Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Drienica, Lysá topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kazuár
22 élménybeszámolót írt
22
15 éve tag
2012.01.25. 14:43
Szia!
Pályán kívül is volt elég hó a szánkózáshoz, kétszer is esett pár centi míg kint voltunk.Szombat du sorállás volt a tárcsásokon, vasárnap már kevésbé. Vasárnap este 6-9-ig síeltünk lámpafénynél, az volt sztem a legjobb, nem volt nagy sorállás, lehetett haladni, normálisan meg volt világítva a pálya. A fenti pálya nyitva, sztem nem éri meg felmenni rá, mert oda külön bérletet kell venni, nehéz feljutni, a pálya nem valami szuper és a csákányos felvonó is lassú hosszú menet. Kisgyerekkel nem sok értelme van mert nem nekik való a jelenlegi állapotában.
Egy három ágyas szobáért /2+1/ 102,10 eurót fizettünk két éjszakára kaja nélkül, ebben az IFA és a parkolási díj (?) is benne van.
Mi 15 fős társasággal voltunk vegyesen, bő két napot tudtunk síelni, arra elég volt, nem untuk meg.
Barátaink kölcsönöztek a pálya alján gyermekfelszerelést, de lövésem sincs mennyibe került nekik.
Előzmény: (Csabka 131484)
Csabka
20 élménybeszámolót írt
20
16 éve tag
2012.01.22. 01:10
Sziasztok! Volt valaki hétvégén (szombaton)DRIENICÁN? Érdeklődnék, hogy milyenek a pálya illetve hóviszonyok? A pályán kívűl hány cm-er hó van, mivel kisgyermekkel mennék és ezt a szánkózás végett kérdezem. A Lysán lévő sípályákat látom megnyitották, azok állapota milyen, jól sielhető? A Hotel Javorna árairól tud valaki inormócióval szolgálni, hogy egy éjszakára félpanzióval mennyibe kerül felnőttnek illetve gyereknek egyaránt? Válaszokat előre is köszönöm!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.