Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bormio - Livigno topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2011.12.29. 09:03
Üdv!
Innsbruck környékén szinte mindig dugó van.Turnus váltás, hétvégi síelők.. de olyan is volt már, hogy az autópálya másik oldalán történt balesetet bámulta a sok birka és emiatt araszoltunk 1 órahosszán keresztül.
Minél korábban indultok annál jobbak az esélyek kimaradni ezekből.
Az alagút díjairól és a forgalommal kapcsolatos tudnivalókról itt olvashatsz bővebben: http://www.livigno.eu/en/village/how-to-reach-us/tunnel-munt-la-schera
Hólánc és "kukás mellény" egyébként is kötelező tartozék(bár még soha nem kérték és nem is volt rá szükség szerencsére).
Hazafelé nem feltétlenül szednek szét de ha túl sok italt találnak akkor elveszik, plusz meg is büntetnek.
Ha kérdik, hogy van e pia, meg kell mondani, hogy igen vettetek. Plusz egy két üvegért nem szól de ha egy raklapnyi Jagerneistert talál az már gond. Ettől függetlenül nem árt síbakancsba a tetőboxba, szennyes ruha közé tenni a plusz üvegeket.
Ja és ha GPS-t használtok állítsátok be a fizetős alagút engedélyezését, különben elvisz a fenébe de Zerneznél tábla már mutatja Livigno irányát.
Jó utat jó síelést és BUÉK!
Előzmény: (Pip 128624)
Pip
36 élménybeszámolót írt
36
14 éve tag
2011.12.28. 14:38
Január 14 től mennénk Livignoba és szívesen fogadnánk jó tanácsokat! Legfőképpen az érdekelne, mennyire lehet számítani az odafelé úton dugókra, van e valamilyen bejutási rendszere az alagútnak, kb. mikor lenne érdemes elindulni Bpestről kisbusszal.

A visszaolvasásokból azt már leszűrtem, hogy a 2 üléses felvonó felejtő, ha át szeretnénk menni egy napra Bormióba hólánc mindenképp legyen, valamint számíthatunk arra, h hazafelé szétszednek.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.