Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc gyerekeknek

ÜZENETEK (43)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
18 éve tag
2006.12.04. 17:53
Szia!

Mint három gyerekes "sífanatikus" apuka az én véleményem az, hogy nem érdemes használtat venni! Mert nincs akkora különbség a használt és az új ára között. A gyerekek ebben a korban amúgy is amortizálják a léceket, össze-vissza karcolják a talpát és a tetejét is. Egy szezon alatt úgy néz ki egy gyerekléc mint felnöttben egy több éves sí. A kereskedők pont tudják, hogy évente kell cserélni lécet, ezért irreálisan magasan tartják a használt gyereklécek árait. Én azt javaslom vegyél új lécet, de ne új modellt, hanem 2-3 éves raktáron lévő lécet. Ezt tényleg jó áron el tudod hozni. Én pl. Fischer RC4 RACE 02-es modellt kötéssel, 100 és 120-as léceket 16 eFt/db áron vettem meg, tavaly. De közel ennyiért adták a sokkal leharcoltabb használt léceket is, ezért alkudozni kötelező. http://www.zentaisi.hu/
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2006.12.04. 11:31
Kb a gyerkőc álláig érjen a léc,semmiképp ne gondolkodj előre mert ha túl hosszú akkor csak szenved vele és elmegy a kedve.Ebben a korban bizony minden évben"kinő" a gyermek egy lécet és egy bakit.A bakancsnál szintén nem ajánlatos nagyobbat venni.
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
18 éve tag
2006.12.04. 09:24
Sziasztok!
Kiváncsi lennék a tanácsotokra 4 és 6 éves gyerekeknek szánt síléc vásárlásakor. Milyen hosszúnak kell lennie, esetleg lehet-e 1-2 évre előre gondolkodni? Természetesen az ember (tisztelet a kivételnek) nem nagyon vesz új léceket, ezért, ahogyan azt már az egyik fórumban felvetette valaki, Ausztriában próbálkoznék esetleg használt lécekkel. Ott valóban fillérekért adják veszik a megúnt, de alig használt darabokat, pl. a bécsi bolhapiacon és természetesen egyéb börzéken. De érteni nem nagyon értek hozzá, hisz magam sem vagyok nagyon profi.(Bár a napi tananyagot rámragad itt , ezen a honlapon). Az biztos viszont, hogy ha jó áron kap az ember lécet, akkor olcsóbban megússza mint a kölcsönzőben. Esetleg a bakancs rizikósabb.
Ezekkel a problémákkal kapcsolatban várnám észrevételeiteket, tapasztalataitokat.
Köszi
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.