| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Hát szerintem senki nem is gondolt arra hogy kérdőre vonnak bárkit is az ügy kapcsán.
Ez Magyarország. |
|||||||||
![]()
Ott nincs, mivel valószín jó helyekre tolta a lét.
http://www.a100leggazdagabb.hu/inde...x.php?m=person&nID=103 És valószín nincs politikusi hátszele sem:) http://www.mancs.hu/index.php?gcPag...e=/public/hirek/hir.php&id=17520 |
|||||||||
![]()
Ezt űberelni csak a teheneit áprilisban kihajtó pásztor tudja majd:D:D:D
De komolyra fordítva a szót a januári tavasz mindenhol komoly probléma az osztrákoknál,Annabergen pénteken nem is lehetett síelni annyira esett az eső. |
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Ezt az írást kiemeltük a
síterepről írt élménybeszámolók közé.
Jelentem megvolt az évi kötelező Stuhlecki csúszás.Az időjárás tökéletes volt, bár lehetett volna egy picit melegebb is reggel mert a -14 elég húzós volt. A pályák 11-ig jók voltak de sajna utána a buckák mérete igencsak elérte a 30-40 centit a pályák némely szakaszain. Ahonnan letolták a havat ott tiszta jég volt minden, csak éles léccel ajánlott sízni mostanában . 10 óráig elég jól lehetett pörögni de utána sajnos a tömeg nagysága miatt általában 15-20 perc volt a várakozás a felvonóknál.A pályákon eléggé eloszlott a tömeg nem volt vészes. Akármelyik étteremben kajáltunk a kiszolgálás és a kaja minősége kifogástalan volt, az árak olyanok amilyenek, nem kötelező bemenni. Bár a várakozás picit negatívum volt a sok tülekedő iskolás miatt, de ebben az időszakban ezt bele kell kalkulálni. Estére eléggé elfáradtunk, de szerencsére találtunk egy tuti magánszállást Mürzzuschlagon,a Haus Auert. Csak ajánlani tudom.nagyon korrekt 25euro/éj áron reggelivel. Összességében jó 2 napot zártunk, jól éreztük magunkat és ez a legfontosabb. |
|||||||||
![]()
Köszönöm ezt az óriási infóözönt, remélem lesz közte olyan amit használni tudok:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|||||||||
![]()
Ha valaki volt kinn ma friss infót megköszönném, meg ha valaki tud valami jó szállást azt is.Köszönöm.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Lehet hogy van érdekeltséged az útszéli vendéglöben?:)
Szerintem nem igazán ebben a topicban kéne Eplényt reklámoznod. Előzmény: (4.0 100591)
|
|||||||||
![]()
Békés és szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok valamennyi sítársnak.
|
|||||||||
![]()
Biztosan váratlanul érte őket a havazás és nem volt idejük felkészülni a télre:))))))))))
|
|||||||||
![]()
Hát szerintem a "hordások" nemigazán olvassák a fórumot , lehet olvasni sem tudnak.
Ezek az emberek azok akik reggelente beveszik a leszarom tablettát és azt hiszik rájuk nem vonatkoznak a szabályok. Bezzeg ha valami sérelem éri őket egyből lázadnak. |
|||||||||
![]()
Talán pont a közös személyes beszélgetések teszik barátságossá és igazán interaktívvá a fórumot.
Bár lehet ez csak az "új seprű jól seper" koncepció:) De ez csak az én személyes magánvéleményem, aztán lehet moderálni ha nem tetszik valakinek. Előzmény: (Modi 97385)
|
|||||||||
![]()
Csukott szemmel meg nulla. :DDDDDDDD
|
|||||||||
![]()
A havazással együtt megjött a camkép is.
|
|||||||||
![]()
Ilyen komoly fejtörő minimum 10000ft-s kérdés volt még a Rózsa Gyuri bácsinál is nem rétes+forralt bor:)))))))))))))
Előzmény: (sielők.normafa 91653)
|
|||||||||
![]()
Már hiányoltam a hivatalos tájékoztatást.
Bízzunk benne hogy hamarosan indul is a szezon. |
|||||||||
![]()
Én nem irigykedem de qrva jó dolgotok volt:)))))
Előzmény: (Stani 91844)
|
|||||||||
![]()
Hihetetlen hogy mindig a jók mennek el.
Öszinte részvétem a családnak. |
|||||||||
![]()
Majd megint 3 nap alatt megyünk át a télből a nyárba, a tavasz kihagyásával.
|
|||||||||
![]()
És lőn Alpesi hangulat mivel a Mátrában esik a hó, míg máshol eső szakad.
Machu. Egy jó forralt borra akár engem is meghívhatnál:)))))) |
|||||||||