Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 2, rendezés:
Előzmény és válaszok a Burton deszka, head kötés topikból
Üzenet szövege
Feladó:  fantacskaNőKezdő snowboardos
Dátum: 2012.01.18. 09:35
(Üzenetazonosító: 131079)
fantacska Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2012.01.14.

Szia! És ezt a tárcsát hol lehet beszerezni? És a tárcsa ferde fogazású vagy egyenes? Mert voltam már a burton nagykerben tárcsát kérni a kötéshez csak azok a tárcsák ferde fogazásúak a head kötésem meg egyenes, úgyhogy nem passzolt bele. Este tudok felrakni képet a deszkám csavarozásáról is, de tuti, hogy 3 csavaros. Úgyhogy csak az a kérdés, hogy az a tárcsa beleillik-e a kötésbe. Már minden gyártót és szervizt felhívtam, de mindenhol azt mondták, hogy nem lehet megoldani és hogy adjam el az egyiket:(. Remélem ez a tárcsa jó megoldás.
Feladó:  TrailriderFérfiKezdő síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2012.01.16. 13:43
(Üzenetazonosító: 130868)
Trailrider Hozzászólások: 298
Regisztrált: 2008.11.25.
41 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Attól függ. A Burton két rendszert használ, az egyik a háromcsavaros rögzítés, a másik az EST. Az előbbi esetén szerintem nincs nagy gáz. A legtöbb kötésgyártó eleve univerzális tárcsát ad a felszereléshez (ez az a forgatható, kör alakú sok furattal rendelkező műanyag tárcsa, amit a kötés közepén találsz), tehát nem csak a négycsavaros rögzítéshez, de a Butron féle háromcsavaroshoz is van rajta furat. Ha nem univerzális tárcsa van a kötésedhez, akkor is könnyen beszerezheted és kicserélheted, nem nagy tétel.
Ilyesmire gondolok: http://www.bargainboards.co.uk/Admi...n/Images/Larger/bc45e177-2a7b-4abe-88fa-be1a5...
Ha viszont EST lapod van - tehát ahol két sínben csúsznak az inzertek - akkor nincs jó ötletem. Lehet, hogy létezik adapter, de én még nem láttam.

laponként: összesen 2, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »