Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sella Nevea + Bovec Kanin (összekötve) topikból

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
2011.01.04. 08:33
On
Bovec amúgy nagyon szép hely, talán Szlovéniában a legszebb. Szép időben a csúcsról egészen az Adtriai-tengerig el lehet látni, a Trieszti öböl (Golfo di Trieste) rajzolódik ki. A Kanin hegy túl oldalán még egy kis gleccser is van, ami az Alpok legalacsonyabban fekvő gleccsere. Állítólag az összeköttetés Sella Neveával igen felértékelte a terepet, különösen a freeriderek körében. Sella Nevea a monumentális sziklafalaival, amik drámaian szakadnak a mélységbe azt hiszem nem mindennapi látvány.
kovacsimi67
27 élménybeszámolót írt
27
15 éve tag
2011.01.04. 08:21
Ezért járunk Ukrajnába, Bukovelbe... Ott semmi nem tilos! Irány vadkelet!!!!! :)
kovacsimi67
27 élménybeszámolót írt
27
15 éve tag
2011.01.04. 08:08
Más meg bagózik a sípályán... Az jobb?????
beastieboy
22 élménybeszámolót írt
22
14 éve tag
2011.01.03. 20:46
Miért?
A finn szaunakultúrához és az orosz-ukrán "banja" hagyományokhoz is szervesen kötődik a szaunázás közbeni erőteljes vodka fogyasztás. Ők régebb óta csinálják mint mi, szerintem bízhatunk északi barátainkban...
Robin
2501 élménybeszámolót írt
2501
17 éve tag
2011.01.03. 17:55
Ő nem ehhez szokott !! Nehogy megmond már neki !! :) Itt nem(sem)lesz igazad !! :)
kovacsimi67
27 élménybeszámolót írt
27
15 éve tag
2011.01.03. 10:41
Beastieboy!

Ugyanezt tapasztaltuk, szinte mindent leírtál amit én is le akartam...

Irány Ausztria, és/vagy UKRAJNA: Bukovel!!!!!! Ott nem veszi ki az úszómester a kezünkből a vodkát, nálunk Bovecben ezt tette... Ukrajnában kérésre a szaunába hozzák a sört/ vodkát, hogy jól érezzük magunkat!!! Így a jókedv garantált.. :) Amúgy a boveci hotel wellnessében mintha zombik között lettünk volna... teljes csend, senki nem szól senkihez, sehol egy mosoly... agymosottként járkálnak fel-alá... Nem is csoda hogy kinéztek minket, mi dumáltunk, röhögtünk, jókedvünk volt.... SOHA TÖBBÉ SZLOVÉNIA!!!!!!
Előzmény: (beastieboy 99533)
beastieboy
22 élménybeszámolót írt
22
14 éve tag
2010.12.23. 10:31
Szevasztok!
Most voltunk hétvégén Bovecban, hotel Kaninban. A hely szép, a szállás kultúrált, dehát ezekkel a fickókkal van egy kis baj !
Kb 2 - 3 m hó van az egész környéken, minden pálya üzemel ausztriában és olaszországban, CSAK A BOVEC NEM, !!! A lusta szlovénjai nem helyezték üzembe a pályát 3m hóban !!! ezért kénytelen voltunk utazgatni más pályákra. Első nap kipróbáltuk Sella Neveát (ezzel van összekötve), igazi pusztulat !
Nagyon meredek, borzalmas minőségű ratrakolás és 2 pálya, ami gyakorlatilag egy. Ragyogó napsütésben csak a környező hegyeken volt napfény, a pálya elhelyezkedése olyan, hogy egész nap nem sütött egy szikra nap sem az egész pálya egy cm2-re se ! -15 volt, úgyhogy megfagytunk. Zsír.
A fő attrakció persze este várt minket a szállodában !
A vacsi előtt fürdőgatyában megindulzunk welness-ezni, majd visszaküldtek a recepcióra, hogy a kifizetett szállás árban a jacuzzi és a szauna ára nincs benne, hanem 12 EUR / kopoltyú.
Sebaj menjünk, bár gyerekekkel voltunk, így már 24 illetve 36 euró volt, attól függően ki hány kölykét hozta.
Jól átfagyva a csúcs Sella Nyavalya után gyanútlanul beültünk a jacuzziba melegedni. Nemsokára ránkrontott az úszómester, hogy azonnal mindenki vegye le a fürdőgatyát mert az egész welnessben kötelező a pucérkodás!
Mindezt úgy, hogy 14-15 éves srácokkal voltunk, akiknek ez nemigen jött be, hisz ők még a fürdőgatya alá is vesznek alsógatyát, hogy az kicsit kilógjon - ez most a menő.
Mivel ezek a pedofil nyomorultak ott veszekedtek, hát csak a kölyköknek is pucérra kellet vetkőzni és úgy mászkálni a felnőttek között a jacuzziból a szaunába és onnan a zuhanyba, stb. Hagy ne mondjam milyen sikere volt a helyi pucér öregasszonyoknak lábuk közt a nagy mosogatószivaccsal, amiből csorgott a víz! Épületes látvány, gondolhatjátok !
Na, hát ez a szlovén síelés, aki még nem járt arra !
Sohatöbbé Bovec !!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.