Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Bocsika,de nem azt írtam,hogy Eplény nincs ott,hanem a "World Snow Day at Kékesteto- Kékesen van,Nálatok
"Snow Day Eplény" lesz. Nem tudom mi a különbség a kettő közt,de biztos van,mert ha nem lenne nem így írnák a rendezvény oldalán. Úgyhogy kicsit lassabban,én téged nem szólítottalak meg és nem is akarlak. Maradok tisztelettel! Előzmény: (Nordica Vili 151357)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Csak a tisztánlátás miatt:
Szkita1: írt egy nem éppen barátságos hangú hozzászólást, amelyben lenyúlással (mondhatnám csúnyábban is) vádolta MSZI-t Pulmy: azt mondta, hogy az adott honlapon Kékestető szerepel. Nordica Vili: nem kívánt sok sikert, nem javította ki Szkíta1 hozzászólását, hanem tájékoztatta Pulmyt, hogy MSZI sehol sem szerepel, viszont elismerte, hogy az nem ugyanaz a rendezvény. Mi van itt? Miért nem lehet örülni annak ami van? Ha jónak érzem magam, akkor miért kell mindenféle ürüggyel, mindenáron a másikat sárba taposni? Az ilyen magatartás az olyan emberek sajátja, akik nem ismerik értékeiket, s nincs önbizalmuk. Én nyugodt szívvel szeretnék mindegyik hazai síterepre járni, szeretném objektíven megírni a tapasztalataimat, de nem szeretnék mindenféle vádaskodás részese lenni. Örüljünk, hogy van hó, legyünk sportemberek, akik nem megsemmisíteni akarják a másikat, hanem jobbnak lenni nála! Zavar ez a stílus. Talán régimódi vagyok, de az én koromban az úriemberek másként intézték az ügyeiket. Mindenkinek sok üzleti sikert, s a síelőknek pedig jó csúszást kívánok! Csabor Előzmény: (Nordica Vili 151357)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Eplényt, Kékest, és Galyát találtam a térképen. Mindegy, ettől függetlenül gusztustalan a nyilvános onanizálás amit az Eplény funok előadnak.
Előzmény: (Nordica Vili 151357)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Kedves Pulmy
Ezt nagyon benézted. Nyissad meg az áltatlad megadott linket, ott Eplény van!! Hoppá. Mátraszentistván sehol, persze azt nem is Snow Day-nek hívják. Már korábban is beégtél valótlan állításokkal, ahogyan olvastam. Előzmény: (Pulmy 151335)
|
![]()
Hihetetlen a nyelv technikád, bravó!
Előzmény: (Szkíta1 151330)
|
![]()
A rendezvény hivatalos lapján M.o.-on csak Kékestető szerepel,mint a világ esemény helyszíne:
http://www.world-snow-day.com/ World Snow Day at Kékesteto Előzmény: (Szkíta1 151330)
|
![]()
Ejnye Szkíta, szerintem kell legyen barátságosabb oldalad is.Ennél még az "OGRÉK" is humánusabbak.
|
![]()
Ezért a néhány emberért kár volt lenyúlni a snowday ötletét, amit Barbai Áron talált ki, szervezett és valósított meg.
Nemzetközi díjazásban részesült az ötlet, mára cirka 30 országban bonyolítják le - Barbai Áron vezetésével, tudtával és beleegyezésével. Úgy látom Ti is díjaztátok az ötletet és lenyúltátok. Nem szép dolog, mondhatom, nem szép! Előzmény: (Mátraszentistván Sípark 151313)
|