| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Sziasztok!
Új infok (pályadatok, ratrak...) a honlapon: http://www.epleny.hu/sipalya.html Eszerint egy Leitner LH 420-as lesz a ratrak(kép forrása: https://www.pistenraupe.de ). Van pályatérkép, kicsi, de átlátható. |
|||||||||
![]()
Most nem figyeltem a jelzett időpontban de többször észrevettem az általad említett jelenséget.Biztos van magyarázata és a szerkesztők megosztják velünk:)
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Sziasztok .Nem tudom hova kell irni de egy kis segitségre lenne szükségem. Meg igértem valakinek Karácsonyra a Snowboarder Filmet és sehol sem találom meg. Én Budapesten lakom. Ha valakinek meg van át másolná vagy meg tudjátok irni hogy hol találom meg?? Köszönöm..Rózsaszirom..
Szép estét mindenkinek sok sok szeretettel. |
|||||||||
![]()
Szeretem az illen hozzáállást!!! :))))) Szimpatikus!!! Mindent a vendégért!
|
|||||||||
![]()
Sokáig úgy volt, hogy kiállítunk a hó-show-n, de végül úgy döntöttük, hogy kisebb marketinggel is dugig lesz a pálya (ha elkészül). Ezért inkább a kivitelezésre koncentrálunk. Egyébként az idő most szép, de az elmúlt 4-5 nap előbb 5 cm havat, majd latyakot, később sártengert és folyamatos esőzéseket hozott. Szóval az utóbbi 2-3 hétben nincs szerencsénk az időjárásal.
Még 5 hetünk van. Mindent megteszünk, hogy végezzünk az iei évre tervezett munkálatokkal. |
|||||||||
![]()
Jut eszembe: Hó Show-n kint lesztek?
Egyébként jelenleg hogy álltok a munkával az október 28-i állapothoz képest? Az idő most szerencsére mellettetek van... üdv |
|||||||||
![]()
Tegnap leesett az első hó. Ennek most nem tudunk túlzottan örülni.
Szeretnék mindenkit megnyugtatni: bár késve kezdhettünk hozzá a munkálatokhoz, minden a terv szerint halad. Ráérünk akkor izgulni, ha már minden veszni látszik. Köszönjük a biztató szavakat. Holnap is dolgozunk. |
|||||||||
![]()
Én is elsősorban azért abban reménykedem, hogy az új lift beüzemelését, a hóágyúrendszer kiépítését, a világítás-korszerűsítést, a pályák korrekcióját-tisztítását, sikerül elvégezni időben. Ha a lenti épület nem készül el, max. "odacsapnak" egy sárga körbárt, teljesen jó lesz. Remélem, most már napokon belül elkezdődhet a felvonó építése is. Ugye hamarosan kezdődik?
|
|||||||||
![]()
Remélem ha az épületet nem is sikerül befejezni, de a pályával kapcsolatos fejlesztéseket sikerül meg valósítani és birtokba lehet majd venni .
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Remélem hogy a tudat megnyugtat mindenkit, hogy egy Supermarket áruházat a kiszolgáló út és parkoló létesítményeivel három hónap alatt el lehet készíteni a használatba vételi engedéllyel és működési engedéllyel együtt. Mi az ország több pontján jelenleg is folytatunk ehez hasonló tevékenységet.(Spar, Profi,Plus áruházak) Amennyiben a szükséges engedélyek a rendelkezésre állnak és a kivitelező is megfelelően felkészült, az építkezés idén elkészülhet. |
|||||||||
![]()
Rendkívüli elnézést mindenkitől, de itthon maradtam ebben a pocsék időben. Az építkezésnél a hideg mindent lelassít az a legnagyobb gond és a nagyja akkor jön amikor tető alá kerül az egész. Víz, villany, fűtés, burkolás...Ez mind elég babra munka mint tudjuk és az sem megy, hogy telerakod az épületet emberrel, mert akkor egymást akadályozzák. De azért nagyon drukkolok hogy működjön minden amit idénre terveztek az építők és persze a beruházó...:))
|
|||||||||
![]()
szerintem már van fagyálló vakolat,bár ezek gondolom mind drágábbak,mint a hagyományos alapanyagok.
|
|||||||||
![]()
Szia Rossi!
Köszi a képeket :) boat54 a te képeidet is várjuk :) Üdv.Margelio |
|||||||||
![]()
A betonozás még csak menne mert a kalcidúrt már kitalálták ami fagy esetében jó de azt megnézem,hogy tudnak vakolni színezni kültéren.Azért bízom az emberi találékonyságban meg remélem az időjárás is kegyes lesz.
|
|||||||||
![]()
A hideg idő, vagyis a fagy elsősorban a betonozási munkálatokat pecsételi meg. A többi, így felvonóoszlop betétele, drótkötél felhúzása/behúzása akár hóban is végezhető.
|
|||||||||
![]()
Ez az épület dec. közepére igen csak neccesen lesz kész... Talán egy része. Nagyon drukkolok hogy sikerüljön. A fórum kíváncsivá tett , főleg Rossi kiváló képei :). Holnap elmegyek megnézem az építkezést a helyszínen :))
|
|||||||||
![]()
Olvasva a fejlesztéseket és nézve a képeket ígéretesnek tűnik,de felmerül bennem néhány kérdés.
Mivel úgy néz ki beköszönt a hideg idő ami jónéhány munkát hátráltathat elkészülnek-e szezonra a kivitelezők? Én szurkolok nekik :) Ez igen költséges beruházás ebből következik,hogy ez megjelenik a szolgáltatások áraiban.Hogyan fognak alakulni az árak?Mit tesznek az üzemeltetők a tumultus elkerülése érdekében mert gondolom az Ő érdekük is,hogy mindenki elégedetten távozzon.Munkájukhoz sok sikert kívánok. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Rossi,vagy "bárki". Túl telhetettlen lennék,ha azt kérném,hogy az épülő kiszolgáló épületről is tegyetek fel képeket? azért köszi! Margelio |
|||||||||