Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ArchiTomi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (32)Időben csökkenő Időben csökkenő
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2009.02.04. 10:53
Így, hogy még nem voltunk itt nehéz megítélni, hogy jó döntés volt-e ide foglalni szállást. A hozzászólások között meglehetősen nagy a szórás.
Lehet, hogy függ attól hogy ki milyen szobában volt?
http://www.sporthotel-lackenhof.at/?base=static&type=rooms
Bár tisztaság szempontjából ennek nem kellene hogy jelentősége legyen.
Mi is kisgyerekkel megyünk, bár már 2 éves így tud járni. A higiénia viszont elsődleges szempont nálunk is.
3 nap múlva kiderül.
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2009.02.02. 23:09
Hát, én egy ilyen tárgyilagos és hiteles (ELSŐ) hozzászólás után már nem is tudom hogy elinduljak-e szombaton. Ne aggódj Ymibá reggel az lesz az első, hogy telerakom a tetőboxot Domestossal nehogy itthon maradjon. Amire Te mész rend lesz újra. :)
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2009.01.26. 17:23
Köszi Zsuy az infókat! Teljesen kezdő a kiscsaj. Megkaptam az oktatótól is a választ és úgy van ahogy leírtad, bár Ő úgy írta, hogy először a Baby-pályán kezdenek. Gondolom ez az amit Te 1-es aljának írtál. Csak az ár borsos nem kicsit :(
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2009.01.25. 21:48
Meg tudnátok írni, hogy a Sporthotel melyik pálya felvonójától van 200 m-re? Azért érdekelne, mert a lányomat be szeretném íratni síoktatásra, miközben én meg a ZASSZONY felváltva fogunk tudni síelni a 2 éves kisfiunk miatt. Írtam emilt Benke Zoltánnak az oktatással kapcsolatban, de még nem kaptam választ, így azt sem tudom még, hogy a sísuli melyik pályán szokott lenni.
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
Topik: Annaberg
2009.01.13. 11:04
Szia vh!

Köszi szépen a hasznos infókat.
Miután tegnap elküldtem az üzenetemet olvastam palmait beszámolóját Lackenhofról és felhívtam a Sporthotelt. Szerencsénkre volt még egy 5 éjszakás üres turnusuk február elején, úgy néz ki oda megyünk.
Még egyszer köszi, legközelebb kipróbáljuk Annaberget.
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
Topik: Annaberg
2009.01.12. 09:31
Sziasztok!
Tudnátok segíteni szállás ügyben? Családdal mennénk egy 2 és egy 7 éves gyerekkel. A kicsi ebéd után még alszik, tehát pályaszállás lenne az igazi megfizethető áron. A nagyobbik gyerkőcöt szeretnénk beíratni magyar nyelvű síoktatásra. Mi a feleségemmel közepesen síelünk.
Nem feltétlenül Annabergre mennénk, más terület is érdekel. Akinek van saját tapasztalata szívesen vennénk, mert az utazási irodák katalógusai alapján majdnem beleugrottunk mi is az annabergi Sporthotelbe. Szálloda vagy apartman is érdekes lehet.
Előre is köszi
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2009.01.08. 13:36
Sziasztok!
Egy észrevétel. A Krompachy Plejsy pálya térképe nem az aktuális pályarendszert mutatja, mivel a Hotel Relax-tól lefelé vezető pálya és annak felvonója a valóságban nem létezik (beülős felvonótól jobbra). Valamikor korábban kivágták ezen a részen a nagyobb fákat, de most csak egy gazos terület.
A síterep honlapján a valós térkép van kint: http://www.skiplejsy.sk/nove/s201-sieles.html
Érdemes lenne kicserélni.
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2009.01.08. 13:17
Örülök hogy így látod. Bárcsak mindig bejönne.
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2009.01.07. 21:29
Ma voltunk Krompachy-n és ami a pályát illeti már (majdnem) semmi nem utalt arra, amit micy78 írt legutóbb. Indulás előtt olvastam a hsz-át és kicsit aggódtam hogy milyen lesz, de bíztam a hétfőn leesett hóban. Tegnap a webkamerán már fehér volt a teljes pálya (már amennyire annak képéből meg lehet ítélni), ezért úgy döntöttünk mégis oda megyünk, mivel ez a hozzánk legközelebb eső "nagyobb" síterep és a maradék koronánkat el akartuk költeni.
