Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Minimum mennyi hó kell a jó síeléshez? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Taormina
78 élménybeszámolót írt
78
18 éve tag
2011.01.23. 10:56
"Ez az ember (férfi vagy nő? idős vagy fiatal? kezdő, haladó vagy profi? mit tudunk róla?) "

No, ez az, igen, igazad van: semmit. Illetve pontosan annyit, ami ennek a topicnak a szempontjából releváns:

"január 29-február 05-ig immáron negyedszer megy Jahorinara (Szerbia) síelni és aggódik, hogy nem lesz elég hó. Ezért feltett egy nagyon általános, "hülye" kérdést."

Ennyi, nem kávézni, vagy randizni hívtalak, hanem megkértelek, hogy ha úgy gondolod van hasznos tapasztalatod e téren, amivel szívesen segítenél nekem, azt tedd meg, ha úgy gondolod, a téma hülyeség, akkor kerüld ki, ha meg úgy gondolod, valamilyen szempontból sérti a forum írott vagy íratlan szabályait, szólj a moderátornak.

"1.) Ha konkrétabban megfogalmazta volna, mit is akar megtudni, annyira nem lett volna hülye a kérdése."

A topic története során mindent elkövettem, hogy a tölem telhetö legnagyobb pontossággal árnyaljam a kérdés minden aspektusát.


"2.) Ha néhány információt közöl magáról a profiljában, (mert szerintem sok válaszadó azzal kezdi, hogy megnézi, ki is van a kis kíváncsi mögött) nem egy fiktív személlyel beszélgetnénk."

Látosd ez a nagy baj! Bizony bizony sajnos hozzá kell szoknod, hogy egy nyilvános topic keretein belül bizony fiktiv személyekkel beszélgetsz. (Vagy nagyon hamar megöregít ez a gyötrö kíváncsiság). Ha csak a bevizsgált barátaiddal szeretnél, akkor más médiumot kell használnod.

"3.) A válaszadók - egyéb információ hiányában - sokszor átolvassák az illető előző hozzászólásait. Hááát, kedves Taormina... "
De mégis mire vagy ENNYIRE kíváncsi? És ha tényleg ennyire szeretnél megismerni, mi tart vissza hogy a címemen érdeklödj? bármire szívesen válaszolok!

Ami pedig az elözö hozzászólásaimat illeti, úgy véled talán, van bennük valami szégyellnivaló?
Előzmény: (mitro 105196)
mitro
1153 élménybeszámolót írt
1153
16 éve tag
2011.01.22. 19:22
Ez az ember (férfi vagy nő? idős vagy fiatal? kezdő, haladó vagy profi? mit tudunk róla?) január 29-február 05-ig immáron negyedszer megy Jahorinara (Szerbia) síelni és aggódik, hogy nem lesz elég hó. Ezért feltett egy nagyon általános, "hülye" kérdést.
1.) Ha konkrétabban megfogalmazta volna, mit is akar megtudni, annyira nem lett volna hülye a kérdése.
2.) Ha néhány információt közöl magáról a profiljában, (mert szerintem sok válaszadó azzal kezdi, hogy megnézi, ki is van a kis kíváncsi mögött) nem egy fiktív személlyel beszélgetnénk.
3.) A válaszadók - egyéb információ hiányában - sokszor átolvassák az illető előző hozzászólásait. Hááát, kedves Taormina...
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.