Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

SLskier által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (66)Időben csökkenő Időben csökkenő
SLskier
66 élménybeszámolót írt
66
19 éve tag
2004.11.23. 14:32
Roland: pl az általad hírdetett Elan SLX gyári versenysí is megvásárolható, akár Magyarországon is (saját szememmel láttam)! Ez "Elan SLX WorldCup Flat Ski" név alatt fut, tehát nincs rajata még platni se! Olyan platnit rakhatsz rá, ami neked a leginkább megfelel. A festése sem egyezik meg ennek a lécnek a "bolti" Elan SLX -el, csak hasonlít. (A boltin a platni és a csőr között egy körben van egy 'SX' felirat, a gyárin nincs.)
Szintén saját szememmel láttam Fischer (nekem is ilyen van) és Nordica gyári versenyléceket is magyar kiskereskedőknél (de Ausztriában is van a jobb boltokban)!
Ha nem hiszed, járj utána! :)
SLskier
66 élménybeszámolót írt
66
19 éve tag
2004.11.22. 21:30
Nagyon csodálkoznék, ha ez a biztosítás a pályáról mentést (tepsi + helikopter vagy mentő) is fedezné... ez se két fillér...
SLskier
66 élménybeszámolót írt
66
19 éve tag
2004.11.21. 11:45
Még annyival egészíteném ki, hogy érdemes a gyerekeket már ősszel kivinni műanyag pályára, itt meg lehet tanítani az alapokat -lényegesen olcsóbban.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
SLskier
66 élménybeszámolót írt
66
19 éve tag
2004.11.20. 20:37
Egyet értek azzal, amit Repárszky László leírt, de a többiekkel nem.
Elég sok oktatáson veszek részt (edzőtáborok, továbbképző táborok, stb...) és a konzervativizmusnak nyomát se látom, éppen ellenkezőleg! Sok ötletes, játékos feladattal, nagyon magas szakmai szinvonalon oktatnak (az állami vizsgás SMSZ oktatók). Nem csak a cél (pl a rövidlendület) elérése fontos, de az is, hogy eközben mindenki jól érezze magát!
Felvetődött, hogy miért kell felvonó nélkül szenvedni az első napokban? Vannak olyan alapvető elemek, melyek nélkül a kezdő nem képes a felvonót használni. Ilyen az alapvető lécbiztonság megszerzése, az egyenes siklás, fel/lelépcsőzés, hóekecsúszás megtanulása... erre kell min. fél nap.
A csoportos oktatásnak szerintem sokkal több előnye van, mint hátránya; de csoport ne legyen nagyobb 8-10 főnél és legyen többé-kevésbé homogén (nagyobb társaság esetén, ha van elég oktató, könnyű ilyen csoportokat kialakítani).
SLskier
66 élménybeszámolót írt
66
19 éve tag
2004.11.19. 18:50
Ez nem teljesen igaz: pl. a Hóshow-n volt Elan és Fischer gyári versenyléc is. Jóval magasabb áron, mint a bolti verziók. De ezeket a léceket nem is az 'átlag' síelőknek fejlesztik ki, akik 1-2 hetet síelnek egy szezonban.
elsőelőző
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.