Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 4, rendezés:
Előzmény és válaszok a Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma topikból
Üzenet szövege
Feladó:  szanyiFérfiKezdő síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2011.02.24. 13:37
(Üzenetazonosító: 111935)
szanyi Hozzászólások: 17
Regisztrált: 2011.02.23.

Látom nem értetted meg. Ez nem lehúzás, és nem pénzbeszedés. De nem is jótékonysági intézmény. Üzlet. Legközelebb tényleg reklamálj a teszkóban, hogy nem beszeráron adják neked a gazdaságos kólaízű üdítőt.
Előzmény: (Skyman 111847)
Feladó:  SkymanFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2011.02.23. 23:21
(Üzenetazonosító: 111847)
Skyman Hozzászólások: 158
Regisztrált: 2011.02.05.
7 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

A pálya 2006 óta nagyon sokat változott, fejlődött és mára az apróbb kellemetlenségeket is megszüntették, elhárították. Ehhez persze nagyon keményen és kitartóan ostromolni kellett a vezetőséget, de minden oldalról sikerült alátámasztani megvilágítani az álláspontunkat. Végül belátták, változtattak, megérte.

Most már nyugodt szívvel úgy mehet oda az ember, hogy síelni biztosan fog tudni normálisan, élvezhetően (ha étkezni nem is.)

Apróbb hibák, fennakadások előfordulhatnak, de nekünk vendégeknek figyelnünk kell és ha sikerül megfelelő formába csomagolva eljuttatni a vezetőséghez megoldási javaslatainkat, akkor odafigyelnek rá és hamar orvosolni fogják.

(Megértettem, hogy az étel-ital kínálat nyíltan és leplezetlenül a pénzszedést, a lehúzást szolgálja és ezen nem akarnak változtatni, mert a beruházás megtérülését hivatott szolgálni. Nézzük a jó oldalát: Választható és nem kötelezően fizetendő.) Hasonló okokból nem vezetnek be 10 és 20 alkalmas bérleteket, mert időegységenként és személyenként van szükségük bevételre, nem pedig felvonóhasználatonként. Meg van értve.
Előzmény: (WéberF 111764)
Feladó:  PEDROFérfi
Dátum: 2011.02.23. 21:06
(Üzenetazonosító: 111790)
PEDRO Hozzászólások: 838
Regisztrált: 2008.01.18.
23 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Változtattak azon. Legalább egy méter havat oda fújtak a kiszállóhoz.
Előzmény: (WéberF 111764)
h i r d e t é s

Feladó:  WéberFFérfiHaladó síelő
Dátum: 2011.02.23. 19:54
(Üzenetazonosító: 111764)
WéberF Hozzászólások: 1860
Regisztrált: 2006.10.13.
49 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Beszéljünk inkább a pályáról!
Vagy 30 évvel ezelőtt jártam itt legutóbb, majd örömmel követtem a fejlesztésekről szóló híradásokat, végre bejött az alkalom (Soma kitalálta a Kapuk közt, költséghatékony... akciót - köszönet Neki, Fábián Attilának és a velünk tartó többieknek!).
Az "edzőnkkel" együtt 15-en voltunk - persze a pályán mások is síeltek, de mi edzést tartottunk!
Jó volt - nem csak az edzés, a pálya is. Mivel elég korán érkeztünk, Attila sikeresen elintézte, hogy kapukat is tűzhetett, tanulságos volt!
Korábban többen kritizálták az ülős (Szent Sólyom!? mitől ez a név?) beléptetőjének "alacsony" voltát. Igazuk van!! Nekem nem okozott gondot, a dzsekim bal ujján, csukló felett van egy "bérlet-zsebem" - akinek nincs, sokféleképpen meg lehet oldani, pl. kis kényelemetlenséget elviselve a karóra szíja alá tűzve, vagy alulöltöző hosszúujjú garbó ujját felhajtva - biztonság okáért gumigyűrűvel is rögzítve csak a balkarral kell maszatolni az érzékelő elött.
Az ülőszékes kiszállójára is nagyon sokan panaszkodtak. Valami nagyon rosszra számítottam. Vagy átalakították már az üzemeltetők, vagy a panaszosok még nem jártak elég sok helyen. Az igaz, ha kiszállás után csoportosan megállnak néhányan tereferélni, akkor elég nehéz elkerülni őket, de pl. Grebenzenen (St. Lambrecht) sem sokkal több hely van kifordulni az ülőkéből, sőt - ott még azzal is kombinálódik, hogy kétfelé lehet menni - tovább balra a felfelé tovább menő csákányoshoz, vagy jobbra a "nagypályára". Sose hallottam panaszt a szűk kiszállóhelyre. Csak annyi, hogy kiszállás után ki kell csúszni a pálya széléig!
WFeri

laponként: összesen 4, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »