| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
A kérdés ebben a formájában eléggé érdekes . Mindenből a top kategóriát szeretnéd ?? No akkor igen nagy kell, hogy legyen az a malac, mert könnyedén hétjegyű számba szaladhatsz.
Előzmény: (Parappa :) 128015)
|
|||||||||
![]()
Ruhában Bogner, Spyder, Colmar, hogy a szélesebb körben elterjedtebb felsőbbeket említsem. Ha színesebbet akarsz úgy pl HH.
Bot leki, ha klipszes lekit szeretnél, úgy a kesztyű is maradhat ez a márka. Léc? Atomic, Fischer stb stb, a legtöbb gyártónak vannak felsőbb kategóriás lécei, csak ne a Hervisben vegyél. Intersport (legalábbis AUT ok), plusz kisebb-nagyobb maszek sportboltok. Bukó pl. Poc Szemüveg: nekem a mostani Uvexem bejött. Baki: lange, atomic, fischer, salomon. Van külön baki topic.. legegyszerűbb, ha bemész egy sportboltba a malacperselyeddel és ott tetőtől talpig felöltöztetnek :) Előzmény: (Parappa :) 128015)
|
|||||||||
![]()
Kesztyű?
Előzmény: (Parappa :) 128015)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Sziasztok!
Gyűjtögettem, gyűjtögettem és összejött egy szép kis összeg a malacperselyben :) Szeretnék beruházni egy csak márkás, tartósan használható sífelszerelésszettre. Mikre van szükségem? Léc, cipő, bot, nadrág, kabát, bukósisak, szemüveg és aláöltözőn kívül? |
|||||||||