Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrád - Nagyvillám által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (848)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.25. 22:20
Sziasztok!

Jó híreim vannak a pályáról!

Az előrejelzések ellenére nem állt el reggel a hóesés, hanem egész nap esett, így már 10 cm fölött van a hóvastagság. Gőzerővel készülünk az újranyitásra, mindössze pár napra van szükség, hogy a természetes hóréteget fel tudjuk a hóágyúkkal vastagítani.

Ha minden igaz jön még természetes utánpótlás is, így a hét végére az eddig nem üzemelt tányéros nagy felvonónk is beindulhat legalább félútig. Szerencsés esetben még a felső meredek és az erdei pályák is beindulhatnak, szurkoljunk együtt azért, hogy minél több hó essen a magyar pályákon!


Emberek, végre visszatért a tél a Nagy Villám-hegyre is, figyeljétek híreinket mert hamarosan nyitunk!


Üdv! G. Rezső
p20150125-141259-4000.jpg
p20150125-144030-2000.jpg
p20150125-154310-3000.jpg
p20150125-160716-1000.jpg
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.25. 08:13
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Már nálunk is havazik!

Az éjszaka folyamán a mi szintünkön is átváltott az eső havazásba, így szép fehérré varázsolta a pályák felületét. Jelenleg még csak pár cm-es a hóréteg és jelentős mennyiség már sajnos nem várható, így erre megnyitni csak hóágyúzás után fogunk tudni, kis türelmet kérünk mindenkitől.

A 2 hetes kényszerszünetet a pályákon megmaradt hóréteg csak minimális mértékben tudta átvészelni. Érdekes, hogy a hóréteg jelentős része az első 2 napos viharos szélben olvadt el, utána kitűnően bírta hosszú ideig mini gleccserünk a megpróbáltatásokat, de az utóbbi napok jelentős esőzéseit sajnos már csak kis mértékben tudta átvészelni, így a hókészítést majdnem újra kell kezdenünk. Ma estétől a hideg is megérkezik, így meg tudjuk kezdeni az ágyúzást, és mindent megteszünk, ahogy eddig is, a mielőbbi újranyitás érdekében.

Akit érdekel, figyelemmel kísérheti az eseményeket méltán híres kameráinkon keresztül, akár élőben is, vagy olvashatja szokásos hírleveleket az események alakulásáról.

Várhatóan a jövő héten valamikor meg tudunk nyitni 1, vagy 2 pályát, és reméljük Holle Anyó segítségével a hét végére már újra régi fényében tündököl majd sokak örömére mini gleccserünk. Holnap reggel jelentkezek friss hírekkel.

Addig is figyelmetekbe ajánlom, hogy több magyar pálya jelenleg is működik, így síelni lehet itthon is! (https://www.sieljitthon.hu)

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.11. 07:42
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Mint a kamera képeken is látszik, a rendkívül meleg, viharos szél hatására, ma reggelre jelentőse megfogyatkozott a hóréteg vastagsága mini gleccserünkön, így legalább 10 cm természetes hó kellene az újra nyitáshoz. A meleg fokozatosan csökken, és délután esetleg hó is érkezhet hozzánk, sok csodát megéltem már a Nagy Villám-hegyen, így bármi lehetséges.

Amennyiben a délután folyamán esik elegendő természetes hó, azonnal ki fogunk nyitni esti sízésre, mert lehet, hogy a következő napokra már nem fog kitartani a természetes hóréteg.

Ha a Holle Anyó nem fog kisegíteni, úgy várnunk kell a következő hideg periódusig, ami várhatóan január közepe után fog bejönni. A tél java része még hátravan, bármilyen hihetetlenül is hangzik.

Addig is több magyar pálya még nyitva van, síeljünk itthon!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.10. 07:53
Kedves sí és snowboardos barátaink!

A rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel, ma nem leszünk nyitva!

