hiányában nem tudtuk befejezni, de jövő héten jut oda is hó bőven a szánkópályával egyetemben.

A következő héten igen hideg idő várható (jó lesz a hókészítéshez), majd a hét végére megérkezik a várva várt természetes hó is, így már tényleg ideális körülményekkel várhatunk mindenkit. A sorban állások elkerülésére mind a 7 db felvonónkat üzembe helyezzük.

Több rendezvényünk is lesz a febr. 10,11,12-i hét végén, péntek este (febr. 10.) bepótoljuk az elmaradt előszilveszteri partinkat, de már nem nevezhetjük sajnos utószilvesztrenek sem, így "farsangi gleccser parti" lesz a neve és hajnali kettőig tart majd a fékevesztett buli, szokásos jelmez versennyel. Azt állítják ugyanis többen, hogy kezdődik a jégkorszak, legalább is Visegrádon, mert a semmi közepén kinőtt egy jeges alappal rendelkező nagyobb hófolt és katasztrófa turisták lepik azt el mindenféle furcsa csúszó szerkezetekkel, legalább is az űrből ez így látszik. Reméljük addig nem tűnik el ez a kisebb csoda és az egyre duzzadó gleccseren még többen próbálhatnak majd ki újabb és újabb csúszó szerkezeteket. Szombaton (febr. 11.) bepótoljuk az elmaradt hallássérült versenyünket a 2/A pálya szélén, melyen bárki elindulhat. Nevezés ingyenes lesz.

Emberek ébresztő itt az igazi tél, már nem lehet több kifogás, irány a magyar pályákra!

Várunk mindenkit szeretettel minden nap esti világítással és minden szolgáltatásunkkal a gyönyörű Visegrádon!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
DSC01816.JPG
DSC01819.JPG
DSC01821.JPG
DSC01830.JPG
DSC01832.JPG
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.28. 03:27
Aki esetleg még ébren van, annak ajánlom nézze a hógyártás képeit a https://www.visegradsipalya.hu n! Igazán szép látvány!

Jól nyomják a fiúk, hajrá hóágyús csapat! A vízmű (DMRV) is kitett magáért, szépen feltöltötték a vízrendszert, köszönet érte, reggelre így biztosan készen lesz a 2/A pálya is.

Szombaton még biztosan nem lesz nagy tömeg nálunk, és vasárnap sem várható rekord részvétel, ez nyitás után érthető. Egyelőre nem tudjuk ratrakolni a pályákat, mert még vastagítani kell a hórétegen. A hószőnyeg az egyenletes terítés miatt nem egyenetlen és szükség szerint hószánnal tudjuk majd taposni. Az esti sízők egyébként lefaragták a kisebb púpokat, senki nem panaszkodott a pálya állapotára.

Jövő héten tovább folytatjuk a hóágyúzást, ideális idő lesz, reméljük a vízmű is jól fogja feltermelni a vizet és így hamarosan meglesz a teljes vastagság a pályákon.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20120128-001219-3000.jpg
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
2012.01.27. 11:14
Kedves sí és snowboardos barátaink!

A gyorsan reagálók megint jól járnak, ma reggelre elkészült az 1/A pálya behavazása, így este megnyitjuk azt 2 db felvonóval és pályavilágítással. Mint az elmúlt alkalommal, most is akciós lesz az első este, tehát a csoportos kedvezményes árat (baráti társaságok 4 + 1 kedvezménye, azaz 2400 Ft/fő) kapja meg minden hozzánk kilátogató. Működni fog természetesen a büfénk a melegedővel, nyitva a síkölcsönzőnk és lehet oktatásra jelentkezni a Visegrád Síiskolába is.

Felhívom a figyelmet arra, hogy a pálya és a felvonó nyomvonalak frissen hóágyúzottak, ratrakolni még nem tudtuk, kisebb egyenetlenségek még előfordulhatnak rajta, a használattól viszont egyre jobb lesz, mint az a múltkor is tapasztalható volt.

Éjszaka tovább folyik a hóágyúzás, szombatra meg szeretnénk nyitni a 2/A pályát is. Ha minden jól megy vasárnapra baby pálya is lesz és hamarosan működni fog ebben a szezonban először a snowtubing pályánk is.

A gyorsan reagálok tehát megint előnyben, érdemes tehát figyelni rendszeresen a híreket.

