Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Grossglockner, Kals-Matrei (Osttirol)
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Goldried - modern wellness szálloda a "Grossglockner Resort" Matrei oldalán
ÜZENETEK (53)Időben csökkenő Időben csökkenő
szabop27
14 élménybeszámolót írt
14
18 éve tag
2011.03.24. 18:49
Szia! Elbeszéltünk egymás mellett :)
A probléma, amiről beszéltem: ha a Blauspitz-en való csúszás után szeretnél visszamenni Matrei-be, akkor muszáj a fekete 20-as pályát is útba ejteni, hogy lejuthass a Cimarossra felvivő kabinig. Ugyan a térkép jelöl egy kék 20-as alternatívát, de ez az ott-tartózkodásunk ideje alatt zárva volt; gyaníthatóan az egész szezonban.
Előzmény: (Tiborh 115161)
Beni_1
75 élménybeszámolót írt
75
15 éve tag
2011.03.21. 14:05
Március elején voltunk Matreiben 5 napot. ezalatt volt minden a ragyogó napsütéstől a szakadó hóesésen át a ködig. A pályák viszont nagyon jók voltak, bár a hóeséses napokon kicsit buckásodtak.
A Matrei oldalon az alsóbb pályák nagyon hangulatos, kis erdei lejtők voltak, amik elég szélesek. Nagyon jókat lehetett ezen csúszni. A Cimaross felvonóhoz vezető pályák (Matrei oldalon a felsők) igazi élvezetet nyújtottak, különböző meredekségükkel mindig meg lehetett találni a hangulatnak megfelelő lejtőt. Egyedül a Cimaross felvonó aljához vezető pálya szakasz volt rossz, az utolsó összeszűkülő szakasz már délelőtt jeges-buckás volt, ahol nagyon feltorlódott a tömeg. Ezen kívül a fenti pályák dicséretet érdemelnek. A kalsi oldalon a Cimarossról a kabinos középállomásáig szintén szuper pályák voltak, onnan lefelé viszont a kék pálya, amin Kals-ba át lehet csúszni elég unalmas, és hosszú. Sajnos innen a Blauspitzre vezető 4 üléseshez be kell iktatni egy tányéros felvonót, és a 4 ülésesek is elég lassúak, cserébe nagyon jól síelhető piros és fekete pályák vannak ezen az oldalon.
Összességében egy-két apró hibától eltekintve nagyon szuper pályarendszer várja az embert, és a hütték is osztrák viszonylatban közepes áron üzemelnek.
Tiborh
42 élménybeszámolót írt
42
16 éve tag
2011.03.15. 21:35
Ezt a mondatodat nem igazán értem..
"Egy negatívumot tudok csak említeni: Kalsból Matreibe visszacsúszva muszáj érinteni egy fekete pályát, ami kezdőknek problémás lehet."

Kals-ból a kabinossal kell visszajönni a Cimaross-ig és onnan 3 lehetőség is van elindulni lefelé Matrei-be! Egy fekete, egy piros ami elágazik, és egy kék pályán! A fekete eleje inkább egy sötét piros, de ahol rázós lenne azt meg sem kell csinálni, mert át lehet jönni egy kék összekötő pályára.
Amúgy a fekete "rázós" része sem annyira kegyetlenül rázós. kb.200 méter hosszan leszűkül a pálya és talán egy kicsit meredekebb.Kezdőknek nem ajánlott, de közepes tudással simán le lehet jönni ott is! A kék pályás lehetőségeken meg szépen gond nélkül le lehet csúszni!Az igaz viszont hogy a kék pályát és a pirosat is a kabinosból kiszállva csak úgy lehet elérni hogy kb. 50 méter enyhe emelkedőn sétálni kell..:) Ez tényleg nem biztos hogy kellemes, de lehet hogy jobb megoldás a kevésbé tapasztaltaknak mint a feketén nekiindulni! Ha a közvetlen egész Matrei-ig való lecsúszást értetted akkor ott meg csak piros pálya visz le tudtommal.
Előzmény: (szabop27 113682)
szabop27
14 élménybeszámolót írt
14
18 éve tag
2011.03.06. 10:53
Sziasztok!

Március 2-5 között voltunk a Grossglockner-Resort pályáin. Reggel 5-kor indultunk Budapestről, délben már a bakancsokat csatoltuk a Matrei állomás parkolójában. Meglepetésként ért, hogy nem árulnak jugend bérletet, ellenben 18 éves korig mindenki gyerek jeggyel csúszhat. 2 "jugend-korú" gyerekkel ennek nagyon örültünk.
Első nap felhős-ködös idő volt, második nap végig esett a hó. Talán ennek is köszönhetően, a pályákon alig volt valaki, a felvonóknál 0 perc várakozási idő. Péntekre kisütött a nap, ami szombaton is kitartott, de szerencsére ez sem hozott tömeget. A pályarendszer nagyon tetszett a társaságunknak. Délelőtt érdemes a Kals falu felé eső oldalon csúszni, mert ezek a pályák a fekvésük miatt déltől már nagyon felpuhulnak.
Egy negatívumot tudok csak említeni: Kalsból Matreibe visszacsúszva muszáj érinteni egy fekete pályát, ami kezdőknek problémás lehet.
A szállásunk a pályától két perce volt, síbusz a ház mellett áll meg. http://www.haus-rainer.com/index.htm Kedvező árú, klasszikus osztrák minőség, bátran ajánlom mindenkinek.
Méltatlanul kevés szó esik erről a sícentrumról, nálunk mindenképp a "visszajövünk még" mappába kerül:)
vmate
132 élménybeszámolót írt
132
18 éve tag
2011.02.28. 13:50
Szia!

http://www.viamichelin.com/

nekem ez mindig jó útvonalat javasolt.

Máté
Előzmény: (szabop27 112352)
szabop27
14 élménybeszámolót írt
14
18 éve tag
2011.02.26. 16:05
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Budapestről indulva milyen útvonalon a legcélszerűbb ide kijutni? Néztem egyet Szlovénián át, de az nekem nagy kerülőnek tűnik. Graz felé esetleg?
Beni_1
75 élménybeszámolót írt
75
15 éve tag
2011.02.23. 10:34
sziasztok,

Mi a hétvégén megyünk 5 napra Matreibe, és pár kérdésem lenne azokhoz, akik már jártak a Grossglockner resortban:

Melyik hüttét ajánljátok? (egy pályaszámot is írjatok legyetek szívesek)

Jól látom-e a webkamerák, és a feltöltött albumok alapján, hogy ez nem egy túlzsúfolt terep? Mert hogy a képeken szinte alig lézeng pár ember. :)
harzol
19 élménybeszámolót írt
19
16 éve tag
2010.11.07. 19:37
Feltöltöttem végre a már közel 1 éves síelésünk képeit a Grossglockner Resortról: http://kals-matrei.utazni.info/

Gyönyörű időnk volt, bár maga a Grossglockner azért legtöbbször felhőbe volt burkolva.
Szél viszont a Kals-i oldalon olyan hatalmas volt a felsőbb részeken, hogy onnan vissza is menekültünk a másik oldalra.
Sygma
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
2010.04.08. 12:33
Pár napot a pályán és környékén töltöttünk, úgyhogy van némi friss infóm.
A 6-os beülős felvonó adatlapján 2426 méter szerepel, GPS-el 2437-et mértem, úgyhogy valahol itt van az igazság.
De nem ez a legdurvább marketing csúsztatás, egy helyen 3800 méter is szerepel... (gondolom úgy értelmezhető, hogy innen a GG is látszik :)
A múltkor tévedtem, a 2-es "zötykölődőt" nem 4, hanem egy 6 üléses vadiúj felvonó váltotta, amely tetején bolt és kölcsönző is nyílt. A sorbanállás ismeretlen fogalom ebben az időszakban.
Csütörtökön rendesesen havazott, lenn a faluban hóvihar volt. 10-20 cm friss "fincsi" lepte el a környékbeli pályákat. Pénteken remek terep, szombaton szikrázó napsütés fogadott. Vasárnap felhőbe borult a hegy, így Zettersfeld-re (Lienz) ballagtunk át. Hétfőn 40 km/h-s szél, felhőkön átkandikáló napsütés, egész napos havazás volt. A matrei-i oldal kissé jeges lett, ezért inkább a katlanban csúszkáltunk, ami frenetikus volt a friss és tökéletes hó miatt, illetve a szélből sem éreztünk sokat.
Kals alja gyakorlatilag leolvadt. Igaz, esténként toltak le fenntről némi havat, 1-2 felvonó járt, de már nem sokan próbálkoztak meg vele.