Tegnap még esti sízésnél jó körülmények között lehetett nálunk csúszni, sokan éltek szerencsére a lehetőséggel, igaz már a viharos szél akkor is jelezte, hogy változás kezdődik. Éjszaka az erős szél mellett megérkezett az eső is, ezzel összeállt a legkedvezőtlenebb forgatókönyv, ami mini gleccserünket érheti, ezért a pályákon maradt jelentős hóréteg megóvásának érdekében átmenetileg be kell zárnunk.

Holnap hidegebb levegő érkezik, így van némi esélye az újra nyitásnak, mindent megteszünk, annak érdekében, hogy ismét lehessen nálunk síelni.

Január első felében, az utóbbi években, mindig jelentős enyhülés volt tapasztalható és az igazi tél január közepétől gyakran március elejéig tartott. Ez az időjárás így még nem a tél végét jelenti, hanem éppen egy jó további szezon lehetőségét vetíti előre, gondoljunk csak a rendkívüli fagyokra, ami eddig a működést lehetővé tette.

Kedves barátaink, a kutya még nem ette meg a telet, bízzunk egy jó folytatásban és találkozzunk hamarosan a visegrádi gleccseren!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.09. 09:21
Kedves nyugiba!

Köszönjük a gratulációt, tényleg hatalmas munkát végez a csapat napról napra, hogy minél jobb feltételekkel lehessen mini gleccserünket használni. Besízés egy jó ötlet, egy nagyobb út előtt nem árt a felszerelést élesben is tesztelni, és a síelős izmokat átmozgatni, bárcsak többen gondolkoznának így.

Úgy látszik a beszálló és kiszálló környéke már tényleg gleccserként működik, éjszaka azért toltunk rá havat.

Várunk máskor is szeretettel, vagy küldj el egy ismerőst hozzánk!

Üdv! G. Rezső
Előzmény: (nyugiba 177414)
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.09. 08:11
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ismét havazott nálunk!

Igaz nem nagy mennyiségben, de az esti ratrakolás közben szépen hullott a hó, bizonyítva azt, hogy mini gleccserünknek speciális mikroklímája van. Jelenleg is fagy van, így szépen kifagyott pályákkal várjuk a hozzánk látogatókat.

Kedves vendégeink, senkit ne riasszanak el a Budapesten hallott hírek, mert nálunk a 11-es főút kiváló állapotban van, és a szerpentin feljáratunk is téli gumival jól járható, még a tegnapi apró köves szórásunk érezteti hatását. Amennyiben szükséges, úgy újra meg fogjuk szórni, így biztonságosan lehet közlekedni a környéken.

Ma még az éjszakai fagy miatt kiváló pályákon lehet kezdeni a napot, és az időjárásra sem lehet panasz, hiszen szép idő várható. Reggel 9-től pályavilágítással este 10 óráig leszünk nyitva hétköznapi kedvezményes (akár 40%) árainkkal és 3+1-es akciónkkal, valamint minden szolgáltatásunkkal együtt (sí és snowboard iskola, kölcsönző, büfé melegedővel, snowtubing (hófánk) és szánkózni is lehet).

Jó hír, hogy holnap szombaton, munkanap lévén, hétköznapi jegyáraink lesznek érvényben népszerű akcióinkkal, így egy kedvezményes hétvégi napot lehet nálunk eltölteni.

Aki nem hiszi (híreinket) járjon utána, de ne csak hiteles kameráinkon keresztül, hanem személyesen is!

Várunk mindenkit a gyönyörű Visegrádon továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.08. 09:50
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Éjszaka ismét dübörögtek hóágyúink! Este kb 2 cm friss természetes hó is esett, hamisítatlan téli idő van a fellegvár melletti Nagy Villám-hegyen.

Ratrakolás után sikerült vastagítani ismét a hóréteget az 1/A és 2/A pályákon, biztosítva mini gleccserünk túlélését a következő időszakra is.

