Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tolerancia kérés

ÜZENETEK (46)Időben csökkenő Időben csökkenő
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2012.09.27. 17:06
Nem szoktam az újakat naiv kérdés esetén letámadni, ezt meghagyom másoknak. Ha tudok segítek, vagy konkrét infóval, vagy iránymutatással, ha nem, hallgatok.
Megfigyeltem viszont, hogy ha egy butuska kérdést követő "ledorongolás" után a kérdező nem kapja fel a vizet, nem támad vissza, hanem elnézést kér, akkor a "támadó" is általában megenyhül és átmegy segítőbe.
Szóval az újak részéről is szükségeltetik némi tolerancia, illetve, ami szintén nagyon fontos, némi tájékozódás a kérdés feltevése előtt.
Az itteniek döntő többsége örül, ha segíthet, de talán néha jogosan akad ki, ha azt érzi, hogy valaki nulla energiabefektetéssel akar "profitálni".

Én azt javaslom, figyeljünk egymásra, és adjuk meg minden irányban az elvárható tiszteletet.

De persze mindenekelőtt tolerancia, kedves sítársak, tolerancia!!! :-)
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2012.09.27. 16:31
A kérés jogos.

Ezért -bár én sokkal toleránsabb vagyok, mint az előttem hozzászólók :-))-, oda fogok figyelni magamra, és próbálok másokat is emlékeztetni, hogy legyenek figyelmesebbek az újakkal.

Szerkesztve: Kicsit átondoltam a dolgot, másik hsz-em később.
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
2012.09.27. 16:30
Csak megjegyzem, hogy a felhasználó több mint másfél éve regisztrált, s majd 70 hozzászólása van.
Tehát nem amatőr.
De a kérés jogos.

Csabor
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
16 éve tag
2012.09.27. 16:08
Teljesen jogos Andrea!

Ígérem a jövőben erre oda fogok figyelni!
huligan
3493 élménybeszámolót írt
3493
17 éve tag
2012.09.27. 15:39
Teljesen jogos Andrea!

Ígérem a jövőben erre oda fogok figyelni!
Előzmény: (WAndrea 140414)
WAndrea
1070 élménybeszámolót írt
1070
22 éve tag
2012.09.27. 15:18
Kedves Fórumozók!

Ezt a nyílt levelet elsősorban a régi fórumozóinknak írom. Nagyon szépen kérem, hogy aki olvassa, számoljon el magában háromig, gondolkozzon el picit, mielőtt válaszol. És most főleg azokhoz szólok, akik ezt elsőként fogják olvasni:) Azokhoz, akik naponta olvassák a sielok.hu-t, sőt a fórum minden beírását nyomon követik, és teszik ezt már sok sok éve.

Örülünk annak, hogy vannak törzs látogatóink, jó érzés, hogy fontos számukra a sielok.hu, és ez kölcsönös, mert mi is sok értékes tartalmat kapunk tőlük. Ők azok, akik ismerik az összes témakört, átlátják a fórumban a topikok szerkezetét, pontosan tudják, hogy egy új téma felvetése hol van a legjobb helyen, emlékeznek az évekkel ezelőtt slágernek számító témákra, részt vettek a nagy szakmai vitákban, írtak sok beszámolót, és unásig ismerik a többség számára "lerágott csontnak" számító kérdéseket és válaszokat.

Éppen emiatt történhet meg, hogy amikor egy új felhasználó bedob egy olyan kérdést, ami egy régi "fórumlakó" számára lerágott csont, kiakadnak az illető tudatlanságán és "jól eligazítják" a naív kérdezőt. Segítség helyett szegény új fórumozó kap egy jó adag letolást, hogy miért mert ekkora hülyeséget kérdezni. A fórumlakó kifejezést egyébként nem én, hanem egy így járt olvasónk találta ki, aki miután alaposan szétcikizték, kérte tőlünk profilja törlését.

Sajnos nem ez volt az egyetlen eset. Több ilyen is volt az előző szezonban és sajnos már idén is megvolt az első. Azért írom most meg ezt a levelet, hátha sikerül elérnem némi toleranciát, megértést azoktól, akiket idegesítenek az új felhasználók "naív" kérdései. Ilyenkor ősszel napi 5-10, de a szezonban olykor 50-100 új regisztrálónk is van naponta, tehát erre a toleranciára nagyon nagy szükségünk lenne, az ő érdekükben.

Köszönjük.

Örülnénk, ha azok, akik egyetértenek velünk megtámogatnának bennünket véleményükkel.
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.