Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Val Gardena topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
gulac01
16 élménybeszámolót írt
16
17 éve tag
2011.01.20. 13:22
Szia,
Mi egy hete síeltünk itt és tavaly is. Rendkívül nagy terep, nagyon sokat lehet síelni, mert nem kell sorba állni sehol. Csak ajánlani tudom:)
Ha van valami konkrét kérdésed, nagyon szívesen válaszolok. Ami most hirtelen eszembe jut, a Seiseralm részen vannak a legkevesebben, nulla ember. Ha a másik oldalt választod Seceda, Dantercepies, ott már többen vannak, de teljesen kezelhető. Ahol idén kicsit tömeg volt, az Wolkenstein (saslongi oldal). A parkolásért mindenhol fizetni kell, általában öt-hat euro. A hüttékben az árak nem kicsit magasak, egy sör kb. 5 euro, a spagettik 8-9, a rántott hús pedig 12-14. Tavaly is és idén is nagyon-nagyon igényes és tágas szállásunk volt (App)nagyon kedves vendéglátókkal. Egy hasznos dolog jut még most eszembe, ha esetleg ki szeretnétek Ortiseiben próbálni a új felvonót, amivel csak a secedai oldalra tudsz átsíelni, akkor készüljetek fel egy kis sétára, kevésbé kezelt erdei piros pályára.
Kérdezz nyugodtan, szívesen segítek. Kriszta
Előzmény: (Tibu 91013)
Tibu
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2010.10.18. 20:17
Üdv Mindenkinek! Január végén 5 fős baráti társasággal a Gardena völgybe készülünk egy hétre. Nem játunk még ott, ezért kérem ha valaki jól informált, osszon meg velem néhány hasznos információt.. (Szállás. legjobb pályák stb.)
Köszönettel.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.