Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Képek értékelése + Falinaptárunk

ÜZENETEK (123)Időben csökkenő Időben csökkenő
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2009.11.19. 13:51
Király, na akkor ma otthon előkeresem a művészi beállításokat:):)
Előzmény: (zadmin 74018)
zadmin
290 élménybeszámolót írt
290
19 éve tag
2009.11.19. 13:22
Már több mint 20,000 kép van a portálon, egyre gyűlnek az új galériák, és még el sem kezdődött a szezon. Szeretnénk majd díjakat sorsolni a legszebb képeket feltöltött felhasználóink között. Ennek első lépéseként lehetővé tesszük a képek értékelését, pontozhattok minden képet 1-től 10-ig. A galériában, a kép alatt látjátok a listát, melyből pontszámot adhattok a képnek.

Első körben arra szeretnénk kérni a galériákat már feltöltött felhasználókat, hogy nevezzétek be saját jobb képeiteket a versenybe. Adjatok jól sikerült képeiteknek egy nyolcast, kilencest, urambocsá tizest, ezzel ezek a képek később kiemelésre kerülnek, és mások által is megmérettetnek. Ha nagyon szorgos vagy, minden képed értékelheted, de azt javasoljuk, válaszd a jobbakat, és ne szerénykedj, hívd fel mások figyelmét szép képeidre. Mindenki gyönyörködni akar a pengeéles hegygerincekben, pompás havas lejtőkben, esetleg legnagyobb esésedben.

Ha nem töltöttél még fel képeket, itt az ideje! Tölts fel egy-két szép galériát, oszd meg legjobb képeid! Ha nincs kedved, nincs fenn saját képed, de emlékszel, hogy melyik galériában láttál jó képeket, ne fogd vissza magad, értékeld mások képeit!

Ez még csak az első kör, jönnek később újabb fejlesztések, tudod majd a mások által már kiemelt képeket te is értékelni, saját kedvenceid között böngészhetsz, stb. De nem akartunk várni, így hát az értékeléseket a mai naptól el lehet kezdeni. HAJRÁ!
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
elsőelőző
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.