Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Nagy-Hideg-hegy
síterep infó oldal
ÜZENETEK (432)Időben csökkenő Időben csökkenő
Jano-33
2 élménybeszámolót írt
2
19 éve tag
2006.01.31. 18:20
Hali Mindenkinek!
-Most jan.29-én felmentem a meghírdetett síbusszal (ami reggel 7 és negyed 8 kor indul az Árpád hídtól Sconto bútorbolt parkolójából, pesti oldal) királyi módon felértünk fél kilencre 9-kor indultak a felvonók igaz egy kicsit "retrósak" a Taxi háznál lévő bébi az újnak tűnik.
Nekem jó tapasztalataim vannak olcsó, szép hely a kaja is elfogadható a házban. Délután rengetegen voltak a nagyfelvonónál sajna sor keletkezett kb.15-20 perc de a pálya brutálisan jó mind a két variánsa a fekete és a piros és majdnem két kilóméteres lecsúszás!!!
Ennyi most felmegyek megint a hétvégén (kivettünk egy szobát) és megírom, hogy mi a "pálya" Hideghegyen.

Üdv:Janó
pestitom
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.08. 17:17
Helló mindenki!

Nagy Hideg-hegy a legjobb pálya itthon. Idén még nem voltam, az esős időszak után milyen a pályák minősége?

Tud valaki válaszolni?

Köszi,

Tom
gurkpeter
1 élménybeszámolót írt
1
18 éve tag
2005.12.29. 21:42
A buszos hirek igazak, eleg idegesito a dolog, mi 2 orat vartunk. A fekete palya nagyon elvezheto, a fenti szemelyzet nagyon kedves es az egesz csaladias hangulatu, a taj persze gyongyoru. Raferne a fejlesztes,de most jo sok hoval erdemes menni. Nekunk liftekre gyakorlatilag nem kellett varni. Erdemes odatelefonalni elotte, a web-es infok nem mindig teljesen "frissek".
Nagypipi
1 élménybeszámolót írt
1
18 éve tag
2005.12.28. 17:21
Ma voltunk a Nagy Hideg-hegyi sípályán... Azaz lettünk volna, ha jött volna a busz. Mint egy órás állás után kiderült, (eddig nem voltak elérhetőek...) a busz beborult az árokba, és nemsokára jön. Miután még egy óra várakozás után se jött, hazamentünk. SENKINEK NEM AJÁNLOM AZT A SÍPÁLYÁT! (kivéve aki szeret gyalogolni, fázni, stb...)
maffia
59 élménybeszámolót írt
59
18 éve tag
2005.12.27. 19:44
Ma megnéztük ezt a Nagy Hideghegyet,aztmár tudom miértkapta ezt a nevet.Mindent elolvastunk a honlapjukról,ugyhogy felkészülten mentünk.
Sajnos aztkelmondjam ez a buszos fölmenetel KATASZTROFA! Aminek 9kor kelet volna jönie azcsak féltizre jött ami már dugig volt ugyhogy hiába várt ott 50ember a 25szeméjes buszra páran tudtuk felpaszirozni magunk,sajna egy kanyar félora,deha gyalogol az ember az fél nap.

Nade föntmár minden másvolt HATALMAS HÓ elégjó pálya,nagyon rendes személyzet fogadot minket,sorbanállás egy dekase egésznap lehett hasitani,viszont ha valaki az erdöspályán megy le annak ajánlom induljonel 3kor mert eléghoszú szakaz és valahol gyalogolni kel.

A lényeg hazi viszonylatba nagyonjót sieltünk.
ati.JPG
Nagy-H8.jpg
Nagy-H1.jpg
Fazzoletto
537 élménybeszámolót írt
537
19 éve tag
2005.03.14. 10:06
Jani: igen, sokan vannak Kékesen, de a pálya elég széles a beléptető meg vagy 5 kapuból áll, lényegében nem kell várni semmit. Sok busz jár, arra sem kell várni sokat. A felvonó meg nem kell asználni, ha úgyis van busz. Mindenki így gondolja, ott sem kell várni 10 percnél többet, ami ugyan sok, de mégsem 20 perc. Mi többször is voltunk szombaton Kékesen, és szerintem nem kell várni szinte semmit.
Dobri
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
2005.03.13. 21:53
Mi ma voltunk először Nagy-Hideg hegyen, és ha nem a külföldi pályákhoz viszonyít az ember, akkor szerintem jó. A "beakasztós" felvonó egy kicsit gáz volt, de csak akkor amikor eltűnt valahol a földben. Mi kicsi gyerekkel voltunk és egy kicsit nehezebb nekik elmagyarázni, hogy ha érzi hogy húzza lefelé a kötél, akkor emelje föl és tartsa meg. Bár szerencsére ráérzett és nem volt gondunk :) Szerintem a pályákkal semmi gond nincs, egyedül a felvonókkal.. de ez is hozzászokás kérdése. Ami viszont nagyon tetszett, a felvonó személyzet kedvessége és segítőkészsége!! :)) Nekünk a kajával sem volt semmi gondunk.. sőőőt!.. Aki a tükörsimára gyalult pályát várja el, az menjen külföldre, aki viszont egy különleges síélményre vágyik, az nyugodtan próbálja ki Nagy-Hideg hegyet.. különben is tökéletesen ratrakolt pályán nem nagy művészet síelni.. aki viszont itt tud, az mindenhol tud :)
][mmortal
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
2005.03.13. 20:32
höhö. ma is voltam ott. két hete is. akkor borzalmas volt. boardozom, tehát a felvonó alapból máshogy müxik. a naggyal nincs bajom, a kicsivel annál több: be kell akasztani egy kampóféleséget aminek a kábele belesüpped a hóba, és felfele kell húzni a kötelet. össz-vissz 2x sikerült rajta felmennem a két alkalom alatt. a nagyfelvonóval nincs gond, viszont szar helyen van. múltkor muszály volt leszálnom mert egy gyerek leesett előttem azt ott szaraxott, tehát az erdőbe kellet lemennem fekete pálya szerű lejtővel, csak iszonyat vastag hórétegben meg erdő közepén. amikor leszáltam be is ragadtam két kivágott fatörzs közé.

egyébként magyarországon ez az első pálya amit kipróbáltam. bánkúton kedden remélem jobb lesz a helyzet
Irsis
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
2005.02.28. 08:02
Nem tudom, hogy ki tudja élvezni azt ami ott van!
Ha nem használjuk a buszt, ha viszünk magunkal kaját, és nem sielni akarunk, AKKOR ajánlom mindenkinek, mert gyönyörü!

A busz a kiírás szerint 30 percenként viszi fel és le a kedves sielővágyókat. Elárulom hogy volt amikor másfélórát kellett várni. Főleg 4 órakkor amikor már midnenki haza akar menni. Kis gyerekekkel ott vártuk a buszt a sok minuszba, elment mellettünk az egyik busz, és utána mint a szardíniás doboz, a 20fős buszba kb. 50-en préselődtek.

Az enni való meg egyszerüen kritikán aluli volt!!! Ami rántott vagy sok olajban kell kisütni azt NE EGYEN SENKI!! mert fáradt olajban csinálták meg. Azaz a kajának PETROLEUM szerü szaga és íze volt. Mind ezt természetesen egy kistányérnyi (fél adag ) petróleumos kajáért elkértek 800 forintot!!!!

Soha többet nem megyek oda, nagyon nagy csalódás volt!!! BORZALMAS!
admin
61 élménybeszámolót írt
61
22 éve tag
2004.01.21. 20:33
Most kaptuk a hírt:
Harminc cm friss porhó és hazánk leghosszabb sífelvonója várja a börzsönyi Nagy-Hideg-hegyen a sísport hazai híveit. A hétvégén a Budapesttől egy órai autóúton elérhető Királyrétről síbusz szállítja föl a közönséget a 860 méter magasságban fekvő turistaházhoz, ahol három haladó és egy kezdő sípálya várja a sportbarátokat.

Ide várjuk azok beszámolóit, akik síelni mennek a Börzsönybe. Egy érdekes sítúra beszámolót itt olvashattok:
https://sielok.hu/rovat/elmenybeszamolo/cikk/csovanyos-turasi-2004/
admin
61 élménybeszámolót írt
61
22 éve tag
2004.01.06. 23:02
Megújult a Nagy-Hideg-hegyről szóló információs oldalunk, sok hasznos infot találtok itt a sípályákról, síbuszokról, idei síbérlet árakról:
sielok.hu/Nagyhideghegy.htm

Reméljük lesz nemsokára elég hó is, hogy elindulhassanak a liftek.
balazs005
1 élménybeszámolót írt
1
21 éve tag
2003.02.10. 17:19
Hello Everybody!
A hétvégén jártam a Nagy Hideg-hegyi pályán, aminek csak a két széle volt lekotorva. Ennek ellenére működött a felvonó, de nagyon szarul lehetett síelni rajta. (A pálya közepén 40-50 cm -re elsüllyedtem, amikor lecsatoltam a lécem.)
A telefonos információnyújtásukban ne bízzatok meg - tudniillik nekem pénteken azt mondták, hogy nagyon jó a pálya!!!!! Véleményem szerint a bánkúti és a kékestetői pályák a legjobbak Magyarországon. Jó síelést kívánok minden sporttársnak!
B.
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.