Ma még hamisítatlan téli idő lesz, éjszaka ónos eső helyett nálunk hó várható, így még pénteken is jó körülmények között lehet nálunk síelni, boardozni. Mindenkit arra bíztatok, hogy még ma, vagy holnap látogasson el hozzánk, mert szombaton az enyhébb időjárásnak köszönhetően átmenetileg romlani fognak a körülmények. Vasárnapra már lehűlés várható, így a visegrádi gleccser biztosan átvészeli ezt a kis enyheséget.

Ma szokás szerint reggel 9-től pályavilágítással este 9-ig leszünk nyitva, minden szolgáltatásunkkal együtt, szánkózni is lehet nálunk. A szerpentin utat tegnap apró kaviccsal megszórtuk, téli gumival a rövidebb feljáraton is fel lehet jutni, bizonytalanoknak a város központban a fellegvár felé vezető szerpentin utat ajánljuk.

Várunk mindenkit a gyönyörű Visegrádon továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.07. 08:21
Kedves AAron!

Köszönjük a remek videót, láthatóan élvezte a gyerkőc. Az ilyen élmények tartják bennünk a lelket!

Üdv! G. Rezső


Kedves sí és snowboardos barátaink!

Éjszaka dübörögtek hóágyúink!

Kihasználva a hideget, ratrakolás után friss hóréteget kapott az 1/A és 2/A pályák felső szakasza, így ma kiváló körülmények között első osztályú pályákon lehet nálunk sízni, boardozni. Bár a víz utánpótlásunkkal jelenleg probléma van (már javítják a hibát), de este ratrakolás után, ismét tervezünk hóágyúzást, hogy gond nélkül átvészelhessék pályáink az átmeneti enyhülést.

Működünk szokás szerint reggel 9-től, pályavilágítással este 9-ig, minden szolgáltatásunkkal együtt. A hétvégi árakhoz képest akár 40%-os kedvezménnyel lehet nálunk csúszni, és még ez is csökkenthető kis szervezkedéssel a 3-at fizet 4-et kap (3+1) akciónkkal. A szerpentin utat megszórtuk apró kaviccsal, így már téli gumival jól járható.

A hét végén folyamatosan nyitva leszünk, de a pályaviszonyokban jobb körülmények ma és holnap várhatóak, így mindenkit arra bíztatok ne várja meg a hét végét, hanem legalább este látogasson el hozzánk, ha kiváló körülmények között akar még a héten csúszni Visegrádon. Akár 6 lifttel is tudunk egyszerre üzemelni, így sorállás nem várható. 17 óra után indul a népszerű Doppelmayr tányéros felvonónk is.

Emberek ébresztő, nem ette még meg a kutya a telet, legalább is a Nagy Villám-hegyen!

Várunk mindenkit a gyönyörű Visegrádon szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20150106-212628-2000.jpg
p20150106-214133-3000.jpg
p20150107-062628-2000.jpg
p20150107-062133-3000.jpg
p20150107-063334-4000.jpg
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.06. 08:39
Már már zavarban vagyunk a sok dicsérettől, kérek minden elégedett vendéget küldjön még egyet hétköznapra is, támogatva mini gleccserünket ebben a kevésbé látogatott időszakban is.

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap este ismét havazott nálunk!

A síkvidéken ebből mit sem lehetett érezni, hiszen a Visegrádon havas eső, Budapesten pedig eső esett. Kérek mindenkit, hogy higgyen hiteles kameráinknak (még mindig majdnem 4000-es napi látogatottság),és ne a saját környezetéből ítélje meg, hogy tél van e vagy sem, a Nagy Villám-hegyen ugyanis tombol a tél. Elég csak az 1-es kamerán a felső, meredek pályát megnézni, ami természetes havas, valamint a 2-es kamera bal szélén a szánkópályát, ami szintén hófehér.

Garantáltan sorállás mentesen lehet nálunk hétköznap sízni és boardozni, reggel 9-től pályavilágítással este 9-ig. Érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, gyönyörű téli idő lesz ma, és a szél is mérséklődni fog. Hétköznapi áraink akár 40%-al olcsóbbak a hétvéginél, és érvényben van 3+1-es kedvezményünk is. 17 óra után indul népszerű tányéros felvonónk is, akár 6 felvonót tudunk egyszerre üzemeltetni. Működik minden szolgáltatásunk (sí és snowboard iskola, kölcsönző, büfé melegedővel), és a szerpentin út téli gumival is jól járható.

