Egyáltalán nem gátol semmiben, amit eddig csinaltal sieles közben. Én annyira megszerettem, hogy nélküle még a zöld tanulópályán se megyek. Ha kell meleg, ha kell szellőzik, szóval nekem egyáltalán semmilyen negatívumot nem okoz, sőt.
Arról, hogy mennyire viselnek bukót, ez sajnos ország függő. Ausztriában az emberek (értsd felnött, fiatal, öreg, mindenki) 80-85% visel bukósisakot, és ott inkabb azokat közösítik ki akinek nincs. Sajnos Magyarországról ez már nem mondható el. Van javulás, de még van egy régebbi "trend", hogy bukót a bénák és a gyerekek viselnek (sztem ez azért volt, mert az embereknek nem volt rá pénze, és kb igy letudtak), amit elég nehéz megváltoztatni, főleg úgy, hogy a magyarok azon rész aki nem hord, az inkabb regebbi lecekkel, retro anorakban nyomja vmelyik itthoni vagy szlovak palyan, es joesetben egy hetet siel egy szezonban. Neki nem biztos hogy egyertelmu hogy megvegye a 10-15-20e Ftos bukosisakot. De hangsulyozom ezen valtoztatni kell, mert mint nagyon sok tapasztalatbol lehet latni-hallani, eletet ment!