Itt jegyezném meg, hogy a pálya nemcsak a TopSki bérletrendszerbe tartozik bele, hanem a SkiHit-be is. Ami azt jelenti, hogy az itt (vagy más, SkiHit "partner" pályán) megváltott bérlet mindenféle hókusz-pókusz nélkül használható a következő helyek bármelyikén:

[Kelet-Tirol]
Zettersfeld és Hochstein (Lienz)
St. Jakob
Sillian
Kartisch
Obertillach

[Karintia]
Mölltall gleccser
Mallnitz - Ankogel

Ez azért rendkívül jó dolog, mert reggel az égre (és az időjárásjelentésre :) nézve el lehet dönteni, hogy hova lesz a menet. Például hétfőn a Mölltal-ra szerettünk volna menni a terv szerint, de a -13 fokot és 60 km/h szelet inkább nem vállaltuk be, így mentünk Matrei-be.

Szállásunk Ainetben volt, innen barangoltuk be a környéket. Magyar srácok bérlik ki télen a Sattlerwirt fogadót, és szerveznek oda kisebb-nagyobb csoportokat oktatással.


-Sygma
Előzmény: (Sygma 87649)
Katlan. Kicsit süt, kicsit havazik, nagyon jó.
Kals már locsog
Imre
Extreme carving
Nem esett el... ;)
Nadrág szakad, bakancs törik...
Sygma
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
2010.03.16. 21:30
> Egyébként a Cimaross 2405m.

Előkaptam a gugli Earth-t, és körbenéztem kicsit. A csúcs 26xx méter, de a felvonók közel sem ott vannak, hanem egy 24xx méter magas "párkányon".
Nesze neked számháború... :)

-Sygma
Előzmény: (bongi 87031)
bongi
37 élménybeszámolót írt
37
14 éve tag
2010.03.09. 16:16
Kedves Sygma!

Sajnos én is azt gondoltam, hogy a Skiline Statistik rendszere a hibás, miután sokkal kisebb szintkülönbséget síeltem be az általam számítottnál, de nem, helyesek az abban szereplő magassági adatok. Először nem lemértem, hanem megnéztem a felvonóknál kint lévő adattáblákat. Nem a nagyméretű feliratot, hanem a kicsit, bent a beszálló részen. Utána persze lemértem Gps-szel, csak a poén kedvéért.

Egyébként a Cimaross 2405m. Sajnos nem tudom bemásolni a térkép külön linkjét, de kérlek az alábbi oldalon lévő http://www.bergfex.at/matrei/ térkép kinagyításával ellenőrizd le a saját szemeddel. Ne a reklám adatokat tartalmazó panorámatérképet nézd, hanem felette a rendes térképet nagyítsd ki!

Próbálj itt szállást keresni, bár Matreiben sokkal több van:
http://www.gg-resort.at/de/hotel-info/kals/

üdv. Bg.
Előzmény: (Sygma 86760)
Sygma
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
2010.03.06. 20:27
Szia!

> Szállás: 4fős apartman Matrei Ganz részén,

A szállást hol fogtad? A kalsi oldalon, esetleg itt keresnék 4 szobás (13 fő részére) apartmant jövő szilveszterre. Van valakinek ötlete, merre érdemes keresgélni?

> A valóság az, hogy a kalsi kabinos 2405 m-re, a matrei-i
> 6 személyes bubis (Cimaross) pedig 2426 m-re visz.

A Cimaross a tudomány mai állása szerint 2621 méter magas. A GG-t is lemérted? Mennyi lett? :)

> a pályák sok helyen együtt futnak, ezért a terep oldalán hirdetett
> 110 km-nyi pályahosszal szemben vannak fenntartásaim.

Szerintem objektívebb lenne megadni ha-ban az össz-pályafelületet is. Egyébként tényleg a vicc kategóriája az összes (nagyobb) síterepen megadott pályahossz. A dupla feketére kijön 10,5 fokos lejtésszög, csak mert a statisztika kedvéért a középre húztak 3 pirosat, a két szélére pedig 1-1 kéket. :))

-Sygma
Előzmény: (bongi 85553)
bongi
37 élménybeszámolót írt
37
14 éve tag
2010.02.22. 14:26
Szép Napot!

Most érkeztem haza Matreiből. Bár nem kenyerem a beszámoló írás, de nagyon ambivalens érzéseim vannak a tereppel kapcsolatban ezért gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Idén azért választottuk ezt a területet, mert nagyon szép kritikákat kapott a külföldi elemzésekben és mégsem tűnt annyira felkapott síközpontnak.

