Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
2011.03.07. 20:50
Szia RM!

Köszönöm a normális, barátságos hozzáállást!

Normális esetben igen. Itt sajnos egy nemnormális eset áll fent, mert hasraütés szerűen az osztrák hütte árakhoz lőtték be a kajaárakat figyelmen kívül hagyva azt, hogy kik jönnek ide síelni, milyen árakhoz vannak szokva és mennyit hajlandóak még kifizetni.

Általános jelenség, hogy azok esznek itt, akik nagyon ritkán: egyszer vagy kétszer jönnek el a szezonban és akkor rászánják, mert egyszer könnyebb a nagyon drágát is kifizetni, mint rendszeresen.

Akik gyakran járnak nem esznek itt. Olyat még nem láttam/hallottam, hogy valaki rendszeresen jön síelni és mindig itt reggelizik, ebédel rendszeresen.
Ma voltam Tihanyban, az Apátság mellett a központban és egy kis kocsmában kb. ugyanazok az ételek-italok fele annyiba kerültek, mint Eplényben!

Mindenhol, mindenki csökkenti az árakat, ha vendéget, forgalmat, bevételt szeretne!

Pontosan! Te is szeretnél és mindenki szeretne 700,-Ft-os menzaáron 2 fogásos ebédet a sípálya mellett. Ha máshol mindenhol az egész országban meg tudják ezt oldani a menzák, akkor itt sem elképzelhetetlen! Miért ne lehetne? Ha akarnák az üzemeltetők nem lennének rá képesek?

Az IKEA-ban miért képesek fenntartani egy sokkal komolyabb konyhát nagyon kedvező árakon?
Az IKEA egyébként nagyon jó üzletpolitikát folytat, rendkívül sikeresek és óriási forgalmat bonyolítanak ennek köszönhetően! A nagyon kedvező árfekvésű étterem vendégcsalogatónak van fenntartva és működik, nagyon jól működik!!!
A legkedvezőbb áron kínálják a bútorok rendkívül széles választékát, tehát ebben is a legolcsóbbak mindenki megelégedésére! Össze lehet hasonlítani a KIKA-val! A béka feneke alatt nincsenek, hiába van sokkal több áruházuk, mert drágák, mint a méreg! Üzletpolitika! Ha akarom így lesz, ha akarom úgy! Mi a célom? A vendégek elégedettsége!

A fejben dől el minden. A döntéshozók fejében.
Előzmény: (RM 113915)
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2011.03.07. 13:33
Szia Skyman!

Szerintem a kajaár kialakítása nomális esetben a kereslethez igazodik. Ha a kutya se enne ott, akkor valószínűleg lejebb vinnék az árakat. Én "vad kapitalistának" nem nevezném az üzemeltetőt, mert szerintem nagyon sok pénzt betettek ebbe a sípályába és azért valjuk be nem minden rizikó nélkül (időjárás, felmelegedés, kábel lopás ...). Persze én is szeretnék 700 Ft-os menzaáron 2 fogásos ebédet a sípálya mellett, de ez nem a reális szerintem.

Üdv.: RM

U.i.: Egyébként az agressziv kritikát abszolút nem érdemlik meg szerintem. Elképesztő az a fejlődés amin Epléyn keresztül ment az elmúlt 4 évben. Szóval csak tegyük meg szép csenben a javaslatainkat és örüljünk annak a színvonalnak, ami jelenleg van.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.