Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Kékestető
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Panoráma apartman - 6 fős apartman Parádsasváron kültéri dézsával és szaunával
ÜZENETEK (1202)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
2004.12.19. 12:04
bakik még így is vannak...
így pl a hójelentés menüpontnál nem, lehetet a szöveget látni, csak ha kijelölöm.. lásd csatolt képen
a fejlesztéseknél, meg van egy olyan, hogy két új csákányos, alatta meg egy kép, ami tányérost mutat:) (kép csatolva)
hojelentes.jpg
csakanyosok.JPG
kerek
104 élménybeszámolót írt
104
20 éve tag
2004.12.19. 11:17
Óh! Most vettem észre, hogy változott a kékesi honlap. Az előző változathoz képest maga a megváltás, de azért még lehet bőven finomítani.
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2004.12.14. 09:16
Igen, kaptunk infót Mátraszentistvánból, tegnap sötétedés után kezdték el a hóágyúzást, hétvégén, ha minden jól megy, már lehet síelni az új pályán! - ki is tettük a friss hírekbe.
A kékesiekkel beszéltem tegnap és ma is, ma este kezdik meg a hóágyúk próbaüzemét. Az is hír, hogy új weblapot terveznek (lehet, hogy részben az itt elhangzott vélemények miatt is)
Andrea
coldman
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2004.12.13. 20:04
Hallottátok, hogy a mátraszentistváni sípályán hóágyúznak?! Kékessel mi a helyzet? Ott mikor kezdenek hóágyúzni?
coldman
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2004.12.06. 00:14
Szerintem ha azt akarjátok, hogy a honlap nem csak a külföldi pályákkal kapcsolatban legyen informatív akkor talán nektek kellene megtudni az új adatokat a magyarországi sípályákkal kapcsolatban! Nem hiszem, hogy az a sok külföldi sípálya ami rajta van a sielok.hu-n az mind elküldte nektek az adatait! Nem hiszem, hogy nem lehetne egy pár perc alatt összegyűjteni az aktuális információt a magyar sípályákról, nem véletlenül van azoknak állandóan frissített honlapjuk, amelyeknek nagyon jól ismeritek a címét! Coprende?
- Ráadásul azt írjátok a Hírdetési árak link alatt, idézem:
" Hazai síközpontok hirdetése
A magyaroszági síközpontok, sípályák és egyéb téli sport létesítmények promócióját INGYENESEN vállaljuk. A hazai sípályákkal kapcsolatos minden hírt, újdonságot, közérdekű információt (pl. események, versenyek, stb.) díjmenetesen teszünk közzé és reklámozunk weblapunk Hazai sípályák rovatában!"
Ezért van bennem ez a kicsi felháborodás, mert van egy szolgáltatás ami nem nagyon működik!
A honlap érdeke is, hogy minél megbízhatóbb és aktuálisabb legyen az az információ ami megjelenik! Üdv.: Pásztor János
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2004.12.02. 19:07
+ legalább a frame-kat, és a elrendezést csinálják meg valami európai módon.

a nyitóap ékes magyarságán is lehetne változtatni...
"skip intro átlépése", hmmm...
Lord76
34 élménybeszámolót írt
34
19 éve tag
2004.12.02. 18:32
Kedves Andrea!

Örülök, hogy Te írtál és nem nekem kellett válaszolnom, mert én nem tudtam volna ennyire diplomatikus maradni!
Azt hiszem, hogy ezen a honlapon mindent megtalálhatunk, még azokat az oldalakat is, amelyeknek a címét a kedves felháborodott olvasó közölte velünk, a tudatlanokkal.
Ha módodban áll és valóban tartod a Mátracentrummal a kapcsolatot, akkor talán megemlíthetnéd, hogy az átlag internetezőnek 15-17"-os monitor van a gépéhez csatlakoztatva, amin elég nehezen olvasható a 6-os betűméret, amit a honlapkészítő előszeretettel használ! Talán Rád hallgatnak és változtatnak ezen az áldatlan állapoton.
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2004.12.01. 22:43
Nem értem a felháborodásod, minden hírt lehozunk, amit a hazai sípályák üzemeltetőitől kapunk, és ahova tudunk személyesen is elmegyünk, ahova nem ott telefonon, emailben tartjuk a kapcsolatot a sípálya üzemeltetőkkel. A kékesi fejlesztésről idén már egyébként írtunk - hírekben is szerepelt, visszakereshető + a tavalyi anyagokat frissítettük ld. https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/matrahaza-kekesteto-sipalya-fejlesztes/ , nemsokára megyünk a mátraszentistváni sípark megnyitójára, és onnan is tudósítunk. Hamarosan felkerül az új Dobogókő sítérkép, és mire leesik az első itthoni hó, biztosan összeáll a hazai síbérletek végleges ártáblázata is, ami egyébként itt található: https://sielok.hu/siberletarak/magyarorszag/ (apró módosítások várhatók még)