Mivel a hét végén átmeneti felmelegedés várható, és ezzel együtt a pályák felülete is kásásodhat, aki még kiváló körülmények között szeretne síelni, boardozni, annak javasoljuk, hogy vegyen ki szabadságot, vagy péntekig valamelyik este munka után látogasson el hozzánk.

Ma este ratrakolás után indulnak hóágyúink, kihasználva a téli időjárást vastagítjuk a pályákon lévő hóréteget, segítve mini gleccserünk túlélését legalább március elejéig.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20150106-074106-1000.jpg
p20150106-074128-2000.jpg
p20150106-074133-3000.jpg
p20150106-074334-4000.jpg
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.05. 08:01
Sziasztok!

Köszönjük az elismerő szavakat!

A január 3-i pályaállapotok tényleg nem voltak ideálisak, köszönhetően annak, hogy az enyhe időben technikai okokból nem tudtuk előző éjszaka ratrakolni a pályákat, és sokan kilátogattak hozzánk, de ezt aznap reggeli hírlevelünkben jeleztem is. Akkor íme friss híreink!

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres ünnepi nyitva-tartáson vagyunk túl. Rekord idő alatt készültek el a két ünnep között pályáink, így sokan élték át gyakran az első csúszás örömét a gyönyörű Visegrádon. Esti kedvezményünk hatására, már nemcsak nappal látogatnak sokan el hozzánk, hanem akcióinkat is igénybe véve sok profi sízőt is láttunk pályáinkon, ami bizonyítja, hogy mini gleccserünkön mindenki megtalálja számítását. Rekord számú volt az ingyenesen látogatható szánkópályánk látogatottsága, amit sajnos nem tudunk hóágyúzni, így gyakran már kávébarna színű pályán csúsztak a hozzánk látogatók, de sokak kedvét ez sem vette el. Pár napra sikerült megnyitnunk snowtubing (hófánk) pályánkat is (ez fizetős, hóágyúzott), ahová sok szánkós és síző gyerek is átcsábult, és élvezhette a zárt, 7 döntött kanyaros, biztonságos pályán a gyakran háttal lecsúszás örömét.

Ezen a héten még marad a téli időjárás, hét végére már enyhülést jósolnak, így érdemes a hátralévő munkanapokat, illetve estéket kihasználni a kiváló feltételekkel csúszáshoz. Reggel 9-től este 9-ig vagyunk nyitva összes szolgáltatásunkkal akár 40 %-os, kedvezményes hétköznapi árainkkal. Fontos, hogy csak esténként (17 óra után) indítjuk el Doppelmayr tányéros liftünket, tehát napközben csak a tolókaros liftek közlekednek.

Amint lehet indítjuk hóágyúinkat is, hogy minél vastagabb és jobb minőségű pályán csúszhassanak nálunk hétköznap is. Ma éjszaka az enyhe időben még nem tudtuk ratrakolni pályáinkat, de így is jó állapotban vannak.

Várunk mindenkit az új évben továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
DSC01048.JPG
DSC01051.JPG
DSC01056.JPG
DSC01071.JPG
DSC01066.JPG
DSC01074.JPG
DSC01039.JPG
DSC00995.JPG
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.04. 08:08
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Esett a hó! Igaz, hogy nem nagy mennyiségben (5 cm), de aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli!

Éjszaka sikerült ratrakolni a pályákat, és erre esett a friss hó, ami ideális feltételeket teremt a sízéshez, boardozáshoz. A szánkópálya újra szép fehér és használható, a snowtubingot is beüzemeljük, 6 felvonóval és 4 pályával működünk reggel 9-től világítással este 9-ig, összes szolgáltatásunkkal együtt (sí és sb iskola, kölcsönző, büfé melegedővel).
Figyelem, 17 órától már kedvezményesen lehet jegyet váltani és 3+1 es akcióval csúszni, érdemes kicsit szervezkedni.