Hétköznap lévén egyáltalán nem volt tömeg, sőt elég kevesen voltak a pályán. Mi a beülős felvonón 2× mentünk fel (az első csúszás előtt és ebéd után), de senki nem állt ott. Egész nap csak kb. minden 3-4-ikben ültek. Napközben legtöbbször a "D", néhány alkalommal az "F" felvonót használtuk. Ezeknél ugyanaz volt a helyzet. Becsúsztál és irány a csúcs. 1 óra alatt annyit csúsztunk, hogy alig akartuk elhinni hogy még csak ennyi idő telt el. Du. 2 óra után már többen lettek, de nem volt tömeg ekkor sem, síiskolások voltak főleg. A hosszú húzósnál (C) már ekkor volt kisebb sor, de csak néhány percet kellett várni.
A fenti büfék közül ma is csak az Energetik melletti volt nyitva.
A pályán nagyrészt műhó volt, de teljesen rendben volt. A középső részen egész nap mentek a hóágyúk. Délutánra voltak már kijegesedett részek főleg a pályák közepén, de nem volt vészes.
Az időt is jól kifogtuk, napsütés és kisebb hóesés felváltva, -7 fok.
Nekünk ez volt a szezon első csúszása, de nagyon jól sikerült.
Micy78! Menjetek ki most hétköznap ha tudtok, hogy elmúljon a rossz érzésetek :)
Ja! A térkép, ami itt van kitéve nem aktuális, mert a Hotel Relax-tól lefelé vezető pálya és annak felvonója a valóságban nem létezik (beülőstől jobbra). Valamikor korábban kivágták a nagyobb fákat, de most csak egy gazos terület.
A síterep honlapján a valós térkép van kint: http://www.skiplejsy.sk/nove/s201-sieles.html
Ezt majd megírom a honlappal kapcs-os topikban is.
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2008.02.28. 15:04
issimus
Ha nem gond, küldj már egy e-mail címet az enyémre légyszi ahová írhatnék neked. Szeretnék kérdezni valamit, de nem akarok off lenni egyik topikban sem. Egy újat meg nem nyitnék egy kérdés miatt.
Előre is köszi.
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
2008.02.04. 09:41
A Spektrumon adott műsor címe magyarul "Lécre fel" volt. Én felvettem videóra az adásokat, tényleg jók.
Most a Travel Channel-en megy a "Skier's World", ezeket is felveszem. Igaz ebben olyan helyeket mutatnak be, amik nem a magyar pénztárcának valók. Minden adás 2 részből áll, és mindkét rész végén egy Rob Butler nevű ürge jó tanácsokat ad bemutatóval egybekötve.
ArchiTomi
32 élménybeszámolót írt
32
17 éve tag
Topik: Csorba-tó
2007.12.28. 17:56
Sziasztok!
Tegnap voltunk a Csorba-tónál. Érdekes volt, hogy Svitnél még -6 fok volt a hőmérséklet, ahogy mentünk fel a hegyre, meg egyre enyhébb volt az idő. Fent már +0,5 fokot mutatott a kocsi hőmérője. A hegyre felvezető út felső szakasza elég jeges volt, de lánc nélkül is fel lehet menni. Délre értünk oda, akkor már csak az alsó nagy parkolóig engedtek fel. A felsőbb parkolók gondolom megteltek, így a rendőrök betereltek az alsóba. Onnan viszont ingyenes síbuszok vittek fel a felvonókig. A 4 üléses felvonónál kb. 15 percig kellett sorban állni. A pályák jók voltak, bár 2 óra után a meredekebb részek és a hosszú tárcsás felvonó felső felével párhuzamos pályaszakasz már nagyon kijegesedtek. Szintén érdekes volt, hogy a FIS szálloda előtt egy mobil bankautomatából lehetett pénzt kivenni (talán Fiat Ducato volt). Az idő nagyon szép volt, sütött a nap. Összességében jól sikerült a szezon első csúszása.
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.