Szállás: 4fős apartman Matrei Ganz részén, 2 km-re a GoldriedB.-tól, csodálatos panorámával, teljes felszereltséggel (hámozókéstől a WIFI-ig), mindez 62 euro/nap.

Síterep, ami negatív:
-hiába van fantasztikusan megvilágítva minden este az 5-ös, majd annak folytatásában az 1-es pálya, ha azokhoz nem kapcsolódik működő lift, illetve az 1-es esetében semmilyen felvonó.
- tulajdonképpen a fent leírtból fakad a következő problémám, a matrei-i oldal völgypályája a település központi részébe érkezik. A völgyből induló kabinos lift viszont ettől 3km-re, a városka déli végéből indul, így még a síelés végén sem lehet egy jót siklani az autóhoz az egyébként szép vonalvezetésű, látványos pályán.
- a Goldriedbahn völgyállomásán lévő panorámatérképen jelölnek egy felvonót GRB.III. néven - nem projektként -, de valójában még nem épült fel.
- bár kitáblázták, de a kalsi oldalon nincs még Gschlöss felvonó.
- a terep mindenhol úgy hirdeti magát, hogy 2621 m magas, az Adler Lounge-ra nagy számokkal ezt ki is írták, és a terep leírásánál itt is ezzel számol a szerkesztő. A valóság az, hogy a kalsi kabinos 2405 m-re, a matrei-i 6 személyes bubis (Cimaross) pedig 2426 m-re visz.
- Kals 1300 m-en fekszik, így a kiszámolható, hogy nem 1600 m szintkülönbségű a kalsi talabfahrt, hanem "csak" 1100 m.
- a pályák sok helyen együtt futnak, ezért a terep oldalán hirdetett 110 km-nyi pályahosszal szemben vannak fenntartásaim.
- a Cimaross felvonó csak egy pályán közelíthető meg, így az abban összefutó 5 pálya forgalma miatt állandóak voltak az ütközések.

Ami pozitív:
- fantasztikus panoráma a Grossglocknerre.
- a matrei-i oldal felső szakaszán szép vonalvezetésű pályák vannak.
- a Carvepiste exclusive pálya imádni való.
- nem alakították át a természetet, csodálatos környezetben lehet sízni.
- ha a jelenleg még meg nem épült, de már jelzett felvonók felépülnek minden igényt kielégítő rendszer jöhet létre.


Jelenleg gyenge 4-es, de ha tovább fejlesztik sokat javulhat még!
Sygma
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
2010.01.30. 20:43
Sziasztok!

Mi 2009 április 9-12. között voltunk itt, többnyire Matrei oldalán. Néha átnéztünk a kalsi részre is, de csak a kabinos felső szakaszán, ugyanis a völgyben ekkor már olvadozott. Éjszaka mínusz 1-2 C volt a hőmérséklet (rendesen le tudták kezelni a pályákat), napközben viszont +20 (igazi strandot idéző hangulat :).
A felső pályák voltak nyitva, amelyek reggel 10-ig fagyosak voltak, de aztán hamar kiengedtek.
A pályarendszer remek, nekem nagyon bejött. Főleg a carving-katlan.
Ottjártunkkor letették az alapjait egy új felvonónak, ami a mostai szezonban már működik is. Ez a Goldried II (kétüléses "zötykölődő")-t váltotta, és egy 6 üléses "bubis" (Doppelmayr) kerekedett ki a helyén.
Egyébként azért lehet sok magyarral összefutni, mert több panziót is magyarok üzemeltetnek a környéken, sok magyar vendéggel. Van ahol egész télen 40-50 fő is tartózkodik, és Matrei-re viszik őket tanulni.

-Sygma
Nadrágszíj vékonyságú pályácskák
Tömeg-hegyek
Hol a pálya... vagyis hol nem? :)
Csúcs!
A túlvég kezdete
Carving-katlan
Végállomás, nem megy tovább
Kals, indulási oldal
Kicsit fekete, kicsit buckás, de jobb, mint dombot mászni
Állatkák
A névadó
Jó kis meleg, napsütés
zé23
10 élménybeszámolót írt
10
15 éve tag
2010.01.15. 21:14
Helló!

