Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

LOPÁS!!!

ÜZENETEK (33)Időben csökkenő Időben csökkenő
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2007.02.11. 20:37
Fancsen a felháborodásod jogos de biztos vagy benne,hogy honfitársad lopta el a felszereléseteket?
Csak azért írom mert írásod ezt sugalja,de azért ez internacionalista cselekedet.Mindenhol élnek csibészek.
fancsen
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
2007.02.11. 19:41
Üdvözlöm azt a sporttársat innen, aki tegnap este Donovalyban az esti pálya büféje elötti korlátra akasztott két gyermekcipőt eltulajdonította!........??????
Most már teázni sem lehet anélkül, hogy leláncoljon mindent az ember???
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2005.01.13. 18:30
Képtelen vagyok elhinni, hogy a rendőrség által csalinak őrizetlenül kitett megfigyelt (esetleg helyzetmeghatározóval felszerelt) csábítoan drága léccel nem lehetne egész bűnbandákat lefülelni, kitennék a lécet, vagy kitetetnék valakivel, civil ruhások figyelnék, a tömegbe olvadva, megvárnák, amíg az illető felveszi, követnék, a kocsiját is, és elvezetné őket a raktárhoz.
Csak akarni kellene szvsz, vagy van akadályozza ezt a fajta eljárást valami okosan kitalált bűnözők jogairól szóló szabály?
Madár
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
2005.01.13. 09:33
Sziasztok! Mumusnak üzenem, az én három pár lécemet a szálloda mögötti parkolóból, síboxból vitték el!!! A boxot úgy nyitották fel, hogy külsérelmi nyomok nincsennek!

Hazafelé jövet egy benzinkútnál a - magyarul beszélő - benzinkutas felvilágosított, hogy "Ja már tavaly óta bűnbandák szerveződtek a sífelszerelések lopására"... Na most akkor mi van??? (Egyébként a rendőrökkel, egyebekkeli leírásod, mintha csak a sajátom lett volna!)
pattyski
1345 élménybeszámolót írt
1345
22 éve tag
2005.01.06. 22:35

Sajnos a tegnap is elloptak 3 lécet egyik vendégemtől, egyik a mi lécünk volt.
Pedig én is felhívtam a figyelmét a szállodás is hogy éjszakára vigyék be a léceket a sítárolóba, de ők benthagyták az autóban.
Nagyon sajnálom hogy még mindig ilyensmivel kelljen foglalkozni a vendégeknek, de sajnos amig nem fog változni a gazdasági helyzet addig nem lesz változás...
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2005.01.05. 15:25
Sziasztok! Amikor en a lecemet vettem, kialkudtam ajandekba egy egyszeru zarat is. Nem tul nagy, kicsit huzza a zsebemet,de elfer benne. Olyan biciklizar szeru, a koteshez kell beakasztani es oda lehet zarni valamihez a leceket. Arra tuti jo, hogy inkabb maset lopjak el.
szecsei
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
2005.01.05. 15:09
Elsosorban, nem szabad el itelni az egesz Slovak nemzetet mert egy gazember el lopta a sileceket! Barki lehetet volna a tolvaj -Szlovak, Magyar, Kinai...!

Ket honapja koltoztem MO-ra. Tiz eve jarunk a csaladal Ausztriaban a Ski Welt-ben, pl Soll, Ellmau, Scheffau. Meg kell mondjam hogy a lec lopas ISMERETLEN ottan. Etterem elott barki ott hagyi a legdragab felszerelest es SENKI nem lopja el. Kozkedvelt a terulet a holland, angol es szinten nemet sieloknek de egyikuk sem lopja el a masiknak a lecet, osztrakokat beleertve.

Szeretem volna kicsit jarni Szlovakiaban at de ha fojton neznem kell kocsit, felszerelest, penztarcat, stb inkab nem. Nekem nagyon szokatlan ez a dolog sieles kozbe amire inkabb kikapcsolodaskent tekintek.
huo
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2004.12.19. 11:16
Szerintem elhamarkaodott dolog rosszakat mondani egy ilyen "piti" dolog miatt egy neprol es orszagrol
- nem lehetetlen hogy nem szlovakok hanem honfitarsunk volt a tolvaj
- budapesten is barmikor ellophatnak toled valamit
- engem hatvanban raboltak ki a rendorok kirohogtek mert csak 200eFt-m vittek el plusz papirjaimat nem volt szep, de egy postkommunista orszagban mit varsz
- kulonben egy du. nem is sok egy rendorsegi ugyintezeshez
Taho(e)
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
2004.12.17. 17:16
Zar az lenne, de ezt amellett, hogy draga magunkkal kell cipelni (kabel, lakat).
Az USA-ban regi jol bevalt trukk, hogy a ket lecet egymastol kulon helyezi el az ember, a tobbi silec koze keverve. Fontos, hogy emlekezzunk hova tettuk oket (a botokat szinten). A tulajdonos nevet mindket lecbe ajanlatos bejelolni. A tolvaj nem fog paratlan lecet lopni es keresgelni sem fog a masik lec utan. (Maset fogja ellopni). Egyebkent en nem biznek meg az osztrakokban sem.
sigesa
19 élménybeszámolót írt
19
20 éve tag
2004.12.15. 00:17
Talán nem kellene ennyire általánosítani. tolvajok, rablók, gazemberek mindenhol vannak. El tudod képzelni austriában hány lécet kötnek el telente? Persze hogy nem az osztrákok, hanem a mi "honfitársaink", meg a volt posztkommunista rendszerek csökevényei. Sajnos az a Q,va 40 év sehol nem múlt el nyomtalanul. Egyébként a szlovák emberek nagyon kedvesek, és segítökészek az én tapasztalataim szerint, kivételek sajna itt is, mindenhol vannak. És igaza van Agent-nek, drága lécet soha ne hagyj örizetlenül, de még nyugaton se, mert aztán egy idö után a rossz tapasztalataid miatt, nem lesz hova mennetek síelni. üdv : sigesa
Bagi Zsolt
160 élménybeszámolót írt
160
21 éve tag
2004.03.29. 10:55
Hi!

