Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pályahossz mérése, avagy csalás felsőfokon (?)

ÜZENETEK (41)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
2006.10.09. 14:05
"Becopizom a Gerlitzenről az üzenetemet:
Minden évben mást? Eddig ez a legjobb, mozog a hegy talán?:) Mellesleg a második üzenetemet is "nagyvonalúan" törölték, feltehetően nehezükre estek a valós tények. Egyébként nem egy egyedi esetről van szó (sajnos), és ez nem más, mint a vendégek, hmm.. hát hogyan is fogalmazzak... átejtése (s ekkor nagyon finom és nőies voltam). Ha összeszámolod az oldalukon a pályákat (a mélyhópályákkal(skiroute) együtt úgy 22 km jön ki, vagyis sem a korábbi 26, sem a mostani 40-et nem üti meg. Ha legalább csalnak, akkor azt tegyék úgy ahogy kell, mert így még nevetségesebb az egész.

"senki sem egyenesen síel, hanem szlalomban" S mégis, ha így mérik, akkor kihez, mihez? Hiszen egy pályán lehet széltől szélig lemenni, de lehet rövidívekkel egy ratraknyomvonalon belül maradva. Itt vajon melyiket adják meg?? Ez a mérés meglehetősen szubjektív, így talán jó lenne az eddigi "toronyirántoknál" megmaradni.
Úgy néz ki manapság már a pályakilométerekre sem lehet adni, igaz ez már korábban nyilvánvaló volt számomra, de a vírus megfertőzte a Gerlitzent is. Persze nem kétséges, hogy a brossúrákban jobban mutat a 40, mint a 26 vagy 22...
ui.: csatolok egy korábbi cikket, Stuibaion is kozmetikáznak rendesen. a cikk óta már 100 km felett tartanak, 10 év múlva már lehet, hogy 200-nál lesznek; s mindezt úgy, hogy egy követ sem raktak arrébb."

Gondoltam a téma megér egy új topicot. Sajnos nem egyedi esetről van szó, ami szomorú. Hiszen mi, mint az adott síterep vendégei fizetünk (sokszor nem kevés pénzt) a szolgáltatásukért, s ezért elvárjuk, hogy pl. a honlapján korrekt adatokkal álljanak elő és ne kozmetikázott, "túlbecsült" és fals információkkal kápráztatják el a (leendő) sízőt, hódeszkást. Kétségtelen, hogy marketing szempontból sokat dobhat a nagyobb pályakilométer, na de van ám a Világon olyan is, hogy tisztesség és becsületesség. De úgy látszik (jó)néhányan teljesen hülyére veszik a téli sportolókat!
StG-PistenvermehrungKrone.jpg
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.