Jövő hét szombaton jön valaki a Grossglockner-re,Hotel Goldriedbe?
Símanócska
16 élménybeszámolót írt
16
16 éve tag
2010.01.06. 01:08
Sziasztok!
Dec. 30-án voltam Kals-Matreiben. Szép síterep, hosszú, változatos pályák vannak. A pályák alja délutánra jegesedett, buckásodott, de ez a hóhiány számlájára írható.
A Matrei oldal jobban tetszett, mivel én nemigen szeretem az erdei pályákat mert szűknek érzem, szeretem a széles nagy panorámás pályákat. A Kals felé a piros 14-es felül nagyon meredek (nekem legalábbis).
Az egyedüli kifogásom, hogy ha Kals felől érkezünk fel a kabinossal, és nem vagyunk feketepálya-képesek, akkor a kék és piros pályákhoz felfele kell 100-200 métert gyalogolni az Adler étterem mögött, ami nem vészes, de a nap végére, amikor már fáradt az ember, nem valami kellemes. Viszont szinte minden felvonó fűtött üléses:)
Összességében nagyon tetszett, jót síeltem ott
Tiborh
42 élménybeszámolót írt
42
16 éve tag
2009.03.23. 18:38
Volt szerencsénk eltölteni egy kellemes hetes sítúrát a Grossglockner Resort síterületén Kelet-Tirolban. Egy kicsit meglepődtem azon, hogy annak ellenére hogy nincs agyon sztárolva ez a síterület többek között itt a honlapon sem, mennyi honfitársunkkal találkoztam a pályákon.
A pályák egyébként egy hegy két oldalán helyezkednek el, melyek aljában két település húzódik. Matrei a viszonylag nagyobb és forgalmasabb, és a kisebb és hangulatosabb Kals, beékelődve a hegyek közé. Nekünk Matrei-ben volt a szállásunk a Goldried Hotel mellett egy apartmannházban. A síbusz a ház előtt állt meg, és kb. 3 perc volt a kabinos felvonó (Goldried I.) mely felvitt a hegyre minket.
A matrei rész két eléggé különálló részre oszlik síelés szempontjából. Van egy fenti rész mely a hegygerincről indul (Cimaross 2621m) és több alternative lehetőséget adva síelhető be. A fenti rész egyébként kicsit egy katlanhoz hasonlítható, melyen rengeteg pályát alakítottak ki. Ami hátrány, hogy egyetlen 6 űléses buborékos visz fel csak a hegytetőre, gerincre. Emiatt itt kisebb torlódások, főleg szezonba előfordulhatnak. Hozzá kell tennem, hogy torlódás amíg ott voltam nem volt, de ez a viszonylag kevés síelő miatt lehetett csak szerintem. Ami kellemetlenebb, hogy a pálya utolsó 100 métere délre rendesen össze van túrva, hiszen aki fel akar a tetőre jutni, ide kell hogy jöjjön. Vezet egyébként le Cimaross-ról a Goldried I. kabinos felső állomásához egy kék pálya, melyet kezdő síelők is tudnának használni. Igen ám! Csak ahhoz le kellene jönnie egy kezdő síelőnek bemelegítésként egy piroson.. (11-es piros pálya)
Ahogy valaki írta, (talán bikkamokka) nem kezdőknek való hely. Egyébként az egész helyre igaz, hogy combos pirosak és technikás feketék vannak mindenfele. Egy két pályától eltekintve szép szélések! (A 12-es fekete közepe az nagyon kis keskeny, játékos) És a sítérképen jelölt 13-as piros, mely a valóságban fekete, és Kals felé visz le, az még ami egy kissé keskeny, és persze meredek..
A Goldried I. kabinos alatti rész, ahol sok pálya fut az erdőben egymás mellett vagy egymást keresztezve a rendszer másik része. Kezdőknek itt talán a fenti két kék pályát lehet javasolni. Sajnos az egyiknél tárcsás, a másiknál csákányos felvonó van..:-( És kissé rövidek is ezek a pályák.
A Talabfahrt sajnos nem játszott azon a héten hóhiány miatt, így csak a legalsó pontig Happeck-ig lehetett lesíelni. Ami nagyon tetszett ezekben a pályákban, hogy mindegyik szépen karbantartott széles carvingpálya.Még a 6-os feketén is lehet karcolni..:-)
A 2a és a 6-os kékek, összekötő pályák melyek szép erdei utakon vezetnek át.