Összesen 30 hazai sípálya adatait gyűjtöttük össze az elmúlt 4 év során, és ezeket az oldalakat folyamatosan karbantartjuk, frissítjük, amennyire tőlünk telik, ld.
https://sielok.hu/siterepek/magyarorszag/
Lehet, hogy nem látványos, amikor egy-egy telefonszámot, elavult adatokat módosítunk, de hidd el, hogy dolgozunk ezzel sokat, és nem állítom, hogy minden tökéletes, de egyáltalán nem érdektelen számunkra a belföldi síelés, sőt!!!

Ahogy lesz hó Magyarországon, a hírek között is gyakrabban találkozhatsz majd a hazai pályákkal.
Egyébként és is szeretek itthon sízni, a Mátrában nőttem fel, minden télen ott csúsztam a Kékesen, és ott tanítottam meg a gyerekeim is:-)) Tavaly is csatoltam, mert ki kellett próbálnom az új pályát, és láttam a különbséget!
Üdvözlettel,
Andrea
coldman
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2004.12.01. 14:46
Úgy látom, hogy ez mindennapi frissítésű honlap... ez nagyon jó! Látom állandóan írnak valami újjat a külföldi sípályákról... ez is nagyon jó! De miért pont a MAGYAROKAT kell kihagyni???? Semmi változás a tavalyi adatokhoz képest ugyanazok az infok,árak... semmi hír... azaz a MAGYAR sípályák úgylátom nem érdeklik a honlap készítőit, pedig higgyétek el sokan vannak rajtam kívül akiket érdekelne a magyarországi sípályák helyzete! Ha ti nem írtok róla akkor én: Kékesen voltak idén is beruházások ( lásd:https://www.matracentrum.hu ), van mostmár beléptetőrendszer, és hóágyú 650m hosszúságban! Mátraszentistvánon történtek a legnagyobb változások ( lásd:https://www.sipark.hu ), kilett építve az egész hóágyúrendszer, új lift van, tavak, hidak... nem sorolom tovább! Nagyhideghegyen (lásd: https://www.visegrad.hu/sielok ) is voltak fejlesztések, van új honlapjuk..., Sajnos a többi helyről nem tudok semmit! De így is többet leírtam mint e weblap készítői! Szeretném, ha a honlap készítői új adatokkal tudnának szolgálni még mielőtt leesik az első hó... Vagy várjunk még egy évet??!!
Lord76
34 élménybeszámolót írt
34
19 éve tag
2004.11.14. 17:19
A honlap valóban harmat gyengére sikerült. Csak azt nem tudom, hogy az illetékesek nem veszik ezt észre? Itt az előző hozzászólásokban úgy gondolom felsorolták a hibákat, amiket azt hittem, hogy rövid idő alatt kijavítanak. Tévedtem. Példát lehetne venni az egyik közeli sípálya oldaláról (Mátraszentistván). Valami hasonlóval elégedettek lennénk. Kíváncsi vagyok, hogy ez a tél elég lesz e gatyába rázni a honlapot.
A webkamerában azért reménykedjünk?
Remete András
34 élménybeszámolót írt
34
21 éve tag
2004.11.11. 10:15
Nekem nem is jön be az oldal, elérhetetlen a szerver ??? Webcam valóban van rajta? Az nagyon jó lenne.

Magyar vonatkozásban a https://www.sipark.hu és a https://www.bankut.hu oldalak szerintem elég jók :)
Fölös csicsa nélkül, de igényesen.

