Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

szendre által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1042)Időben csökkenő Időben csökkenő
szendre
1058 élménybeszámolót írt
1058
17 éve tag
2006.09.28. 16:43
Üdv midenkinek!

Én a magam bőrén tapasztaltam meg, a szakszerű oktatás hiányának hátrányait. 4 éves korom óta (27 éve) síelek és elég tapasztaltnak tartom magam de felnőtt fejjel kezdtem ráébredni, hoyg egy-egy hibásan berögzült mozdulat mennyire meghatározó és hátráltató lehet a továbblépénél.
TÖbb jól képzett oktató barátom van és ők mindig ellátnak jó tanáccsal, de mindig megjegyzik, hogy van amin nem fogok tudni változtatni.
Ezért fogom a gyermekemet jövőre amikor eléri a 4 éves kort, iskolába iratni. Ha az alapok megvannak akkor már én is tudok vele foglalkozni, de az első lépéseket mindenképpen profikra bízom.
Hálás vagyok attól még édesapámnak akitől én tanultam, mert az életem részévé tette a síelést ,és ha tehetném akkor 365 napon kerszetül ezt csinálnám, de a gyereknek is könnyebb ha már az elején profi kezelést kap.
Üdv,

Endre
szendre
1058 élménybeszámolót írt
1058
17 éve tag
2006.09.28. 12:51
SZia!

Én 7 éve járok egy bizonyos csapattal Arnoldsteinbe, Karintiába. pár km-en belül van még Tarvisio és Krajnska Gora, Bovec...stb.
Mivel ezt egy gimnázium szervezi, ezért nagyon baráti az ára, és bárki jöhet. Szállás a Faaker See partján (Villach mellett) egy skanzen jellegű "faluhotel"ben.
Van egy 4,5 km-es lesikló pálya (Ide tervezték a legutóbbi olimpia női super G és óriásműlesiklás számait, ha Ausztria nyerte volna a jogot, ezért rengeteget fejlesztettek az elmúlt években) és kisebb tanuló pályák is, illetve egy szívemnek nagyon kedves fekete brutál. :-)
A bérlettel át lehet menni tarvisioba is ahol 3 éve üzemel a Monte Lussari 8 személyes kabinos liftje, így 12 perc alatt fent van az ember és több mint 4km-t mehet lefelé utána.

Ha érdekel akkor küldök fotókat, és részleteket.
szendre@eg-solver.hu

Üdvözlettel:

Endre
Jók a pályák, tömeg nem jellemző.
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.