Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
PEDRO
838 élménybeszámolót írt
838
16 éve tag
2011.02.23. 21:06
Változtattak azon. Legalább egy méter havat oda fújtak a kiszállóhoz.
Előzmény: (WéberF 111764)
WéberF
2039 élménybeszámolót írt
2039
17 éve tag
2011.02.23. 19:54
Beszéljünk inkább a pályáról!
Vagy 30 évvel ezelőtt jártam itt legutóbb, majd örömmel követtem a fejlesztésekről szóló híradásokat, végre bejött az alkalom (Soma kitalálta a Kapuk közt, költséghatékony... akciót - köszönet Neki, Fábián Attilának és a velünk tartó többieknek!).
Az "edzőnkkel" együtt 15-en voltunk - persze a pályán mások is síeltek, de mi edzést tartottunk!
Jó volt - nem csak az edzés, a pálya is. Mivel elég korán érkeztünk, Attila sikeresen elintézte, hogy kapukat is tűzhetett, tanulságos volt!
Korábban többen kritizálták az ülős (Szent Sólyom!? mitől ez a név?) beléptetőjének "alacsony" voltát. Igazuk van!! Nekem nem okozott gondot, a dzsekim bal ujján, csukló felett van egy "bérlet-zsebem" - akinek nincs, sokféleképpen meg lehet oldani, pl. kis kényelemetlenséget elviselve a karóra szíja alá tűzve, vagy alulöltöző hosszúujjú garbó ujját felhajtva - biztonság okáért gumigyűrűvel is rögzítve csak a balkarral kell maszatolni az érzékelő elött.
Az ülőszékes kiszállójára is nagyon sokan panaszkodtak. Valami nagyon rosszra számítottam. Vagy átalakították már az üzemeltetők, vagy a panaszosok még nem jártak elég sok helyen. Az igaz, ha kiszállás után csoportosan megállnak néhányan tereferélni, akkor elég nehéz elkerülni őket, de pl. Grebenzenen (St. Lambrecht) sem sokkal több hely van kifordulni az ülőkéből, sőt - ott még azzal is kombinálódik, hogy kétfelé lehet menni - tovább balra a felfelé tovább menő csákányoshoz, vagy jobbra a "nagypályára". Sose hallottam panaszt a szűk kiszállóhelyre. Csak annyi, hogy kiszállás után ki kell csúszni a pálya széléig!
WFeri
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.