Már félek kimondani is, talán ez már a tél kezdete Visegrádon is?! Legalább is egy hét biztosan lesz, reméljük az "égiek" is besegítenek majd egy kis természetes hóval, és így be tudjuk majd indítani a startra kész tányéros nagyfelvonónkat is. Titkon reméljük a szezon végi kokárdás síelést is, de ezt csak nagyon halkan merem kimondani.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.26. 08:10
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Jó reggelt mindenkinek, jelentem ontják a havat hóágyúink, végre megjött az igazi hideg. Ebben a szezonban ez volt az eddigi legjobb éjszaka, amihez még egy csodás napkelte is társult (igaz a napot nem látjuk a keleti felhőzet miatt). Azért írok erről ilyen részletesen, mert látni lehetne mindezt az üzembe helyezett 3-as kameránkon, csak azt is rendesen beterítettük, így csak napközben tudja majd a fűtése az üveget leolvasztani. Szerencsére felettünk kék az ég és északról kapjuk a hideg utánpótlást, a keleti felhőzet meg nem nagyon közelít.

Mindenkinek szép napot, ne felejtsétek hétvégén nyitás, üzemelni fogunk az összes elérhető liftünkkel. Reméljük a természet is besegít pár cm hóval, hogy igazi tél érzete legyen végre mindenkinek.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.25. 07:09
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Jó hír, hogy hajnalban megérkezett a hideg hozzánk is, és így el tudtuk kezdeni a pályák ismételt hóágyúzását. Úgy néz ki, hogy a hideg most tartós marad, így hétvégére meg tudjuk nyitni a pályákat. Először az 1/A pályát havazzuk be. Lehet, hogy azt már korábban is meg tudjuk nyitni, amint többet tudunk hírlevélben is jelezni fogjuk.

Ma üzembe helyezzük a régen várt, felújított 3-as kameránkat is, így már az összes kamerán figyelemmel lehet kísérni a fejleményeket.

Tehát lehet tervezni a hétvégi programot hozzánk is, talán ez már az "igazi tél" kezdete? Már igazán ránk férne! Jó télvárást mindenkinek!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.19. 08:55
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres nagypálya szezonnyitón vagyunk túl, azt hiszem nem bánta meg senki, hogy tegnap este kilátogatott hozzánk, igazi téli buli hangulat volt végre Nagyvillámon. Igaz az új tolókaros felvonók indításánál volt némi nehézség és a feljáró út is kisíkosodott a friss hó hatására, de stábunk rövid időn belül elhárította az akadályokat és így szép estét tudhatunk magunk mögött.

Éjszaka megint dolgozott hóágyús stábunk, a 2/A és 1/A pálya is friss hóréteget kapott, hogy jól bírja a sajnos kedvezőtlen előrejelzések hatásait.
Azért nem kell még temetni mini gleccserünket, mert jelenleg is szakad a természetes hó Visegrádon, tehát nálunk bármilyen hihetetlen nem esik sem eső, sem ónos eső még ebben a szerény magasságban sem.

Azért aki teheti még ma látogasson ki hozzánk, mert holnap egyelőre kedvezőtlen "esős?" időjárást jósolnak, amit persze nem akarok elhinni a mai nap ismeretében. Tehát ami biztos, hogy ma igazi téli körülményekkel várunk kedvező hétköznapi árainkkal mindenkit, működik természetesen a büfé, síiskola és a kölcsönzőnk is, és mai is mint minden nap természetesen lesz esti sízés is 21-óráig kiválóan megvilágított pályákkal.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.18. 08:30
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Végre igazán jó hírrel szolgálhatok!

Éjfél után csendesült a szél és végre be tudtuk fejezni a dupla tolókaros felvonó nyomvonalak hóágyúzását, ez hiányzott a nagyobbik hóágyús pályánk (1/A) megnyitásához eddig. Napközben még nem tudjuk megnyitni a pályát, de az első igazi esti sízéssel már tervezhetnek a "nagypálya" imádók ma este 17-től 21-óráig. Kedvcsinálónak pedig ezen az estén mindenki megkapja az idei újdonságként bevezetett csoportos esti kedvezményünket (4 fő estén 5. ingyenes), tehát egységesen 2400 Ft-os áron lehet ma este nálunk síelni.

Mindenkit arra bíztatok, hogy használja ki ezt a lehetőséget, mert ez a tél már csak ilyen, megint némi enyhülés jön. Bízunk benne, hogy a hóágyúzott pályák , mint eddig is, jól fogják bírni a strapát és a hétvégén visszatérnek a kemény mínuszok. Tehát folyamatosan nyitva vagyunk, és éjszaka még talán be tudjuk lőni a baby pályánkat is, így holnaptól a teljes hóágyúzott pályarendszer működni fog.

