Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Nassfeld topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
DMiklos
12 élménybeszámolót írt
12
13 éve tag
2011.01.26. 20:36
Szia, szívesen. Azt azért még hozzáteszem, hogy a borult idő sem veszélyes, egyáltalán nem zavarja a síelést. Annyit ront az élményen, hogy minden fekete-fehér, hiányoznak az élénk színek a napfény hiánya miatt, a fenyőfák is feketének látszanak. Kellemes időtöltést kívánok én is Nektek.
Előzmény: (Astro 105983)
Astro
25 élménybeszámolót írt
25
17 éve tag
2011.01.26. 20:18
Üdv!

Köszi a gyors és korrekt tájékoztatást! Csupa jó hír. Fent lakunk majd a hegyen, de az esetleges reggeli tömeg sem tántorítana el. Igazából, már semmi és senki sem lenne képes eltántorítani az utazástól!! Még 1x köszi! További jó csúszást nektek!
Előzmény: (DMiklos 105974)
DMiklos
12 élménybeszámolót írt
12
13 éve tag
2011.01.26. 19:05
Szia Astro! Vasárnap mentünk fel először, aznap kristálytiszta idő volt, vakító napsütéssel. Hétfőn borult volt az idő, egész nap esett a hó, nem sok, kb. 10 cm, de jót tett a pályáknak.
Kedden is borult volt az idő, délutára jött egy kis szél is. Ma borultan kezdett, de kora délutánra megjött a napsütés. Mennek a hóágyúk is, némelyik napközben is, és nagyon jól karbantartják a pályákat, minden pályán végigmennek éjszaka a ratrakok. Egyszer sem volt + hőmérséklet, így nem olvad a hó. Az összes pálya kivétel nélkül jó állapotú, bár délutánra buckásodik, de nem vészes. Mi minden nap a Carnia-n jövünk le délután, de az is végig tökéletes állapotú.
Nagy tömeg sincs, reggelente általában 1-3 perc alatt be lehet szállni a Millenium Expressbe, olyan kevesen vannak.
Összesítve jelenleg nagyon jó Nassfeld. De ha bizonytalanok vagytok, akkor maradjatok otthon, mi szívesen ittmaradunk helyettetek. :-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.