Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
marzio
65 élménybeszámolót írt
65
19 éve tag
2010.12.31. 16:44
Nem kell oda tányéros, ott van a 3-as csákányos a 4es pálya mellett. A 4-es pálya jelenleg megnyitott felső részén gyakorolhatnának a kezdők, csak a liftbe való beszállást kellene valahogy megoldani valami ideiglenes módon, nem emlékszem, hogy ott mennyire mennek magasan a csákányok! Ha a költség oldalát nézzük, szerintem több értelme lenne ennek, mint az 1 es csákányost járatni azért a 300 méternyi alsó pályáért, ami ráadásul az egész park legszűkebb keresztmetszete. Remélem, hogy az üzemeltetők olvassák az oldalt, hátha!
Előzmény: (Miamanó 101040)
Miamanó
10 élménybeszámolót írt
10
13 éve tag
2010.12.31. 16:08
Tisztelt Síbarátok!
Tegnap voltam először Eplényben, ezért én is tennék pár észrevételt, lehetőleg nem ismételve az előttem szólókat.
A 4 üléses felvonó nagyon feldobja a síterepet, bár a kiszálló szerintem elég rövid és sokan esnek el rajta. Ilyenkor megállítják a liftet, hogy az utánuk jövők ne csúszhassanak rájuk.
Beszállásnál tényleg idegőrlő, hogy akár egy emberrel megy fel az ülés, de furcsa az is, hogy ilyenkor azt az egyet szidja a tömeg aki ott volt és rendesen beszállt a felvonóba. Egyébként a sor tényleg nagy volt de meglepően gyorsan haladt hála a nagy kapacitásnak. Bár nem mértem de érzésem szerint 10-15 percnél többet még a legnagyobb sor idején sem kellett várni. A "bénázásról" azt gondolom, hogy mindenkinek meg kell adni az időt, hogy megtanulja a felvonó használatot. Segíteni kell. Az üzemeltetők részéről tájékoztató táblákkal, határozott irányítással, a sporttársak részéről pedig hasznos tanácsokkal.
Ami a pályákat illeti tegnap mindenki (a kezdőtől a haladóig) az 1-es és a 2-es pályákat kellett használja. Ezeknek "sajnos" vannak olyan részei ami egy idén kezdő síelőnek bizony nehéz. Ezért alakult ki az előttem szólók által leírt kaotikus, és idegesítő "pályahasználat". Én csak egy helyen láttam olyan pályaszakaszt (a 3-as és a 2-es közös szakasza) ahol a kezdők biztonságosan gyakorolhatnának ha lenne mellette egy lassú, akár tányéros lift is. Az ülőfelvonóval felmehetnének és le is jöhetnének ha még nem tudnának a nagy pályán lejönni.
Engem egyébként nem is ezek idegesítettek a legjobban hanem az örök elégedetlenek akik ausztriai színvonalat várnak el magyar pályáktól, semmi sem tetszik nekik és elrontják más szórakozását is.
A magam részéről köszönöm, hogy hazai léptékkel mérve ilyen színvonalas pályán síelhettem. Jó volt látni a székelykaput és a Magyarország térképet is az étteremben.
Üdvözlettel.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.