Ami nagyon rossz: Happeck felvonó: 4 üléses buborék nélküli, és Goldried II. Felvonó: 2 űléses nagyon lassú szintén nyitott!! Ha hideg van és még a szél is fúj, akkor megkeseríti a napot..És ami a vicc: ha nem lehet a völgyig csúszni és fel akar menni az emberke a Goldried I. kabinosig hogy esetleg lejusson a hegyről a következő kálváriát kell végigjárnia! Happeck négy ülésessel fel, utána visszacsúszni Goldried II. kétüléseshez, felmenni vele majd annak a tetején két lehetőség van.Az egyik hogy kb.50 m-t túrázol felfelé a hegynek hogy elérd a kabinost, vagy visszacsúszol a tányéroshoz (Landen) és azzal jössz fel a kabinosig. Miért nem lehetett legalább az egyik felvonót felvinni a kabinosig??? Pályazáráskor szép kiss or alakult ki mindennap a tányérosnál..
És akkor a kalsi rész. A Cimaross-ról ha a másik irányba csúszol, akkor Kals felé veszed az irányt. Egy nagyon szép és kellemes piros pályán (14-es) csúszhatsz le a Kals II. Kabinos felvonó középmegállójához. Ez a pályarész kb. 3-4 km hosszú lehet. Ezután egy hosszú erdei szerpentinen kb.5km. kell lecsúszni Kals felé. Egyébként állítólag a Cimaross tetejéről lecsúszni kalsba 11 km. A Kals-ba vezető kék 15a vége egy igen kellemes kék carving pálya! Elképzelhető.Kezdőknek maximálisan ideális.Pici lejtésű és széles! Bár érthetetlen okokból a két kals-i kék pályát kiszolgáló felvonóból egyik sem ment.Jó minőségú hó volt pedig. Valszeg spóroltak. Ezen a részen meg talán jó ha harmada van annak a tömegnek ami odaát a matre-i részen volt. Zárva volt egész héten a Gschlöss nevű beűlős is. Egyedűl itt a Blauspitzre menő két felvonó üzemelt!Az itt lejövő pályák nagyon szuperek!!A 17-es és folytatása a 19-es feketék megérdemelten a carvepiste exclusive nevet kapták! De a pirosakra sem lehet semi rosszat mondani. Szép lejtésű és vonalvezetésű panorámapályák. Öröm rajtuk siklani! Nekem a kalsi rész egyébként jobban tetszett.
Többször volt olyan hogy kora délután lezárták a fenti pályákat a nagy szél miatt. Nos aki akkor a Kals-I részen síelt, nem tudom hogyan jött viszza Matrei-be.Egyébként sokszor logikátlanul tettét mindezt, mert másik alkalommal mikor tényleg még zordabb volt az idő, akkor meg vidáman jártak a felvonók!
Összeségében tetszett nagyon a hely, nagyon szép a panorama, és fantasztikusan jó hogy bármerre tekint az ember mindenhol háromezer környéki hegyet lát,- és ha tiszta az idő akkor még a Grossglockner csúcsa is látható! Talán a felvonók logikátlan logisztikája zavaró egy picit, de viszonzásul egy nagyon szép síterepet és természeti látványosságot kapunk cserébe!Csak ajánlani tudom!Fényképeket töltöttem fel, a síterülethez tartozó weblapon, vagy a galériában meg lehet nézni!Azért egy két képet még rakok ide! :-)
Kals-II-kabinos-alja-ralatas-Cimarossra-P1000235.JPG
Cimaross-rol-Kals-fele-P1000281.JPG
Frissen-ratrakolt-billiard-asztal..P1000247.JPG
Ilyen-idoben-nem-annyira-kenyelmes-a-ketuleses...P1000190.JPG
Volt-ilyen-furcsa-ido-is-P1000240.JPG
A-nagy-tomeg-miatt-idonkent-meg-kellett-allnom-fotozni..-P1000246.JPG
Tiborh
42 élménybeszámolót írt
42
16 éve tag
2009.03.23. 15:27
Köszönöm!:-)
1 hetet voltunk kint síelni,-Matrei-ben volt a szállásunk. Készülök írni egy élménybeszámolót, csak amióta hazajöttem,a képeket bírtam csak feltölteni.
A hely tényleg gyönyörű, szép tájakat viszonylag egyszerű látványosan fotózni..:-)
Nem túlzok ha azt írom, voltak olyan időszakok amikor nem lehetett látni síelőt a pályán..Nagyon nem volt tömeg!
Nemsokára megírom az élménybeszámolót és akkor majd bővebben!
zsoci
552 élménybeszámolót írt
552
18 éve tag
2009.03.23. 14:20
Milyen képek?
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.