Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Innerkrems
síterep infó oldal
ÜZENETEK (82)Időben csökkenő Időben csökkenő
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
2007.03.05. 08:39
Sziasztok!
Van valakinek aktuális infója a helyről, jövő héten megyünk az itt tartandó két versenyre (Bankár Kupa, Telekom Kupa), milyen időjárás várható? Ahány helyen nézem, mindenhol mást írnak. Köszi
nahar
27 élménybeszámolót írt
27
18 éve tag
2006.02.15. 00:45
Üdv Mindenkinek! Vasárnap jöttünk haza Innerkremsből, igencsak elégedetten. A terep kb.530 km-re van Bp.-től, Gmünd városától nem messze, 10 lift (1 db 4-es buborékos, 1 db régebbi 2-es ülős, 8 csákányos) és 45 km pálya van, ami kiegészülne 60 km-re és 16 liftre, de egy részét felújítják. Érdekessége, hogy itt van az alpesi teljesítménymérő központ és ezért jónéhány olimpiai és vb csapat itt edz. Most éppen a horvátok voltak itt, hihetetlen közelről látni síelni őket. Síhinta alakzatban vannak a pályák, 3 völgyön-hegyen lehet közlekedni. A pályák nagyon szépen gondozottak és voltak olyan órák(!) amikor egyedül voltunk az egész kék pályarészen. Várakozni 4 nap alatt egyszer sem kellett. A piros pályák vezetése nagyon dinamikus és váltopzatos, de volt olyan versenypálya ahol szerintem halandó ember nem megy le józanon. A hozzá vezető csákányos felvonó meredeksége 55% volt! A hó tökéletes, viszont sajnos a a szél minden nap erős volt, ami néhány pályarészen nagyon zavart. Utolsó napra esett 20 cm friss hó, úgyhogy ment a szűzhavazás...:)
Honfitársaink közül szinte senkivel sem találkoztunk, ami nem baj.
Bérletet a car-tournál vásároltuk még itthon, nagyon jó áron (4 nap 18500).

A szállásunk mesébe illő helyen 1300 méter magasan a szomszéd völgyben volt egy 200 éves malomépületben, természetesen gyönyörűen felújítva. 7-en voltunk, de elférnek 9-en is. A háziak lesték minen szavunkat, hihetelen kedvességgel fogadtak (pl.minden reggel friss bocitej, befűtöttek nekünk mire hazaértünk, stb.) Mindennel együtt fizettünk a szállásért 6 napra fejenként 55(!) Eurót(~kb14000/fő). Ez hihetetlen olcsó.

Címük:
http://www.gamperhof.at.tf/

Azért is jó, mert több terepet el lehet érni tőlük 20-30 km-n belül. (Katchberg, Bad Kleinkirchem,...) Mindenkinek csak ajánlani tudom!
További jó telet mindenkinek!
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.