Az út hókotrása megvolt, de fontos hír, hogy a vár felőli hosszabb szerpentin út kb 10 óráig le lesz zárva a belógó ágak miatt, tehát a reggel érkezők a rövidebb feljáratot használják a 40-es km kő után. Az téli gumival jól járható, de azért hólánc biztonságképpen legyen. A hosszabb szerpentinen is megvolt a hókotrás, az ágak levágása után az is használható lesz.

Emberek ébresztő, újra szép fehérbe öltözött a táj a gyönyörű Visegrádon, mi kell ennél több, sílécre deszkára fel!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.03. 08:27
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap kiváló síidő volt, sokan használták ki a lehetőséget, minden elérhető felvonónk teljes kapacitással működött, így jelentős sorok nem alakultak ki. Népszerűek voltak a már 16 óra után váltható kedvezményes jegyeink és akcióink, sokan éltek a nagycsaládos kedvezményünkkel is. Este sajnos hozzánk is elért az ónos eső, szerencsére nem nagy mennyiségben, fennakadást nem okozott, a szerpentin utat kellett leszórni a biztonságos lejutás érdekében.

Éjszaka már nálunk is pozitív hőmérséklet volt, így egycsapásra megoldódott a csúszás probléma, a szerpentin út jelenleg gond nélkül járható.

A tegnapi nap felpuhult pályákat sajnos a 7 tonnás gépünkkel nem tudtuk kezelni, de az előző napi ratrakolás után még jó állapotban vannak a pályák. A tegnap esti enyhe ónos eső a felső rétegre fagyott, de ez csak az első csúszásoknál lehet majd érezni, az enyhén pozitív hőmérsékletben a felület enyhén kásás lesz majd. Az ingyenes szánkópályán a hó már elszíneződött, de az ónos eső miatt a csúszás képesség megmaradt, így még használható.

Működik minden szolgáltatásunk reggel 9-től este 10 óráig, 16 óra után pedig már kedvezményesen lehet jegyet váltani nálunk. Ma várhatóan sorállás nem lesz nálunk, 6 felvonóval (B,C,D,E,G,H) fogunk üzemelni 4 pályával (1/A, 2/A, 3/A és 4-es bébi), a snowtubing (hófánk) pályánkat megpróbáljuk újra beüzemelni, talán itt használt az ónos eső.

Az előrejelzések nálunk estére havazást jósolnak, nagyon hiányzik már egy kis természetes hó, és mivel most nem tudunk hóágyúzni, a pályáknak sem ártana egy kis utánpótlás.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.02. 08:11
Köszönjük az elismerő szavakat, továbbítom az egész csapatnak, kiváló munkát végez az egész gárda, és ezek szerint meg is van az eredménye, jó olvasni a pozitív véleményeket.

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres év végén, és év kezdeten vagyunk túl!

Kiváló hóágyús csapatunknak köszönhetően rekord idő alatt készültek el pályáink, gyakran emberfeletti munkával, így már összes hóágyúzott pályánk üzemel a hozzájuk tartozó liftekkel együtt.

A vastag hóréteg a pályákon biztos alapot teremt a tartós üzemelésünkhöz, kis szerencsével még hó is eshet szombat este nálunk, folyamatosan nyitva leszünk, méghozzá ma és holnap 22 óráig, immáron rendes nyitva-tartással.

Fontos, hogy a kedvezményes időszak és az akciók már 16 órától élnek nálunk, így akár egy 6 órás jegyet is lehet délutántól igen kedvező áron vásárolni, és este 10-ig lehet (pénteken és szombaton) élvezni egyedülálló hangulatú esti sízéseinket. Mától üzemel a snowtubing (hófánk) pályánk is, így a természetes havas ingyenes szánkópálya mellett, lesz lehetőség ennek kipróbálására is (ez fizetős), igen jó móka, tapasztalatból mondhatom. Tehát 4 pályával 6 felvonóval sorállás mentesen lehet nálunk az évet kezdeni, működik minden szolgáltatásunk (sí és snowboard iskola, kölcsönző, büfé melegedővel) és a szerpentin úton mindkét irányból téli gumival jól járható.

