Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 3, rendezés:
Előzmény és válaszok a Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma topikból
Üzenet szövege
Feladó:  szanyiFérfiKezdő síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2011.03.08. 10:57
(Üzenetazonosító: 114133)
szanyi Hozzászólások: 17
Regisztrált: 2011.02.23.

Te egy ostoba véglény vagy!
Előzmény: (Skyman 114053)
Feladó:  SkymanFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2011.03.07. 20:50
(Üzenetazonosító: 114053)
Skyman Hozzászólások: 158
Regisztrált: 2011.02.05.
7 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia RM!

Köszönöm a normális, barátságos hozzáállást!

Normális esetben igen. Itt sajnos egy nemnormális eset áll fent, mert hasraütés szerűen az osztrák hütte árakhoz lőtték be a kajaárakat figyelmen kívül hagyva azt, hogy kik jönnek ide síelni, milyen árakhoz vannak szokva és mennyit hajlandóak még kifizetni.

Általános jelenség, hogy azok esznek itt, akik nagyon ritkán: egyszer vagy kétszer jönnek el a szezonban és akkor rászánják, mert egyszer könnyebb a nagyon drágát is kifizetni, mint rendszeresen.

Akik gyakran járnak nem esznek itt. Olyat még nem láttam/hallottam, hogy valaki rendszeresen jön síelni és mindig itt reggelizik, ebédel rendszeresen.
Ma voltam Tihanyban, az Apátság mellett a központban és egy kis kocsmában kb. ugyanazok az ételek-italok fele annyiba kerültek, mint Eplényben!

Mindenhol, mindenki csökkenti az árakat, ha vendéget, forgalmat, bevételt szeretne!

Pontosan! Te is szeretnél és mindenki szeretne 700,-Ft-os menzaáron 2 fogásos ebédet a sípálya mellett. Ha máshol mindenhol az egész országban meg tudják ezt oldani a menzák, akkor itt sem elképzelhetetlen! Miért ne lehetne? Ha akarnák az üzemeltetők nem lennének rá képesek?

Az IKEA-ban miért képesek fenntartani egy sokkal komolyabb konyhát nagyon kedvező árakon?
Az IKEA egyébként nagyon jó üzletpolitikát folytat, rendkívül sikeresek és óriási forgalmat bonyolítanak ennek köszönhetően! A nagyon kedvező árfekvésű étterem vendégcsalogatónak van fenntartva és működik, nagyon jól működik!!!
A legkedvezőbb áron kínálják a bútorok rendkívül széles választékát, tehát ebben is a legolcsóbbak mindenki megelégedésére! Össze lehet hasonlítani a KIKA-val! A béka feneke alatt nincsenek, hiába van sokkal több áruházuk, mert drágák, mint a méreg! Üzletpolitika! Ha akarom így lesz, ha akarom úgy! Mi a célom? A vendégek elégedettsége!

A fejben dől el minden. A döntéshozók fejében.
Előzmény: (RM 113915)
Feladó:  RM
Dátum: 2011.03.07. 13:33
(Üzenetazonosító: 113915)
RM Hozzászólások: 853
Regisztrált: 2004.10.27.
75 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia Skyman!

Szerintem a kajaár kialakítása nomális esetben a kereslethez igazodik. Ha a kutya se enne ott, akkor valószínűleg lejebb vinnék az árakat. Én "vad kapitalistának" nem nevezném az üzemeltetőt, mert szerintem nagyon sok pénzt betettek ebbe a sípályába és azért valjuk be nem minden rizikó nélkül (időjárás, felmelegedés, kábel lopás ...). Persze én is szeretnék 700 Ft-os menzaáron 2 fogásos ebédet a sípálya mellett, de ez nem a reális szerintem.

Üdv.: RM

U.i.: Egyébként az agressziv kritikát abszolút nem érdemlik meg szerintem. Elképesztő az a fejlődés amin Epléyn keresztül ment az elmúlt 4 évben. Szóval csak tegyük meg szép csenben a javaslatainkat és örüljünk annak a színvonalnak, ami jelenleg van.
h i r d e t é s


laponként: összesen 3, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »