Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pireneusok

ÜZENETEK (23)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bata Attila
2086 élménybeszámolót írt
2086
17 éve tag
2007.11.26. 12:44
Egy kis életet lehelek ebbe a fórumba is.
A hétvégétől lehet síelni Masella pályáin, egyelőre csak műhavon.
Jó kis képek ezen az oldalon:
http://malaltsdeneu.mforos.com/20523/7061979-ningu-ha-esquiat-avui/
zsalai
4 élménybeszámolót írt
4
17 éve tag
2006.11.05. 14:55
Előbb rossz fórumba írtam, elnézést már töröltem is onnan
zsalai
4 élménybeszámolót írt
4
17 éve tag
2006.11.05. 14:54
Négyszer síztünk a Pireneusokban és nálunk jelesre vizsgáztak. Nővéremék kinn laknak már lassan tíz éve Barcelonába. Barcából 2-3 óra alatt ellehet érni a komolyabb helyeket.
Februárban mindig meglátogatjuk őket, amit egy hét sízéssel kötünk össze.
Négy éve Port del Comtéban jártunk, ez volt az első pireneusoki sízésünk és teljesen megvoltunk elégedve a kiszolgálással és a sípályákkal. A sípályák még délután is simák voltak az osztrákok jöhetnének ide leckéket venni, a franciákról nem is beszélek. Vérlázító mit művelnek a három völgyben egyes helyeken! Port del Comtén csúcsszuperek voltak a sípályák,ami a gyerekek miatt is fontos, mert akkor még kicsik voltak.
Utána két szezont is Molinán és Masellán töltöttünk. Ez már jócskán nagyobb síterep, 120 km körül lehetnek a pályák, két síparadicsomot kötöttek össze alapjában véve nagyon jól összesízhető. Az egyik nap elmentünk Puigcerdára, ez egy kis település a francia határnál rengeteg üzlettel. Piszok olcsón lehet jó márkákat venni, feleségemnek itt vettem 150 euróért egy icelander kabátot, ami duplaennyibe lett volna !
Idén március elején Baqueira Beretben síztünk. Nagyon sok havunk volt és lebilincselt minket a hely, idén újra vissza szeretnénk menni. Piszkosul sok hó volt, egyetlenegy hátrány a felkapottsága, királyi család, Beckamék is ide járnak és ezért méregdrága, szerintem St Antoni árak!
Ami még tetszett a spanyoloknál az hogy minden pályát elérhet az ember franciaszékesekkel és nem vontatnak hegyen völgyön keresztül csákányosokkal. Ezért sem érhet Ausztria a közelébe. Ausztriába még mindig járunk ki sízni, de a spanyoloknál mindent összevetve jobban érezzük magunkat.
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.