3 éve Valferjus-on voltunk! Szinte csak magyarok voltak és persze a magyar srácc lécét lenyúlták! Egyébként én sem megyek többet Szlovákiába. Annyira paraszt emberek sehol nincsenek, mint ott! Komolyan úgy nézett ki, hogy még én legyek hálás, hogy ott költöm a pénzem! Inkább fizetek 10-el többet és megyek Aut,FRa,Ita-ba! Iszonyat rossz tapasztalataim vannak! Egy pozitívum: az árak! De itt vége is a felsorolásnak.
pattyski
1345 élménybeszámolót írt
1345
22 éve tag
2004.03.15. 21:58
Sajnálom hogy egy lopásért elhamarkodott következtetést hozol. Az ország nem tehet arról hogy van egykét banda aki lopja a léceket.
Engemn is kiraboltak Hollandiában de úgy hogy semmink nem maradt /útlevél, pánz semmi/ és soha eszembe nem jutott hogy azt mondjam soha nem megyek Hollandiába.
Megint csak azt mondom hogy mindenki vigyázzon az értékeire és akkor nem lesz baj.
Mumus
1 élménybeszámolót írt
1
20 éve tag
2004.03.02. 17:36
Szlovákiai viszonyok
Szlovákiában síelők figyelem!
Eddig kétkedve hallgattam, olvastam a szlovákiai viszonyokat bírálókat, de családommal ezennel beléptem a szlovák síterepeket messze elkerülők táborába.
A hét végék egy-egy napját a közeli terepeken szoktuk tölteni.
A balsors 2004. 02. 28-án Táléra vezetett bennünket.
Délben szokás szerint egy kis pihenőt tartottunk a pályák melletti étteremben.
A léceinket, botokat szokás szerint az étterem előtti korláthoz támasztottuk. (Minimum 100 léc volt hasonlóan elhelyezve.)
Az étteremből kijövet megdöbbenve tapasztaltam, hogy a sílécem eltűnt. A lécekre akasztott botokat nem vitte el a tolvaj.
A szép számban a helyszínen tartózkodó fekete ruhás őrök csak a vállukat vonogatták. Minden energiájukat lekötötte, hogy lebeszéljenek a rendőrség kihívásáról, mondván, hogy sokat kell rájuk várni és a léceim úgysem kerülnek elő.
Miután ragaszkodtam a rendőrséghez kihívták a járőrt. (Még csak egy óra telt el!)
Ők a kár nagyságát hallva széttárták a kezüket, hogy ehhez nyomozó kell, ők nem kompetensek.
Közben gyenge kísérletet tettem, hogy talán meg kéne nézni a kamerák által rögzített felvételeket. Ezzel némi idegességet okoztam, de végül közölték, hogy képrögzítés nem történik.
Közben még egy óra eltelt és megjött a nyomozó.
Felvett egy jegyzőkönyvet, majd közölte, hogy a hivatalos bélyegző Breznóban van, kövessem őket odáig, ha papír kell. (20-30Km?)
A felvonók zárására visszaértem, felpakoltuk a maradék felszerelést és haza kocsikáztunk.
Pozitívumok: a kommunikációban egy szlovákiai magyar srác segített, egyébként lehet, hogy még mindig kint lennénk.
A tolvaj az én vadonatúj, de egyébként két éves Fischer modellemet vitte el és nem a fiam szerényebb kinézetű, de 20000 Ft-tal drágább Elan-ját.
Utolsó tőrdöfés: A biztosító nem fizet, mert az utasbiztosítás sportszerekre nem érvényes. (Miért is kötünk biztosítást?)
Van olyan zár amivel a lécet biztosítani lehet a lopás ellen? Vagy autózzam 100 km-rel többet Ausztriába?
Egy utolsó kérdés: A sípályákat üzemeltetőknek nem kellene erkölcsi és anyagi felelősséget vállalni az ott eltűnt felszerelésekért, ha már nagy számú örző- védő személyzetet alkalmaznak? Vagy talán az ő kezük is benne van a lopásokban?
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.