Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mekkora HOKE-val síeljünk? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
2011.01.11. 20:50
A szakember tapasztalata pedig az, hogy az oktatáson megküzd az univerzális rávezető gyakorlatok elfelejtetésével... :-)

Én gyakorlatilag alig használok ilyen gyakorlatokat, mert a legtöbb annyira művi, hogy alig van értelmes hatásuk, viszont a meglévő hatásuk mellett van valami mellékhatásuk is. És többnyire úgy járunk, mint az ősrégi, szakállas kabarétréfában, ahol minden gyógyszerhez megvan egy gyógyszer, amelyik a mellékhatásokat kezeli. Számomra sokkal sikeresebb módszerek is vannak annál, minthogy adok egy csomó gyakorlatot.

Szerintem sítanuláshoz el kell menni egy jó oktatóhoz, aki helyre tesz néhány dolgot, aztán utána meg szabadon, mindenféle tanulási vagy gyakorlási kényszer nélkül élvezni kell a síelést abban a világban, ahová az oktató bevezetett.
Előzmény: (jóska63 103246)
jóska63
526 élménybeszámolót írt
526
15 éve tag
2011.01.11. 13:01
ez igaz, hogy minden hibát egyénileg kell korrigálni, de vannak rávezető mozdulatok - gyakorlatok, én ebben hiszek, minél egyszerűbben annál jobb.

Menet közben ugyis van egy csomó dolog amire figyelni kell, nincs nagyon agy kapacítás arra, hogy még a bonyolult magyarázatok alapján értékeljük a "tapasztaltakat" - vagyis nekem nincs :-)

aztán a kedves forumozó kiprobálja hétvégén elmondja mit tapasztalt azt a forum népe probál neki segíteni, végül is nem sielhetünk mindig szak avatottakkal :-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.