Emberek ébresztő, ideje észhez térni az új évi kábulatból, és rácsodálkozni frissen született mini gleccserünkre, aki kipróbálja garantáltan nem fog csalódni.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2014.12.31. 07:44
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Nagyon jó hírrel szolgálhatok az év végén!

Éjszaka fantasztikus munkát végzett a hóágyús csapat, az 1/A pálya feljavításán kívül sikerült belőni a 3/A pályát szinte teljes hosszban, így indulhat az új Doppelmayr tányéros felvonónk is. Ezzel már 6 felvonónk üzemel, így már biztosan nem kell sorállásra számítani nálunk az év végén. A hóminőséget nem akarom én dicsérni, olvassátok el a fórum hozzászólásokat itt, és a https://sielok.hu/forum/viewtopic.php?t=108

Tehát mától már 4 pályával és 6 felvonóval vagyunk nyitva! Ma az év utolsó napján reggel 9-től 16 óráig, 1-én közkívánatra már 11-től este 9-ig lehet hozzánk jönni az év első csúszására. Működik minden szolgáltatásunk, sí és snowboard iskola, kölcsönző, a büfében és még a napos teraszainkon is, frissen sült pogácsa és forralt bor illata árad.

Az új évre még két meglepetéssel is szolgálhatunk, de ezt már nem akarom elkiabálni! (bizonyos kerek szánkópótlóról, valamint egy igen nagy hódombról csiripelnek a madarak, már ha nem tél lenne)

Akivel nem találkoznánk annak az egész stáb nevében Boldog, és hóban gazdag új évet kívánunk!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2014.12.30. 08:35
Lackó nagyon ügyes, kilobbizta 1-én a 11 órás kezdést, és milyen igaza van!

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres napon és éjszakán vagyunk túl. Tegnap már 3 pályánk üzemelt(1/A, 2/A és 4), és a fődarab problémás felvonónkat is sikerült megjavítanunk, így sorállás mentes szép napot zártunk.

Az éjszaka szép hideg volt, bár a szélirány nem igazán kedvezett, de felvastagítottuk a 2/A pályát, az 1/A tetejét és a bébi pálya is kapott utánpótlást. Következő éjszaka az 1/A felső szakaszát kell erősítenünk, és kedvező szél esetén a tubing(hófánk) és a 3/A pálya behavazását is el tudjuk kezdeni, remélem lesz rá esély.

Szép téli nap ígérkezik, gyönyörű napsütéssel, összesen 5 felvonóval tudunk már üzemelni, vannak még szabad helyek a sí és snowboard iskolánkban (Az óradíjak a felvonó és pályahasználatot is tartalmazzák!), lehet még csúszkálni a szánkópályán is. A rövidebb feljáratunkon téli gumival fel lehet jönni, a kövezésünknek még van hatása. Reggel 9-től vagyunk este 9-ig nyitva, és 17 órától már kedvezményes hétköznapi árak vannak érvényben 3+1 kedvezménnyel.

31-én 9-től 16 óráig leszünk nyitva és jó hír, hogy 1-én már 11 órától nyitva lesz a pálya, hogy minél többen hódolhassanak az év első napján is szenvedélyüknek. Mi szokás szerint hóágyúzással szilveszterzünk, nekünk ez a szenvedélyünk.

Várunk mindenkit a havas Visegrádon továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (Lackó 176520)
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2014.12.29. 07:58
Az első éjszakánk kivételesen hideg volt, nappal is nyomtuk, majd a következő hajnalban kellett leállni. Ezt a tempót tudja egyelőre a helyi vízmű. Ezért terveztük be a saját tározót, amire ma már nagy szükségünk van, remélem tudunk rá pályázni majd.
A tányéros pályája is ezen a fejlesztésen múlik, mert akkor egyszerre több pályát tudunk havazni. A felső meredek egyelőre nincsen a terveink között, mert az alsó rész biztonságos ágyúzása az első. Aztán majd meglátjuk? Hátha nagy felvirágzás lesz a magyar pályák terén, aztán lesz egy önálló meredek pályánk is ülőlifttel?!