Most vettem új lécet (tavalyról megmaradt Head M-pulse 5,70), a régivel majd megkockázatok idehaza is egy pár csúszást, csak legyen már hó.
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2004.11.10. 19:13
juj...ez tényleg nem lett túl jó...
Animáltgif hópelyhek..nagyon nem kelettek volna, rossz a bal oldali oszlop, vagy minek nevezzem elhelyezése is, a jobb oldalon hajjaj, a fejléc, kép a jobb szélhez simul, a lábléc valahogyan inkább középre, a menüben csak a karakterek tényleges területe van hotspotként kialakítva, hogy ráklikkelhessen az ember, elég nehézkes:-)))Nameg, ugyan mi a frásznak a mátra centrum felirat mögé valami svájci "oberland" képet berenni, teljesen idegen a lap céljától.

Fércmunka, de nem szabad feladniuk, csak csinálni egy teljesen újat...remélem nem kért pénzt a "webmester":-)))
bigmuzzy
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
2004.11.10. 09:44
Elindult a matracentrum.hu oldal. Remélem a pálya és a szolgáltatások ennél azért profibbak lesznek Kékesen, mert a weblap hihetetlenül silányra sikerült. Ez inkább antireklám.
Sajnálom, ha ezzel beletiportam valakinek a lelkivilágába.
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2004.11.04. 08:36
Most kaptunk friss híreket Kékesről. Az ülőszékes felvonó idén biztosan nem épül meg, mert nincs még rá engedély.
Fő újdonságok: 4 új hóágyú, vonalkódos beléptetőrendszer és a felújított Kékes Panzió.
Részletek itt: sielok.hu/matracentrum.htm

A Mátra Centrum új weblapját majd a Hó-Show-n mutatják be, akkortól élni fog, és a hírek szerint lesz webkamera is rajta!!!
Lord76
34 élménybeszámolót írt
34
19 éve tag
2004.10.24. 17:47
Srácok!

Volt mostanában valaki a Kékesen?
Megvalósítottak már valamit a nagy tervekből, vagy ez is csak tervek maradnak, mint eddig már annyiszor. Sajnos a Kékestetőt üzemeltető cég internetes oldala nem tartalmaz semmit a fenti dologról, pedig szerintem sokakat érdekelkne ez a téma! Ha valaki tud valamit ÍRJA LE!
Csá!
marchi
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2004.10.11. 15:38
Érdekes terveket olvastam itt Kékestetőről. Érdekelne, hogy mi várható, hogy megvalósul mindebből a 2004/05-ös seszonra, nemsokára itt a tél, tavaly már októberben leesett az első hó....
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
2004.03.07. 18:43
Hello Athec!

Én ma voltam, de ugratókkal nem találkoztam :-( Annál inkább kövekkel a pálya középső szakaszán, pedig a honlapjukon azt írják, hogy 100% kőmentesítve! Ennyit erről. Amúgy tényleg van fejlődés a korábbi évekhez képest, a síbuszokra max. 2 percet kellett várni és secperc alatt felértek. A felvonóval nem volt érdemes menni, mert arra viszont sokat kellett várni. Sajnos az északi pályát még mindig nem lehet használni, ill. lemehetsz rajta, de gyalog kell felmenned, mert a felvonóját csak egyesületi tagok használhatják.
Athec
6 élménybeszámolót írt
6
20 éve tag
2004.03.07. 10:09
Sziasztok!!!

Én azt szeretném kérdezni hogy szokott lenni a pályán kisebb ugrató vagy ilyesmi építve? Valahol a szélén vagy ilyen helyeken?

Köszi!
Peter Szekely
360 élménybeszámolót írt
360
9 éve tag
2004.03.01. 10:01
Kedves Andrea,

Dehogy haragszom, inkább köszi! :)

Misa
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2004.03.01. 09:56
Kedves Misa,
remélem nem haragszol, hogy belejavítottam a fenti beszámolódba - Veronika rét helyett következetesen Királyrétet írtál -, csak azért, nehogy megtévesszen valakit. Királyrét a Nagyhideghegy alatt van, biztosan elírtad.

A többivel egyetértek, szerintem is jelentős a minőségi javulás ami a körülményeket illeti, mi is felmentünk pár hete a Kékesre síelni. Az adottságokon viszont nem lehet változtatni, ez valóban egy nagyon lankás pálya, inkább gyerekeknek, kezdőknek való, nekik viszont ideális.
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.