Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A gazdasági válság hatása a Síelőkre/Boardosokra

ÜZENETEK (26)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
18 éve tag
2009.02.23. 19:26
...ha, Ausztria el kell felejteni a hoteleket. Apartman tűrhető áron bérelhető, kaját meg megint itthonról kell vinni. Konzerv sólet hetekig...Ebédre szendó....Összeállni többen egy kocsira. stb. Tudunk szerintem spórolni, mindenki volt diák..:) Az éves bérlet is járhat kézről kézre...A válságra mi a megoldás? Mindenki kezdjen el vásárolni...:))
Robin
2501 élménybeszámolót írt
2501
17 éve tag
2009.02.23. 19:25
A tavalyi szezonban ilyenkor 20-25 nap között jártam . A mostaniban -2 esti sízést is beleértve- a mai nappal bezárólag a 15. napom volt.
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
19 éve tag
2009.02.23. 19:20
Azért szerintem azok akik csak egy kicsit kevesebbet síelhetnek (beleértve magamat is, bár én az anyagi helyzetemet tekintve aránytalanul sokat költök síelésre) még nem szólhatnak semmit, az ország fele lassan eljut oda, hogy az élelmiszert sem fogják tudni megfizetni. (Esetleg némi szójásított tartósítószerezett kétes eredetű osánoshúst.)

A megoldás: Ha részletesen kifejteném, akkor az egész politikai vitába torkolna. Azért annyit mégis leírok, hogy amíg kedves kormányunk képtelen bármit is előre tervezni, naponta változtatják az álláspontjukat,össze vissza hazudoznak belföldön, és külföldön egyaránt, addig hiába várjuk, hogy helyreálljon bármi, jöjjenek a befektetők, vagy oda áramoljon az adófizetők pénze(a szegényebb rétegeké) ahova kéne. Viszont jó tudni hogy azért arra van még pénz, hogy Veress J. úr vadonatúj audit kapjon kiváló munkájáért cserébe. Fő a példamutatás, nyilván egy bentley volt betervezve, de lemondott róla.

A magyar audiflottáról mindig eszembe jut, hogy a Merkel, és szerintem az egész német kormány már évek óta volkswagennel közlekedik.(Tehát már a válság előtti időkben is így volt ez.)

Aki figyeli a politikát az régóta tudja hogy ez fog jönni, bár hogy ilyen gyorsan az azért meglepetés. Aki meg eddig nem figyelte, az ezután talán már jobban fog érdeklődni ezügyben.
eperke
197 élménybeszámolót írt
197
17 éve tag
2009.02.23. 18:18
Huligan.
Szerintem a gazdasági válság mindenkit érint kis hazánkban. Kit igy, kit ugy.
Megítélésem szerint amíg nem lesz euro nálunk addig csak egyre rosszabb lesz. Ha megtörténne a bevezetése akkor is egy stagnáló szint lenne.
A fellendülésre még éveket vagy évtizedeket várnunk kell.
supersport dude
243 élménybeszámolót írt
243
17 éve tag
2009.02.23. 16:54
Sátorral fel a hegyre, gázpalack, meg májkrémes kenyér; akkor csak benzin van, meg a bérlet! :)

Viccet félretéve: foglaltam márciusra egy 5 napos utat (nem irodával), ami most cakli pakli 50ezer forintal lesz több az árfolyam miatt.

Ez egy kanbuli hétvége sízés ára.

Qva válság.
huligan
3493 élménybeszámolót írt
3493
17 éve tag
2009.02.23. 15:31
Sziasztok!

Azért nyitom meg ezt a topicot, mert az országunk gazdaságának válsága, erős kihatással van a rám és a környezetemre. A reálbérek csökkenése, a törlesztő részletek és a kamatok növekedése, a gyenge forint a téli, síeléssel töltött napjaimat szinte a felére redukálta, plusz elmaradt egy új léc vásárlása is!

Várom azoknak a hozzászólását és tapasztalatait, akiket érdekel a téma, és hasonlóan hozzám, komoly "áldozatokat" kellett hozni a síelés és a téli sportok rovására!

Továbbá a kilábalással kapcsolatos ötleteket is várom :)!
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.