Hajrá magyar pályák, hajrá tél!
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2014.12.28. 22:29
Kedves Dani!

Egy kis pontosítás. A felvonónkba a 13 órás indításkor tönkrement egy fő elektromos egység (frekvenciaváltó, ami 2 hónapos), amit a másik felvonóból sikerült áttenni. Hál Istennek garanciális, de itt a csere is nagy küzdelem két ünnep között.

Az utat végül is meg kellett szórni apró kaviccsal, mert iszonyúan kicsúszkálták az éjjeli versenyzők.

Hát nem volt egyszerű ez a szezon indítás sem, örülök, hogy jól érezted magad nálunk.

Üdv! G. Rezső
Előzmény: (czokdani 176448)
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2014.12.28. 22:20
Szia Gergő!

Melyik részre gondolsz?

Az 1/A tetejét vízhiány miatt nem tudtuk befejezni tegnap éjszaka. Ma már lesz víz, hamarosan indulnak az ágyúk ismételten.

Üdv! G. Rezső
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2014.12.28. 08:40
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Éjszaka hozzánk is elért a havazás, kb 10 cm esett, de ez nem elegendő, hogy több pályát nyissunk meg. A pályák hóalapját a sokkal tömörebb hóágyús hó adja meg, és e nélkül nem tudunk minőségi felületet készíteni. Egyedül szánkózáshoz elegendő a hó, mert fagyott talajra esett, ott nem tudunk hóágyúzni, így ott lehet csúszkálni.

Fontos hír, hogy a szerpentin utat nem tudtuk teljesen feketére pucolni (hókotrás megvolt, sajnos éjszaka kicsúszkálták autóval), így egyes szakaszokon síkos a rövidebb feljárat, csak téli gumival lehet közlekedni és hólánc mindenkinél legyen. A bizonytalanoknak a város központjából induló fellegvári szerpentin utat ajánljuk. Sajnos sóval nem szórhatunk, az apró kavicsot meg elnyeli a hó, de megteszünk mindent a biztonságos közlekedésért.

Egy kis türelmet kérünk mindenkitől, megfeszített munkával azon vagyunk, hogy minél előbb, minél több pályát nyissunk meg, de mindenki biztonsága és megelégedése a legfontosabb számunkra, ezért be kell tartanunk a menetrendet.

Tehát ma 1/A pálya félútig 1 felvonóval (C) plusz szánkópálya. A jegyár 13-20 óráig egységesen 1000 Ft lesz. A 2/A pálya és bébi pálya nyitásán is dolgozunk, itt számított a természetes hó, de erről csak később tudunk tájékoztatást adni. Itt a holnapi üzem a valószínű. Kölcsönző és büfé is lesz.

Holnap 1/A teljes hosszban és bébi pálya. A 2/A pályáról biztosat csak később tudunk mondani. Nyitás reggel 9-kor és már normál nyitva-tartással este 9-ig leszünk minden nap. (Kivéve 31-én 9-től 16 óráig, és 1-én 12-től 21 óráig.) Nyitva lesz a büfé is, működik immár sí és snowboard iskolánk a kölcsönzővel együtt és lehet szánkózni is. Holnaptól már az iskolaszüneti, hétvégi jegyárak lesznek érvényben.

Várunk mindenkit a téli, immár behavazott Visegrádon szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Topik: Visegrád
2014.12.27. 02:11
Sziasztok!

Megkezdődött a hóágyúzás nálunk is Visegrádon. Aki esetleg nem tud aludni, az nyomon követheti az eseményeket kameráinkon (élő is).

Üdv! G. Rezső
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.