Szombaton hallássérülteknek szóló síverseny lesz nálunk, melyen mindenki elindulhat (részletek a honlapunkon, ill. a https://www.sportaktiv.hu-n találtok). A verseny a 2/A pálya snowtubing felőli oldalán kerül megrendezésre, tehát a fő pályánkat akadálytalanul lehet majd használni.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.15. 08:48
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Végre megérkezett a hideg, igaz az erős szél megnehezítette munkánkat, de délelőtt készen leszünk a 2/A pálya felfrissítésével. Megpróbáljuk a lehetőségekhez képest egyenletesen teríteni a havat, de a pálya ápolására már nem marad időnk, így az első sízőknek kicsit egyenetlen lesz még a pálya, elnézést előre is érte.

Tehát ma január 15-én 13 órától újra üzemelünk a 2/A pályával világítással este 9-ig. Üzemel természetesen a büfé, működik a síiskola és a kölcsönző is.
Ma a hétvégi árak helyett a hétköznapi árak érvényesek!

Éjszaka tovább hóágyúzunk, holnap reggel már többet fogunk tudni a további pályanyitásokat illetően. Addig is türelmeteket kérjük, teljes erővel azon leszünk, hogy mielőbb nyithassunk további pályákat. Talán még a természet is besegít egy kis hóval és a csütörtöki enyhülés sem lesz jelentős, így hamarosan nyithatjuk a nagyobbik hóágyús pályánkat is.

Várunk mindenkit addig is a kisebbik pályánkon szeretettel, a nagypálya imádóknak meg: Türelem rózsát terem! Aki éjszakánként teheti kameráinkon figyelemmel kísérheti az eseményeket.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2012.01.13. 21:30
A terv tökéletes! Úgyis csak jövő hét végén leszek újra. ;-)

Ha indul a "nagy" pálya is, azonnal kezdjük az esti edzéseket!
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2012.01.13. 21:30
Hajrá! Már én is várom...
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.13. 21:26
Köszönjük Lackó!

A telet illetően nagyon biztatóak az előre jelzések, már nagyon ránk fér!

Ez az éjszaka még nem lesz alkalmas hóágyúzásra, de a következő már igen. Megpróbáljuk előbb, a maradék hófoltokra alapozva, a 2/A pályát be hóágyúzni és vasárnap reggel elindítani az üzemet, majd vasárnap estétől már nagyobb hatékonysággal az 1/A pálya hóágyúzását megkezdeni. Jövő hét közepétől reméljük már 2 pályával üzemelünk és számítunk kis természetes hóra is a baby pálya beüzemelésében.

Ha pedig tél tábornok teljes egészében mellénk áll, úgy máris indítjuk a startra kész nagy felvonónkat és tényleg teljes pompájában fog tündökölni következő hét végére Nagyvillám.

Kedves barátaink, síléceket, boardokat lehet leporolni, közeleg az "igazi tél"!
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2012.01.12. 23:48
Szép lett!

De most már nagyon kérjük a havat, nagyon mennénk!
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.01.12. 19:33
Igen eddig kritikán aluli ez a tél, még hóágyúzni is alig tudtunk (3 éjszaka dec. elejétől), de reméljük most megváltozik a helyzet.

Ha már az esték szóba kerültek, nemrég volt az új esti világításunk főpróbája, melynek tiszteletére egy kis hó is esett. A 3/A és 3/B pályák világítása 90 %-ban elkészült, teljes készültség az új Doppelmayer tányéros liftünk átadásával lesz, sajnos már csak a következő szezonban. Javítottunk a parkolók és a büfé környékének világításán is.

Reméljük nemsokára hozzuk megszokott formánkat és a fényárban úszó pályákat a sízők és boardosok tömegei lepik majd el.

Hajrá tél, hajrá magyar pályák!
Fényárban úszó sípályák Visegrádon
DSC01706.jpg
DSC01707.jpg
4.0
93 élménybeszámolót írt
93
14 éve tag
2012.01.12. 00:40
Idei szezon itt nagyon betegen indúl, pedig már nagyon hiányzik egy közeli terep pesthez ahová este is el lehet ugrani.

Kicsi havat kérnénk, csak egy picit.
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.