Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Trailrider által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (303)Időben csökkenő Időben csökkenő
Trailrider
306 élménybeszámolót írt
306
15 éve tag
2009.03.10. 20:21
Kriszti!
Bocs, hogy ilyen gonosz voltam, ezek szerint tényleg nem egy időben voltunk. Gondolom egy héttel előztetek meg minket, mert mindenki azt mondta, hogy akkor etalon idő volt.
Sajnos a Pra-loupi átjáró lezárása miatt az az oldal nekünk kimaradt. Le Seignus viszont nagyon tetszett, főleg a felső pályák, csak sokszor akkora volt a köd, hogy az orrunkig nem láttunk. A L'autapie-re vezető herélő felvonó meg egyenesen a kedvencem ;)))
A resort alapjában véve nagyon jó, az ár pedig nekünk is nevetségesen alacsony volt, kb egy hasonló osztrák út fele. Csak sajnos a körülmények nálunk nem voltak épp ideálisak.
Trailrider
306 élménybeszámolót írt
306
15 éve tag
2009.02.20. 11:41
Mi is múlt 7végén voltunk, szintén a bungalókban, és indulás előtti napon, pénteken foglaltuk. Kártyával neten fizetve. Ja, ha megérkeztek, kapcsoljátok be az összes kályhát, mert a személyzet hajlamos kikapcsolgatni őket, és estére elég cidri lesz a házban.
Trailrider
306 élménybeszámolót írt
306
15 éve tag
2009.02.20. 10:52
Hát Kriszti, te egy másik Val d'Allosban lehettél, pedig egy időben voltunk. Valóban első vasárnap voltak a legtöbben, de ez nem különösebben zavart, így sem volt nagy zsúfoltság. Második nap reggele: 20-30 centi szűzhó a pályán. Wow! De mivel napközben egyáltalán nem kezelték a pályákat, délutánra minden népszerűbb lejtő buckapályává változott, és La Fouxban alig volt pár ratrak, reggelre a pályarendszer felét sem tudták lekezelni, még jó, hogy a friss hó rendszerint kiegyenlítette a felszínt. Ráadásul lavinaveszély miatt lezárták a Pra-Loupba vezető átjárót, és meg sem nyitották a hét végéig, így bő 70 km-nyi rendszer kiesett.
Kétszer buszoztunk át Le Seignusbe, megérte. Alig volt ember, etalon pályakezelés, viszont nem lehetett sok variációból választani. Szerencsére a csúcsra nagyon kevesen jöttek fel, pedig fent voltak a legjobb pályák.
A szállás leginkább egy lepukkant SZOT-üdülőre hasonlított, bár minden megvolt benne, ami kellett, így a lepukkant kinézet ellenére is teljesen komfortos volt.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
elsőelőző
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.